Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Probleme MacBook Air A1466

Transfer de fisiere intre 2 pc-uri

Panasonic HC VXF990 in modul 4K n...

Compresor (domestic). recomandari?
 Placa de baza veche

Mazda CX-60 Homura - Machine Grey

Kraven the Hunter - 2024

TV 4K
 Bga reball cpu telefoane

Mancare fara grasimi trans (trans...

Antena interna wifi pentru card m...

La mulți ani @AlexFCSB4!
 La mulți ani @silcar!

La mulți ani @Cipry7!

[General](Dupa-criza) Preturi mai...

Change csc on samsung

Probleme vizionare canale HD

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

prof28

prof28

Member

• Grup: Members
de cand cu vremea asta urata din bucuresti , canalele HD a trustului media pro nu prea se vad ( pro tv hd , sport.ro hd , acasatv hd ) compania rds-rcs , fara decodor rds , folosesc doar decodorul din tv ... la un samsung hd-ready nu se vede abdsolut deloc , iar la un lg full hd are mici bruiaje , am sunat la ei si au spus ca eu nu raspund de aceasta problema doar daca aveam echipament digital de la ei , ce este de facut in acest caz ?? sper sa fie de la vreme

ammazon

ammazon

Active Member from Bucharest

• Grup: Senior Members
Pai si ce legatura are vremea? Doar nu receptionezi terestru... De vina e furnizorul de cablu, in cazul de fata minunatul RDS...

Edited by ammazon, 29 March 2013 - 14:06.

crursu

crursu

Senior Member

Sau poate un cablu,o mufa, in cele mai multe cazuri este problema de contact slab sau cablu uzat.

aeon

aeon

Guru Member

posibil cablul care nu face contact bine pe undeva
eu am o mufa deasupra usii ap., pare in regula, dar daca o misti putin cade semnalul de la 90% sub 40% si unele posturi (inclusiv hd) dispar

nicc

nicc

Junior Member

Eu vad programele HD de pe RDS cu decodorul din televizor.Am abonament analogic.
Am constatat ca dispar o parte din programele HD,Sport.ro HD ,canalele de documentare Digi.
Trebuie sa dau mereu o cautare noua pe televizor dar pe un LG  asezarea programelor este nasoala.
Iar sa ceri un decodor Full Hd de la RCS  nici nu poate fi vorba pentru ca nu au asa ceva niciodata.
Este o problema de televizor sau se schimba mereu fregventele?

crislacor

crislacor

Cui îi pasă...?!

Cît de des trebuie să faci rescanările?
Verifică parametrii semnalului din meniul televizorului, îţi va afişa nişte rezultate pentru fiecare frecvenţă ocupată. Vezi ce valori ai la putere şi calitate pentru acele frecvenţe cu probleme.

nicc

nicc

Junior Member

Am facut o rescanare acum o saptamana dupa  ce au disparut acele programe dupa citeva luni fara probleme,dupa o saptamana din nou au disparut.
Am televizorul pus pe updatare automata canale.
Credeti ca un decodor Full HD de alta provenienta si cu cartela originala poate rezolva problema?

crislacor

crislacor

Cui îi pasă...?!

Nu, cartelele sunt împerecheate cu STB-urile. Singura posibilitate (a fost avansată aici de către Cătălin) este să faci rost de un decodor HD Humax, fost pe RCS şi degrevat de orice obligaţii (adică fără datorii din partea deţinătorului original), iar apoi să faci cerere pentru a fi trecut pe numele tău. Aceasta ar presupune că îţi va fi împerecheat cu o cartelă nouă. Nu ştiu dacă o asemenea chestie ar funcţiona şi în afara Bucureştiului...dar na, poate se merită încercat...
Totuşi, nu ne-ai răspuns ce parametrii de semnal ai, s-ar putea foarte bine ca de acolo să vină problema...

nicc

nicc

Junior Member

Sint unele pe ocazii.ro dar nu stiu ce sa cred

crislacor

crislacor

Cui îi pasă...?!

Dacă nu le poate fi verificată proveniența și istoricul, eu unul nu m-aș băga...

Azrael666

Azrael666

Junior Member

nicc, on 05 iunie 2013 - 17:03, said:

Sint unele pe ocazii.ro dar nu stiu ce sa cred

Fereste-te ca de dracu de ele - aproape toate sint cu datorii sau furate iar restul sint defecte. Stiu asta din experienta proprie: am cautat unul acolo si erau numai tepe. E usor de verificat asta - propune vinzatorului sa te intilnesti in fata unui sediu RCS ca sa verifici aparatul direct la ei si vezi ce-ti zice.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate