![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
transfer licenta kis2013
Last Updated: Apr 01 2013 15:06, Started by
viorel1628
, Mar 30 2013 15:56
·
0

Posted 30 March 2013 - 15:56

Recent mi-am schimbat placa de baza si procesorul.Inainte de upgrade aveam licenta pe 1 an KIS2013.acum dupa upgrade risc sa--mi pierd licenta la kaspersky? Se poate face vreun transfer pe noua placa debaza.acum am instalat Kis 2013 pe noul sistem, pare sa mearga bine, insa nu stiu pana ca
nd.Odata primesc mesajul ca sunt pe lista neagra si...gata licenta.Vreau sa stiu, sunt sanse sa o transfer pe noul sistem? Edited by viorel1628, 30 March 2013 - 15:58. |
Posted 30 March 2013 - 16:57

Nu prea stiu, KIS 2013 foloseste o licenta de tip HWID? Sau un serial? Daca e doar serial, poti sa il reinstalezi lejer si folosesti acelasi serial. Daca nu, nu prea stiu. Cauta pe site la ei.
|
Posted 01 April 2013 - 14:35

Chiar nimeni nu stie?Sa inteleg ca nu prea se folosesc solutii de securitate ori se folosesc doar cele piratate ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users