![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Pozitia Copilului (2013)
Last Updated: Oct 13 2013 09:33, Started by
Corupt
, Mar 31 2013 13:08
·
0

Posted 12 October 2013 - 15:52

afh, on 11 octombrie 2013 - 23:11, said:
Ce este cu stilul ăla de filmat atât de alert, cu cadrul care nu stă pe loc? E vreo chestie în treaba asta? Sau mi se pare mie că ăla de filmează n-are astâmpăr ((Sunt şi obosit, şi am şi băgat nişte beri).? Întreb serios. Ritmul asta alert nici mie nu imi place, il gasesc obositor si haotic, dar asta nu compromite filmul. Si-mi vine acum in minte "Slumdog Millionaire" - sa vezi acolo filmat alert ![]() |
Posted 13 October 2013 - 09:33

Se referea la tehnica de filmare .asa numita shaking camera ,adica e filmat de un nene care sta cu camera in mana si trage cadre lungi in care tot misca camera de la un personaj la altul in timpul dialogului si o tot misca de colo colo. E o tehnica des follosita si in filmele ameriacane. A facut istorie cu Blair Witch Project si Cloverfield. De atunci tehnica e folosita foarte mult.
Ce-i drept la Pozitia Copilului parca e prea mult ,e enervant uneori. Si la Mungiu regasim aceasta tehnica dar combinata cu multe cadre extrem de statice. (vezi secventa cinei din 4,3,2 sau a mesei din Dupa Dealuri) Edited by edigee, 13 October 2013 - 09:33. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users