Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Īncalzire cu microunde?

"Toți romanii vor avea o...

Blue Eye Samurai (2023)

Mi s-a blocat telefonul
 Taxe impuse abuziv de primarie - ...

2GB Fibre WAN - equipment FAQ

Am pus Bixtonim in ochi

Beneficiaza un PFA de drept de r...
 iPhone 13 Pro SH de la magazin on...

Care este procedura de transfer l...

Video clip Timelapse

Salariu compensatoriu
 Cauza reala cancer?

Mesageria Google sau Mesageria Sa...

Motorola moto g31 - probleme micr...

Lene vs Comoditate
 

Serioux VisionTAB S700

- - - - -
  • Please log in to reply
174 replies to this topic

#163
dawn3

dawn3

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 05.01.2008
Salut, am instalat si eu ROMul de la TOXICRO si cu noul patch pentru touch si G-Sensor si merge perfect pe Serioux Vision S716TAB, in schimb am intampinat o noua dificultate; daca incerc sa intru in recovery cu Power + Volume ramane intrun ecran negru si asa moare, stie cineva cum as putea instala CWM prin Fastboot pe ROMul TOXICRO? sau macar recovery stock?

#164
bebilakner

bebilakner

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 78
  • Înscris: 06.12.2007
Mie pe Serioux S716TAB mi-a mers cu asta http://www.scribd.co...and-AwsomeBeats
Perfect si touch (TS- GT811), senzor de rotatie, imagine completa si nedeplasata.

#165
intelintel

intelintel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 07.01.2013
ati pus un patch pentru but laterale de volum cu un link nefunctional ,de unde pot lua patchul ,va rog ?

#166
zildan

zildan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 960
  • Înscris: 09.03.2004

 zildan, on 02 iunie 2013 - 13:23, said:

Am cumparat o tableta Serioux s700tab si am trecut la Android 4.2.2.
Nu functioneaza bine touchscreen-ul si eu am uitat sa dau comanda lsmod din care pot deduce ce drivere avea incarcate.
Am atasat o arhiva care contite utilitarele cu care puteti afla ce ce drivere sunt incarcate in cazul in care puteti si doriti sa ma ajutati.
In arhiva sunt 5 fisiere.
Le copiati cu director cu tot pe calculator, conectati tableta pornita la usb (evident sa aiba USB DEBUG ON) si rulati bat-ul corespunzator numelui tabletei:

S700TAB.bat sau S710TAB.bat. evident doar unul din ele !
Va fi generat un fisier corespunzator S700TAB.txt pe care va rog sa il postati aici.

ACESTE COMENZI NU COLECTEAZA DOAR INFO DIN TABLETA.
NU VA POT PRICINUI DAUNE.
FISIERELE NU SUNT VIRUSATE.
DACA MAI AVETI INTREBARI VA STAU LA DISPOZITUE

VA MULTUMESC ANTICIPAT!


La vremea respectiva nu am vrut sa le fac reclama gratuita.
Serioux s700tab  Android 4.2.2.
[MOD]CookedRom v1.3aa A13 Allwinner,JB422 with Adrenaline Engine and AwsomeBeats

si dupa ce scrieti rom-ul pe tableta va puteti juca doar cu un mouse cu ea, dar aplicati
1. For ft5x_ts touchscreen with mecs.ko+mxc622x.ko G-sensor  -confirmed working by zildan

Edited by zildan, 08 March 2015 - 00:01.


#167
negrusrl

negrusrl

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 06.08.2008
stie cineva cum transform rom dump facut cu uberizer in .img pun un link cu serioux vision s716tab  http://www.fileshare.ro/e31461265

#168
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004

 zildan, on 07 martie 2015 - 23:59, said:

La vremea respectiva nu am vrut sa le fac reclama gratuita.
Serioux s700tab  Android 4.2.2.
[MOD]CookedRom v1.3aa A13 Allwinner,JB422 with Adrenaline Engine and AwsomeBeats

si dupa ce scrieti rom-ul pe tableta va puteti juca doar cu un mouse cu ea, dar aplicati
1. For ft5x_ts touchscreen with mecs.ko+mxc622x.ko G-sensor  -confirmed working by zildan

Salut. Ai idee in ce mod mai pot aduce la "viata" un Serioux S700 care imi ramane blocat fie pe sigla Serioux, fie in ecranul ala verde cu robotelul, fie in ecranul negru cu sigla Android?Pot intra in recovery (cam 1 din 5-6 incercari), am reusit sa sterg ce era instalat pe tableta (conturi, date, aplicatii) dar imi apare:"E: failed to mount/cache (Invalid argument)E: Can't mount /cache/recovery/logE: Can't open /cache/recovery/logE: failed to mount /cache (Invalid argument)E: Can't mount /cache/recovery/last_logE: Can't open /cache/recovery/last_logE: failed to mount /cache (Invalid argument)E: Can't mount /cache/recovery/last_installE: Can't open/cache/recovery/last_instal"Multumesc anticipat!

Edited by nanashu, 28 June 2015 - 14:32.


#169
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004
Am reusit sa o fac sa mearga cu ajutorul: http://touchscreen-a...ab-s716tab.html
Din pacate ecranul este deplasat cu circa 2 cm (citisem despre asta) si nu-i merge wi-fi dar macar acum pot sa o butonez si sa mai testez si alte FW-uri.
Am incercat si: (A13)(86VS-M758C1)(CPT-OR-SKYRAINBOW-H070D-12AY-50PIN-800X480)(BLOGHUGOENCHINA).20130725. dar este aiurea, are o imagine din China de start, nu-i merge Touch Screenul (practic este o diferenta de circa 30% intre unde dai click si unde ia comanda) si tot este deplasata cu cei 2 cm imaginea.

#170
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004
pentru ca versiunea pe care am instalat-o avea bug-uri multiple am zis sa incerc si: http://touchscreen-a...oid-jelly.html.
Am mers pusa, este practic versiunea de Manta MID705, dar TS este total decalat, pastreaza inca acel shift de 2 cm in partea drapta... am incercat sa-i aplic patch-ul pentru touchscreen si g-sensor foc110 dar nu prea vrea Posted Image
Imi tot apare: ADB server didn't ACK, failed to start daemon... probabil nu si-a copiat de pe tableta driverele ABD corecte (sunt pe un laptop cu XP SP2 Posted Image )

Practic, dupa run.bat, in cmd.exe imi apare:

Remount
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
ADB server didn't ACK
* failed to start daemon *
error: cannot connect to daemon
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
ADB server didn't ACK
* failed to start daemon *
error: cannot connect to daemon
Mount root
Make dir bootfs
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
ADB server didn't ACK
* failed to start daemon *
error: cannot connect to daemon
Mount bootfs
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
ADB server didn't ACK
* failed to start daemon *
error: cannot connect to daemon
Copy script.bin
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
ADB server didn't ACK
* failed to start daemon *
error: cannot connect to daemon
Copy script0.bin
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
ADB server didn't ACK
* failed to start daemon *
error: cannot connect to daemon
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
ADB server dADB sidn'te ACK
*rver d ifdani'lte dA CtKo
*s tfaaritl edda etmoo ns t*a
retr rdoare:m ocna n*n
oetr rcoorn:n eccatn ntoot  dcaoenmnoenc
t to daemon

...

Pe tableta este bifat tot ce trebuie, usb debbuging, etc.

Ce este de facut??? Multumesc anticipat.

Edited by nanashu, 29 June 2015 - 17:54.


#171
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004
Dupa ce am indopat tableta cu multe ROM-uri (probabil in jur de 15), ma declar "invins" de minunata tableta Serioux S700TAB (versiunea cu masina F1 rosie pe cutie!).Posted Image
Din tot ce am incercat doar ROM-urile de la Polaroid (PMID705_Firmware_4.0v1_OTA.img) si unul de la o chinezarie (nu-i retine exact nuemele) se potriveau la ecran. Practic nu aveam pic de shift dar... nu mergea TS, wifi si nici camera Posted Image iar G-sensorul era pe dos.
Restul pe care le-am incercat, inclusiv cam tot ce era postat pe http://touchscreen-apps.blogspot.ro aveau probeleme cu ecanul (decalat spre stanga), nu merge cum trebuie TS, etc.
Am incercat si ROM-uri de Denver, de Manta, de UTOK (adica asta: http://touchscreen-a...a-pentru_7.html ) si nimic Posted Image
Ca idee, toate ROM-urile au fost in format .IMG si le-am instalat de pe card (unde le-am pus cu Pheonix ), nu am incercat sa pun nimic cu Uberizer (oricum tableta vad ca face probleme la conectarea pe USB, se pare ca ADB-ul ala nu prea mai merge pe ea)
Interesant este ca tableta pare sa "inghita" cam orice ROM care este pus pe card (evident de A13)...
chrome://interclue/content/cluecore/skins/default/pixel.gifchrome://interclue/content/cluecore/skins/default/pixel.gif

#172
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004
am mai testat si iar testat (alte 20 de ROM-uri) si... inca nimic 100% functional.
ca idee, ROM-urile care au suport BT chiar functioneaza cu dongle extern pe tableta asta (S700 Tab)! (eu am testat A13_86VW_M705VWBC_1308313.20130913 - pentru o tableta italieneasca INNO HIT cu BT si 3G si am putut sa "scot" sunetul prin BT pe o boxa externa)

Edited by nanashu, 06 July 2015 - 16:13.


#173
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004
tocmai cand abandonasem "proiectul" Serioux - si asta pentru ca ma plictisisem de cate zeci si zeci de ROMuri testasem fara succes - iata ca se face si imi iese-n cale un batran cu barba alba (realmente) in targul din Vitan, batran care, in puzderia de obiecte pe care le vindea (probabil adunate de prin gunoaie) avea si o tabeta Serioux "seria 7" facuta bucati. Practic bateria se umflase ingrozitor, capacul era zburat, urechiusele de care se prind suruburile erau rupte, difuzorul plecat de la locul lui... ma rog, trecuse razboiul din Bosnia peste biata tableta. L-am intrebat cat vrea pe ea, mi-a convenit pretul si asa m-am trezit cu alt Serioux in casa. Ma gandesc sa scot bateria de pe a mea S700 si sa o pun pe asta, pastrand S700 pentru piese (in special ecran)... sa vedem ce o sa iasa.

Edited by nanashu, 10 August 2015 - 22:35.


#174
kidmax

kidmax

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 26.05.2008
stie cineva cum transform rom dump facut cu uberizer in .img

#175
rekinu4ever

rekinu4ever

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 28.02.2016
ma poate ajuta si pe mine cineva am instalat toate ROM-urile pentru S716 si niciunul nu merge touchul cum trebuie...am fixul in calculator insa nu merge sa o conectez la pc din cauza mufei stricate...exista vreun fix dar fara pc? nu stiu ceva care sa pun pe card si apoi sa instalez...?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate