Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cum se obtine smantana? Cum se separa smantana de lapte?
Last Updated: Nov 06 2017 08:19, Started by
me_suzy
, Apr 11 2013 18:55
·
0
#19
Posted 24 February 2016 - 01:59
E o centrifuga care scoate grasimea din lapte, nu i-as zice smantana:)
|
#20
Posted 26 February 2016 - 16:21
Pai exact asa se obține smântâna Scoțând grăsimea din lapte. Pe urma, scoțând grăsimea din smântâna, obții untul
|
#21
Posted 26 February 2016 - 17:55
Pai in romana termenul "Smantana" /"Sour Cream" nu defineste acel produs cu o grasime undeva pe la 30% si fermentat? mai mult sau mai putin la fel in toata Europa Centrala si de Est:)
Din centrifuga iti iese o smantana dulce/Panna da cucina. Edited by ionutzitaly, 26 February 2016 - 18:00. |
#22
Posted 26 February 2016 - 20:25
Exista mai multe feluri, dar in România cele mai răspândite sunt cele doua: smântâna fermentată si smântâna pentru gătit, cea da cucina de care zici. Cea fermentată, se obține prin fermentarea celei dulci, cu fermenți naturali. Deci tot asa se extrage din lapte.
|
#23
Posted 03 November 2017 - 16:17
Si frisca si untul din care se obtin? din cea dulce sau din cea fermentata?
|
#25
Posted 06 November 2017 - 08:19
Aha, fiindca voiam sa investesc intr-un separator pentru cea dulce, aia fermentata se gaseste peste tot.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users