![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Abordare videoclip fifa 13.
Last Updated: Apr 24 2013 22:28, Started by
sawwww
, Apr 09 2013 18:15
·
0

Posted 09 April 2013 - 18:15

Salut, nu de mult am creat un canal de youtube pe care pune diferite videoclipuri cu diferite jocuri, si printre care m-am hotarat sa pun si fifa, defat am pus videoclipuri cu fifa, fiecare meci reprezentand un videoclip si am decis sa comentez intr-un mod care mie mi se pare mai natural, insa nu stiu ce sa zic, mi se pare ciudat in unele faze, voi ce parerea aveti despre acest videoclip.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/OOnmqh-xtfE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users