![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Probleme vizionare canale HD
Last Updated: Jun 11 2013 18:15, Started by
prof28
, Mar 29 2013 13:25
·
0

Posted 29 March 2013 - 13:25

de cand cu vremea asta urata din bucuresti , canalele HD a trustului media pro nu prea se vad ( pro tv hd , sport.ro hd , acasatv hd ) compania rds-rcs , fara decodor rds , folosesc doar decodorul din tv ... la un samsung hd-ready nu se vede abdsolut deloc , iar la un lg full hd are mici bruiaje , am sunat la ei si au spus ca eu nu raspund de aceasta problema doar daca aveam echipament digital de la ei , ce este de facut in acest caz ?? sper sa fie de la vreme
|
Posted 29 March 2013 - 14:06

Pai si ce legatura are vremea? Doar nu receptionezi terestru... De vina e furnizorul de cablu, in cazul de fata minunatul RDS...
Edited by ammazon, 29 March 2013 - 14:06. |
Posted 29 March 2013 - 14:42

Sau poate un cablu,o mufa, in cele mai multe cazuri este problema de contact slab sau cablu uzat.
|
Posted 08 April 2013 - 14:53

posibil cablul care nu face contact bine pe undeva
eu am o mufa deasupra usii ap., pare in regula, dar daca o misti putin cade semnalul de la 90% sub 40% si unele posturi (inclusiv hd) dispar |
Posted 05 June 2013 - 13:08

Eu vad programele HD de pe RDS cu decodorul din televizor.Am abonament analogic.
Am constatat ca dispar o parte din programele HD,Sport.ro HD ,canalele de documentare Digi. Trebuie sa dau mereu o cautare noua pe televizor dar pe un LG asezarea programelor este nasoala. Iar sa ceri un decodor Full Hd de la RCS nici nu poate fi vorba pentru ca nu au asa ceva niciodata. Este o problema de televizor sau se schimba mereu fregventele? |
Posted 05 June 2013 - 13:17

Cît de des trebuie să faci rescanările?
Verifică parametrii semnalului din meniul televizorului, îţi va afişa nişte rezultate pentru fiecare frecvenţă ocupată. Vezi ce valori ai la putere şi calitate pentru acele frecvenţe cu probleme. |
Posted 05 June 2013 - 13:39

Am facut o rescanare acum o saptamana dupa ce au disparut acele programe dupa citeva luni fara probleme,dupa o saptamana din nou au disparut.
Am televizorul pus pe updatare automata canale. Credeti ca un decodor Full HD de alta provenienta si cu cartela originala poate rezolva problema? |
Posted 05 June 2013 - 13:46

Nu, cartelele sunt împerecheate cu STB-urile. Singura posibilitate (a fost avansată aici de către Cătălin) este să faci rost de un decodor HD Humax, fost pe RCS şi degrevat de orice obligaţii (adică fără datorii din partea deţinătorului original), iar apoi să faci cerere pentru a fi trecut pe numele tău. Aceasta ar presupune că îţi va fi împerecheat cu o cartelă nouă. Nu ştiu dacă o asemenea chestie ar funcţiona şi în afara Bucureştiului...dar na, poate se merită încercat...
Totuşi, nu ne-ai răspuns ce parametrii de semnal ai, s-ar putea foarte bine ca de acolo să vină problema... |
Posted 05 June 2013 - 23:28

Dacă nu le poate fi verificată proveniența și istoricul, eu unul nu m-aș băga...
|
|
Posted 11 June 2013 - 18:15

nicc, on 05 iunie 2013 - 17:03, said:
Sint unele pe ocazii.ro dar nu stiu ce sa cred Fereste-te ca de dracu de ele - aproape toate sint cu datorii sau furate iar restul sint defecte. Stiu asta din experienta proprie: am cautat unul acolo si erau numai tepe. E usor de verificat asta - propune vinzatorului sa te intilnesti in fata unui sediu RCS ca sa verifici aparatul direct la ei si vezi ce-ti zice. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users