![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
The Hunger Games - Catching Fire (2013)
Last Updated: Mar 15 2014 06:26, Started by
edigee
, Apr 15 2013 09:31
·
0

Posted 15 April 2013 - 09:31

Pentru amatorii genului(si a seriei) iata ca tocmai aparut primul trailer ,sau mai bine zis teaser cu ocazia MTV Movie Awards
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/_zdqZNog5Ec?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Recunosc ca nu m-a dat pe spate primul film , singurul motiv pentru care a fost "vãzubil" pentru mine, a fost prezenta lui Lawrence. |
Posted 15 April 2013 - 12:45

Nu ma incanta cu nimic, cum nici primul nu a facut-o. Parca e film cu buget redus, nu are nimic special.
|
Posted 15 April 2013 - 12:56

Ce vă place frate la Lawrence asta? Văd că o grămadă o venerează pe net după ce a apărut Silver Linings Playbook.
|
Posted 15 April 2013 - 13:53

Eu o stiu de cand cu Winter's Bone(2010). Primul rol pentru care a fost nominalizata la Oscar. Are in palmares vreo 50 de premii diverse incepand cu 2009 (The Burning Plain). O fi nebuni astia de la Academy Awards, SAG ,BAFTA , Golden Globes, TIFF, Venetia etc ,etc, nu? Ca presa a luat-o prea mult in brate ,perfect de acord ,asta datorita ideii (cam nefericite) de a aparea in francize gen The Hunger Games sau X-Men.
|
Posted 15 April 2013 - 14:01

Nu-i contesc în niciun caz talentul actoricesc, din contra, o apreciez.
Dar toate referințele pe care le văd la adresa ei sunt departe de zona profesională. |
Posted 15 April 2013 - 14:34

Presa a facut-o "noua atractie". Din fericire se pare ca ea nu se lasa purtata de val si isi vede de treaba asa ca sigur n-o sa avem parte de o noua Lindsay Lohan. Tocmai a terminat de filmat ABSCAM
http://www.imdb.com/title/tt1800241/ http://www.lostinthe...scam-drama.html Da' hai ca facem prea mult off-topic... Edited by edigee, 15 April 2013 - 14:39. |
Posted 18 April 2013 - 21:11

Posted 10 May 2013 - 20:37

Sincer, sunt un fan al cartilor, primul film m-a surprins placut, dar... Dar... Trailerul la Catching Fire arata ieftin si face ca produsul final sa para o mizerie. Sper sa nu fie cazul, dar sincer ma indoiesc...
|
Posted 11 May 2013 - 17:05

Posted 11 May 2013 - 20:16

... Dar... Trailerul la Catching Fire arata ieftin si face ca produsul final sa para o mizerie. Sper sa nu fie cazul, dar sincer ma indoiesc... Nu cred ca e trailerul propriuzis ci mai degraba un teaser pe care producatorii filmului aproape au fost somati sa-l scoata cu ocazia premiilor alea cretine(MTV movie awards). Trailerul apare cica prin vara. Ce mi se pare interesant este coptarea lui Phillip Seymor Hoffman in distributie si dublarea bugetului. |
|
Posted 30 October 2013 - 11:38

Trailer:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/keT5CRhhy84?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Si cica "Final Trailer" [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/zoKj7TdJk98?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Oare sa asteptam "The Ultimate Final Trailer"? Edited by edigee, 30 October 2013 - 11:49. |
Posted 01 November 2013 - 20:48

Trailer: Si cica "Final Trailer" Oare sa asteptam "The Ultimate Final Trailer"? ![]() Dar eu tot sper sa fie cat de cat bun, ca m-am saturat de rebuturi gen Jocul lui Ender. |
Posted 02 November 2013 - 15:22

Primul a fost relativ OK fata de alte mizerii de fancize de genul asta.
Al doilea are un buget mult mai mare ,un regizor care lucreaza cu chestii mai spectaculoase ,il are in plus pe Philip Seymour Hoffmann(sunt deci 2 fosti castigatori de Oscar- rol principal pe afis) ,poate o iesi ceva. Edited by edigee, 02 November 2013 - 15:23. |
Posted 03 November 2013 - 23:10

Primul a fost relativ OK fata de alte mizerii de fancize de genul asta. Al doilea are un buget mult mai mare ,un regizor care lucreaza cu chestii mai spectaculoase ,il are in plus pe Philip Seymour Hoffmann(sunt deci 2 fosti castigatori de Oscar- rol principal pe afis) ,poate o iesi ceva. ![]() |
Posted 03 November 2013 - 23:37

Reformulez: 2 fosti castigatori de Oscar pentru rol principal.
Ma refeream ca a castigat acum vreo cativa ani Oscarul pt. rol principal masculin cu Capote (si secundar in anul urmator cu Charlie Wilson's War). Oricum pt. partea(partile) urmatoare sunt vehiculate nume ca Julianne Moore ,Tilda Swinton sau chiar Meryl Streep. Se pare ca se mizeaza (cam) mult pe franciza asta. Cartile astea sunt chiar asa bune pe cat sunt de vandute/citite? Edited by edigee, 03 November 2013 - 23:40. |
Posted 04 November 2013 - 00:17

In 2015 o sa mai scoata inca un hunger games...nu stiu ce vad astia in ele..ca mie imi par atat de penale in cat mai bine ma uit la o coada de lopata 2 ore si ma simt mult mai bine.
Edited by Insidiouss, 04 November 2013 - 00:17. |
|
Posted 05 November 2013 - 20:20

Mai exact: The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (2014) si Part 2 (2015).
Pentru mine... e un film obisnuit (de duzina) si daca o tin tot asa, tind sa am impresia ca or sa ajunga cu el precum (The) Twilight (Saga)! Edited by GabytzuX08, 05 November 2013 - 20:21. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users