Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Problema pornire

Parere seria 4.

Recmandare trepied pt Godox SL150...
 Un documentar amuzant despre un b...

Sare fina?

poate cineva sa completeze circui...

Problema cu youtube si yahoo mail
 Cer o umila recomandare pentru ca...

Unde fac distribuția 1.4 tsi...

Ceas de masa desteptator

Singuratatea dupa 30 de ani? Cum ...
 Ce intelegeti din aceasta formula...

Passat B8 Variant 4motion 2.0 dsg

Curea distributie slaba?

ZF vs DSG / 2.0 TDI vs B47
 

instalare leopard pe laptop acer i5

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
sorin86

sorin86

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 794
  • Înscris: 16.12.2012
Salut,


De curand mi-am cumparat un Notebook Acer Aspire E1-571G-53214G50Mnks cu procesor Intel® CoreTM i5-3210M 2.50GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GT 620M 1GB si as vrea sa pun ca sistem de operare Leopard OsX de la apple, pot instala asa ceva pe laptopul acesta, corespunde configuratia cu instalarea leopardului?
Daca da imi puteti da cateva sfaturi in instalare sau ce versiune de leopard?


Multumesc

#2
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
NU

#3
xkos

xkos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,627
  • Înscris: 23.07.2007
motivul este? poti, probabil iti va mai lipsi vreun kext la placa video si alte device-uri dar dupa 1-2 saptamani ii dai tu de cap. Incepe de la snow leopard 10.8, intai in masina virtuala.

Edited by xkos, 30 March 2013 - 17:49.


#4
sorin86

sorin86

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 794
  • Înscris: 16.12.2012
Alte sfaturi? Daca tot imi ziceti "Nu" macar detaliati, nu ma pricep foarte bine la mac osx


Multumesc

#5
Kain_12

Kain_12

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,007
  • Înscris: 25.11.2009
Cauta pe google hackintosh configuration si modelul tau de laptop. Cel mai probabil nu vei gasi kext-uri la wi-fi, sound si GPU. Fa cum a zis xkos, incearca in masina virtuala intai.

#6
shelder

shelder

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,415
  • Înscris: 28.10.2012
daca nu te pricepi la mac osx de ce nu ramai la win?
o sa iti prinzi urechile pe acolo,

#7
Kortana

Kortana

    POWERED BY MICROSOFT !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,221
  • Înscris: 24.11.2010
sorin96, incearca sa instralezi Lion sau Mountain Lion. Vad ca ai CPU Intel i5 ceea ce este foarte bune.
Intai, cearca cu un OS X original si apoi incearca cu iAtkos L sau ML.
Daca te uiti la detalii tehnice la iMac, o sa vezi ca are ca CPU atit i5 cat si i7.

Edited by Kortana, 04 April 2013 - 19:15.


#8
alexandru_viorel

alexandru_viorel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,938
  • Înscris: 16.07.2010
Ignora-l pe f300,
Poti, eu as incerca Lion sau ML fie original fie iAtkos sau alte distributii, leopard nici nu cred ca va boota daca ai procesor ivy bridge.
P.S: http://www.tonymacx8...ntain-lion.html, deci placa ta video ar trebui sa mearga OOB.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate