Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Carnea de porc necastrat (vier, mistret) sau femela in calduri.
Last Updated: Dec 20 2021 12:12, Started by
ZorbaGrecu
, Apr 19 2013 09:07
·
0
#1
Posted 19 April 2013 - 09:07
Am si eu o curiozitate, cati dintre voi simtiti carnea de porc necastrat (vier, mistret) sau femela in calduri?
Cum poate fi bun un bucatar care nu simte gustul (mirosul) acelei carni? Cum poate fi bun un bucatar care, pe langa rezistenta la masticatie a carnii de animal batran, nu-i simte si gustul? |
#2
Posted 19 April 2013 - 09:35
ZorbaGrecu, on 19 aprilie 2013 - 09:07, said:
Am si eu o curiozitate, cati dintre voi simtiti carnea de porc necastrat (vier, mistret) sau femela in calduri? Cum poate fi bun un bucatar care nu simte gustul (mirosul) acelei carni? Cum poate fi bun un bucatar care, pe langa rezistenta la masticatie a carnii de animal batran, nu-i simte si gustul? La gust o simt, mai putin la miros, am mai luat tzeapa in cate un an cu o scroafa sau vier necastrat, si in starea ei natural pregatita nu prea merge sa o mananci, are un gust ciudat, si mirosul in stare cruda,parca nu e de carne de porc, ma refer la mirosul de carne prajita de exemplu, Edited by Platon, 19 April 2013 - 09:36. |
#3
Posted 19 April 2013 - 09:37
legat de vier, eu unul simt carnea la gust, cel mai tare se simte grasimea prajita/jumarile care are un gust mai accentuat.. si nu sunt cine stie ce bucatar.
Edited by AlinE, 19 April 2013 - 09:38. |
#4
Posted 19 April 2013 - 09:39
Si parca e si mai tare carnea, mesteci la ea de te dor falcile.
|
#5
Posted 19 April 2013 - 09:39
eu tin minte ca am mancat gratar de mistret si n-a fost rau... daca era ceva respingator sigur tineam minte
Edited by opop, 19 April 2013 - 09:40. |
#6
Posted 19 April 2013 - 09:40
Platon, on 19 aprilie 2013 - 09:35, said:
La gust o simt, mai putin la miros, am mai luat tzeapa in cate un an cu o scroafa sau vier necastrat, si in starea ei natural pregatita nu prea merge sa o mananci, are un gust ciudat, si mirosul in stare cruda,parca nu e de carne de porc, ma refer la mirosul de carne prajita de exemplu, Mirosul ma omoara pe mine. Greu, gretos. Platon, on 19 aprilie 2013 - 09:39, said:
Si parca e si mai tare carnea, mesteci la ea de te dor falcile. |
#7
Posted 19 April 2013 - 09:42
Eu iau carne de porc de la Metro.
Dreq stie ce carne o fi |
#9
Posted 19 April 2013 - 10:03
eu nu inteleg cum pot fi unii mari bucatari, sau mesteri macelari de habar n-au de diferentele de gust si miros ale carnii de vier (scroafa) fata de cea normala.
Cum naiba iti faci meseria? Cum mai intelegi ce-nseamna "fad" la gust, la carnea de iepude de ex, cand tu nu simti gretosenia cernii de vier? pxrotcenoc, on 19 aprilie 2013 - 10:00, said:
Eu sunt vegetarian . |
#11
Posted 19 April 2013 - 10:07
Trebuie sa ai experienta ca bucatar, sau preparator de mancare la domiciliu ca sa simti mirosul din carnea cruda, asta e clar, cert este ca si eu il simt, dar cel mai bine il simti daca prajesti o bucatica de carne, imediat iti dai seama ca e vier sau scroafa in calduri.
|
#12
Posted 19 April 2013 - 10:10
#13
Posted 19 April 2013 - 10:11
#14
Posted 19 April 2013 - 10:12
Adica carnea miroase pt ca porcii aia detin inca testiculele?
Intreb si eu ca nu ma pricep, bre. |
#15
Posted 19 April 2013 - 10:14
La porc nu am avut ocazia, la „miel” însă da. Dezastru .
|
|
#16
Posted 19 April 2013 - 10:18
#17
Posted 19 April 2013 - 10:19
Hai ca topicul asta imi face sa-mi treaca pofta de ceafa de porc la gratar pe care o am de vreo 2 zile.
ZorbaGrecu, on 19 aprilie 2013 - 10:18, said:
Da. Miroase carnea porcului care detine testicule si carenea femelei aflata in calduri. Cred ca un procent de 10-15% dintre oameni simte acest lucru. Pai si carnea cruda miroase, sau numai aia preparata termic? Edited by -Diana-, 19 April 2013 - 10:19. |
#18
Posted 19 April 2013 - 10:22
-Diana-, on 19 aprilie 2013 - 10:19, said:
Hai ca topicul asta imi face sa-mi treaca pofta de ceafa de porc la gratar pe care o am de vreo 2 zile. Pai si carnea cruda miroase, sau numai aia preparata termic? Cea preparata termic. poate miroase si cea cruda, n-am de unde sa stiu, nu-s macelar sau bucatar. Insa, daca ma gandesc bine, miroase si soriciul. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users