![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Pozitia Copilului (2013)

Posted 31 March 2013 - 13:08

Quote Poziția copilului vorbește cu emoție, dar și cu umor, despre relația dintre o mamă dominatoare și fiul ei adult. Poziția copilului este un film despre traumele sufocării copiilor prin dragoste, despre amprentele pe care le lasă părinții asupra personalității copiilor. În același timp, filmul este o radiografie a "high-class-ului" românesc contemporan, vorbind despre trafic de influență și corupție la nivel mic în instituțiile de bază ale societății și extensiile acestora asupra întregului sistem socio-economic din România de azi. De asemenea, filmul a castigat doua premii la festivalul de film de la Berlin. Sper sa reusesc sa il vad cat mai curand. Intre-timp sunt curios daca sunt pe aici persoane care au vazut filmul si ce parere aveti despre el ? [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/MXjqkOudmBk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 31 March 2013 - 13:12

N-am reusit sa il vad, insa mi-a zis un prieten care l-a vazut ca si-a meritat Ursul castigat
![]() |
Posted 31 March 2013 - 13:16

N-am reusit sa il vad, insa mi-a zis un prieten care l-a vazut ca si-a meritat Ursul castigat ![]() Am vazut recent "Dupa dealuri" (asta chiar mi-a placut) si "Eu cand vreau sa fluier, fluier" si vreau sa vad cum e in comparatie cu astea doua.
O infectie "made in Romania". Mai exact, ce nu ti-a placut ? Povestea, actorii ... ? Edited by Corupt, 31 March 2013 - 13:20. |
Posted 31 March 2013 - 13:28

L-ai vazut ? Mai exact, ce nu ti-a placut ? Povestea, actorii ... ? Povestea, imaginea ce o arata, clasicele injuraturi riomanesti. O fi el bine realizat, dar eu m-am saturat sa vad numai injuraturi si jeguri care chipurile ne reprezinta. Pe unii poate, pe mine, nu. Si sunt si eu cetatean al acestei tari, nu crezi? Daca asta-i arta cinematografica suprarealista romaneasca, ma p..s pe ea de arta. Asa, raspund si eu in spiritul acestei "arte". |
Posted 31 March 2013 - 13:37

si cum s-a terminat, a f***t-o in gura pe ma-sa sau nu ?
sa stiu daca ma uit sau nu. daca nu a fost in stare inseamna ca e prost actorul acela de e politist are acelasi rol in toate filmele în care l-am vazut cred ca se potrivea mai bine Zmeura de aur in loc de Ursul de aur
Edited by M0n0, 31 March 2013 - 19:28.
|
Posted 31 March 2013 - 13:39

Posted 31 March 2013 - 14:44

Nu v-ati saturat ma de pudoarea asta prosteasca?
In viata reala si pe net sunteti tot timpul cu "pu.a in gura" si injurati la greu, dar cand vedeti asta in filme aveti greturi... Retoric: cat de idiot sa fii, incat sa retii doar injuraturile dintr-un film?! |
Posted 31 March 2013 - 15:05

nu vedeti ca noi castigam numai cu filme din astea unde sa arata cat de inapoiati suntem? dupa dealuri, pozitia copilului, politist adjectiv, 4 luni 3 saptamani 2 zile si multe altele!!! m-am saturat de cacaturile aste de filme! marii nostri regizori si scenaristi nu sunt in stare sa faca si altceva! daca pleaca in strainatate mor de foame pe acolo!
Edited by bietu, 31 March 2013 - 15:07. |
Posted 31 March 2013 - 15:08

La filmele americane din 5 cuvinte unul este FUCK...dar asta nu se mai pune.Mocebon are perfecta dreptate
|
Posted 31 March 2013 - 15:30

Noua romanilor ni se pare filmul o tampenie ca suntem satui de realitatea romaneasca. O vedem in fiecare zi! Acum sa ma duc sa dau bani la cinematorgraf si sa vad rahatul romanesc pierzand doua ore din viata, cand pot sa scot capul pe fereastra 5 minute?
E clar ca vesticii sunt entuziasmati de rahatul romanesc, asa cum sunt si eu curios sa vad filme cu rahaturile din alte tari: favele baraziliene, saracia din India si bolile din Africa etc. Intrebati-i pe acei oameni ce parere au de filmele lor. |
|
Posted 01 April 2013 - 08:30

Nu v-ati saturat ma de pudoarea asta prosteasca? In viata reala si pe net sunteti tot timpul cu "pu.a in gura" si injurati la greu, dar cand vedeti asta in filme aveti greturi... Retoric: cat de idiot sa fii, incat sa retii doar injuraturile dintr-un film?! Eu alta intrebare iti pun; cat de idiot (nesimitit) sa fii ca sa postezi acest mesaj imediat dupa ce mi-am exprimat eu opinia?!
La filmele americane din 5 cuvinte unul este FUCK...dar asta nu se mai pune.Mocebon are perfecta dreptate -pe noi nu ne reprezinta "p..a-n gura" dacat la un nivel social mediocru; la american poate sta altfel treaba. "Fuck you" nu-i tot una cu "sa te f..t in gura" -Ei cand zic FUCK o fac dintr-o scula de gip, dintr-o casa decenta -de cele mai multe ori din suburbiile civilizate- trotuarele sunt curate, lumea-i bine imbracata si , intotdeauna, steagul american flutura-n zare, iar eroul este pozitiv si castiga in lupta cu raul. Asa ca, ganditi-va de 2 ori inainte de a posta si ma contrazice.
Noua romanilor ni se pare filmul o tampenie ca suntem satui de realitatea romaneasca. O vedem in fiecare zi! Acum sa ma duc sa dau bani la cinematorgraf si sa vad rahatul romanesc pierzand doua ore din viata, cand pot sa scot capul pe fereastra 5 minute? E clar ca vesticii sunt entuziasmati de rahatul romanesc, asa cum sunt si eu curios sa vad filme cu rahaturile din alte tari: favele baraziliene, saracia din India si bolile din Africa etc. Intrebati-i pe acei oameni ce parere au de filmele lor. Sunt pe naiba entuziasmati. Daca erau asa de incantati ajunge si in box-office la incasari. Este un film, ca atatea altele romaneste, care socheaza prin ceva. Si nu-i facut prost. Povestea castiga, ca de fiecare data. |
Posted 01 April 2013 - 09:23

In treacat fie spus, nu dau doi bani pe opinia ta, se vede ca nu prea te duce capul.
Dovada e stilul pueril in care "ataci", ca un taranus frustrat care a fost dat de gol ca e prost. |
Posted 01 April 2013 - 17:02

Eu cred ca nu prea ai avut tu sansa-n viata ta sa numesti pe unul prost in fata. Si daca ai facut-o te-ai ales cu suturi in cur la propriu.
Ei... ti-ai gasit si tu locul in forumul de pe Softpedia, sa defula. Da-i drumul tata, daca-ti face bine sanatatii. Pentru binele public accept, mai economisim niste bani necesari spitalizarilor si camasilor de forta. |
Posted 01 April 2013 - 17:14

Tot pentru binele public ai putea accepta cat mai rapid ca esti slab de minte, si astfel ne-ai scuti de multe plictiseli.
Si un sfat: n-are rost sa te isterizezi pe aici, ocupi spatiu degeaba si nu impresionezi pe nimeni. |
Posted 01 April 2013 - 17:29

Baieti, e pe bune sau doar asa de 1 Aprilie? ![]()
Tot pentru binele public ai putea accepta cat mai rapid ca esti slab de minte, si astfel ne-ai scuti de multe plictiseli. Si un sfat: n-are rost sa te isterizezi pe aici, ocupi spatiu degeaba si nu impresionezi pe nimeni. ![]() (sau pe alta cale?) |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users