Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Totul despre BACALAUREAT 2017 (li...

Ajutor in PHOTOSHOP !

Transformare din WIFI in LAN

Nu stiu ce sa aleg!
 Sfaturi achizite casa in faza de ...

Boxe portabile : Hama vs MYRIA ?

Suport incheietura pt sala

Transferwise Borderless
 Mega-moschee in Bucuresti - Roman...

Europa și nu Africa este lea...

Ajutor agenda telefonica

Reinstalare 1 os linux din 3 os b...
 Gta v intrebari ?

Accident microbuz copii inscrip&#...

folia de aluminiu ,periculoasa?

Procedura pentru declararea lipse...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Vonino Orin S

  • Please log in to reply
476 replies to this topic

#199
Mobuntu

Mobuntu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 12.04.2011
  • ID membru: 679,960
Am observat o problema foarte enervanta: WiFi-ul merge gatuit, cam in toate aplicatiile. Adica are perioade in care se blocheaza complet conexiunea la net. Paginile web se incarca sacadat, GPlay face download sacadat, etc. Pare ori ceva hardware, ori din sistemul de operare, ni tine de aplicatie. Reteaua e ok, merge pe alte device-uri fara probleme.

Idei ce poate fi? Patiti ceva similar?

#200
toderascuA

toderascuA

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 939
  • Înscris: 09.01.2013
  • ID membru: 792,908
Are vreo influenta distanta fata de router?

#201
Mobuntu

Mobuntu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 12.04.2011
  • ID membru: 679,960
Pare sa nu. Si nici pozitia mainii pe tableta. Ping nu-mi raporteaza nici latente mari si nici pachete pierdute, ci pur si simplu "ingheata" din cand in cand.

#202
axellred

axellred

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 282
  • Înscris: 18.07.2008
  • ID membru: 349,616
  • Locație: Bucharest

View PostMobuntu, on 26 iunie 2013 - 21:05, said:

.Transformator gasit, ramane problema de mufa.

O varianta ar fi cablul de alimentare Vonino de la E-mag...

#203
pepino967

pepino967

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 239
  • Înscris: 26.02.2007
  • ID membru: 147,953

View PostMobuntu, on 26 iunie 2013 - 21:05, said:

Pe langa toate, e prima din viata mea, pentru junior de fapt. Am avut un mic soc cand am observat ca nu are vibratii (haptic feedback) si senzor de lumina. Posted Image


L-am citit deja pe tot. Si pe ala la SpeedStar.


Nasol si aiurea. Vanzatorul recomanda sa o incarc prima data inchisa. Probabil n-o cunostea pe asta.


Si crezi ca scrie cineva dimensiunea mufelor in magazine virtuale? Poate descopera cineva pe la ce telefon se regaseste mufa aia, la Nokii vechi e mai mare, la cele noi e mai mici. Transformator gasesc eu.


Aiurea si nasol din nou.



Transformator gasit, ramane problema de mufa.




Tu cumperi alta masina cand ii moare bateria? Posted Image

Eu n-as putea arunca procesor, chipset video, LCD, etc, electronice al dracu de avansate la care doar visam acum 3-4 ani, doar pentru ca un acumulator de 17$ a imbatranit. Si daca s-a plictisit pustiu de tableta, ii pun acumulator nou si o donez unora mai nevoiasi (casa de copii, scoli din mediul rural, etc). Pentiumul III al meu din 2001 inca mai e folosit la o scoala dintr-un sat de pe langa Bucuresti, copiii de acolo inca mai invata pe el. In afara de sursa care a crapat la o furtuna si am schimbat-o cu un SH Antec, in rest totul e original pe el. Posted Image
Nu compara mere cu pere. Iti spun eu ca, dupa un an sau un an jumate te vei gandi serios ca s-o inlocuiesti. Va fi depasita moral in primul rand, daca nu si fizic chiar. Oricum, bateria va functiona cel putin un an, daca nu apare vreo deteriorare fizica a ei, cauzata de procesul de fabricatie. Si vei putea inlocui bateria, dupa care o poti dona cuiva. Dar nu mai face comparatia dintre o tableta android si o masina. Zau. E fortata rau de tot aceasta comparatie.

#204
Mobuntu

Mobuntu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 12.04.2011
  • ID membru: 679,960

View Postaxellred, on 27 iunie 2013 - 16:09, said:

O varianta ar fi cablul de alimentare Vonino de la E-mag...

Mda, pe situl propriu nimic, trebuie sa-ti folosesti imaginatia pentru a gasi accesorii...  Posted Image

La emag scrie ca ar fi se SpeedStar, merge si pe Orin? Iar cablul ala cica e facut pentru max. 5V /1000mAh... Iar tableta suge 2000mAh... Desi mi-e greu a crede ca pateste ceva la 10W...

View Postpepino967, on 27 iunie 2013 - 16:49, said:

Nu compara mere cu pere. Iti spun eu ca, dupa un an sau un an jumate te vei gandi serios ca s-o inlocuiesti.

Tableta are un hardware decent, chiar nu vad de ce s-ar perima atat de rapid. Va fi folosita 50% browsing, 30% media player HD si doar 20% jocuri.

Eu am telefon din 2011 si nu simt nici o presiune sa-l schimb. Stiu ca unii trebuie sa aiba mereu ultima versiune de aifon, la mine nu e cazul. Daca in momentul achizitionarii ruleaza fluid softul de pe piata, e ok.

O tableta pe care s-o schimbi urgent e un single core, 500MB RAM. O iei doar sa-ti faci sange rau. Dar alea sunt pe piata de ani buni deja.

Edited by Mobuntu, 27 June 2013 - 19:06.


#205
pepino967

pepino967

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 239
  • Înscris: 26.02.2007
  • ID membru: 147,953
Vom mai fi p-aci si peste 6 luni si peste un an. Deja au aparut tabletele cu 2Gb de RAM. In curand, RAM-ul de 1Gb va fi istorie. Si eu am telefonul din 2010. Dar e cu totul altceva.

Edited by pepino967, 27 June 2013 - 21:37.


#206
nick5roo

nick5roo

    Oneplus 3

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,475
  • Înscris: 27.09.2008
  • ID membru: 374,301
  • Locație: Medgidia
Problema wifi este posibil sa va mearga prost doar daca aveti vreun tweak instalat (acel tweak nu face altceva decat sa inchida sau sa reduca din aplicatii pentru chipurile spor de performanta).
La setari verificati sa fie activ wifi intotdeauna
Mai puteti face o setare in router  pentru wifi, sa schimbati canalul, e posibil sa merga mai bine (eu la tplink am schimbat de la 7 la 10).

#207
Mobuntu

Mobuntu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 12.04.2011
  • ID membru: 679,960

View Postpepino967, on 27 iunie 2013 - 21:34, said:

Vom mai fi p-aci si peste 6 luni si peste un an. Deja au aparut tabletele cu 2Gb de RAM. In curand, RAM-ul de 1Gb va fi istorie. Si eu am telefonul din 2010. Dar e cu totul altceva.
Daca ultimul joc Asphalt 7 ruleaza fluid pe telefonul meu cu 768MB, inseamna ca 1GB e suficient pentru urmatorii 1-2 ani cel putin. O sa mai dureze ceva pana o sa ai nevoie de 2-4GB pentru jocuri "simple". Pentru browsing si media player e deja matura configuratia, single core era intr-adevar la limita, d'aia am si tot amanat achizitia.

View Postnick5roo, on 27 iunie 2013 - 21:45, said:

Problema wifi este posibil sa va mearga prost doar daca aveti vreun tweak instalat (acel tweak nu face altceva decat sa inchida sau sa reduca din aplicatii pentru chipurile spor de performanta).
La setari verificati sa fie activ wifi intotdeauna
Mai puteti face o setare in router  pentru wifi, sa schimbati canalul, e posibil sa merga mai bine (eu la tplink am schimbat de la 7 la 10).
Canalul e liber (verificat cu WiFi Analyzer), nici un tweek instalat, tableta nici macar nu e root-ata (poate o fac dupa ce ma asigura ca functioneaza impecabil, sa stiu daca problemele sunt de la rootare sau dinainte).

#208
axellred

axellred

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 282
  • Înscris: 18.07.2008
  • ID membru: 349,616
  • Locație: Bucharest

View PostMobuntu, on 27 iunie 2013 - 19:02, said:

Mda, pe situl propriu nimic, trebuie sa-ti folosesti imaginatia pentru a gasi accesorii...  Posted Image

La emag scrie ca ar fi se SpeedStar, merge si pe Orin? Iar cablul ala cica e facut pentru max. 5V /1000mAh... Iar tableta suge 2000mAh... Desi mi-e greu a crede ca pateste ceva la 10W...

Eu am primit acest cablu in momentul in care am preschimbat tableta - Orin S (era in oferta E-mag) si l-am folosit fara probleme la incarcatorul de masina. si la calculator si acum, de curiozitate si la incarcatorul de la telefon...

#209
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,582
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Maine 1 iulie voi primi si eu tableta aceasta comandata pt copiii mei (7 si 11 ani) ca sa nu mi-o mai foloseasca pe a mea. (400 lei e acum la emag).
Ce flash imi recomandati sa ii pun? Vor folosi doar Wi-Fi de la routerul din casa.

#210
nick5roo

nick5roo

    Oneplus 3

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,475
  • Înscris: 27.09.2008
  • ID membru: 374,301
  • Locație: Medgidia
Cei carora au semnal slab la wifi faceti urmatoarele (nu tableta e de vina):
Verificati daca rooterul este de generatie mai noua gen b/g/n (cele b/g au semnal mai slab si trebuie cautat semnalul pe un anume canal)
La cele noi, resetati rooterul, cautati firmware nou, upgradati-l, reconfiguratil  si cautati un canal liber sub 40 dB.
Acum ar trebui sa mearga.
Daca totusi persista problema cu wifi la tableta mai trebuie sa stiri ca din motivul scaderii pretului la tableta se umbla la calitatea antenei wifi (in constructie are totusi un cost destul de ridicat undeva in jur de 200 lei), atunci o duceti la garantie.
Sper ca am fost de ajutor.

View Postdorin_2k, on 30 iunie 2013 - 07:13, said:

Maine 1 iulie voi primi si eu tableta aceasta comandata pt copiii mei (7 si 11 ani) ca sa nu mi-o mai foloseasca pe a mea. (400 lei e acum la emag).
Ce flash imi recomandati sa ii pun? Vor folosi doar Wi-Fi de la routerul din casa.

La ce flash te referi? Jocuri sau rom nou? Nu inteleg

#211
pepino967

pepino967

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 239
  • Înscris: 26.02.2007
  • ID membru: 147,953
Nu te apuca sa-i faci rescriere de ROM, ca se misca bine. Eventual o root-are, ca sa ai acces la mai multe aplicatii.

View Postnick5roo, on 30 iunie 2013 - 08:40, said:

La ce flash te referi? Jocuri sau rom nou? Nu inteleg
Eu m-am gandit ca se refera la ROM.

#212
nick5roo

nick5roo

    Oneplus 3

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,475
  • Înscris: 27.09.2008
  • ID membru: 374,301
  • Locație: Medgidia

View Postpepino967, on 30 iunie 2013 - 08:45, said:

Nu te apuca sa-i faci rescriere de ROM, ca se misca bine. Eventual o root-are, ca sa ai acces la mai multe aplicatii.


Eu m-am gandit ca se refera la ROM.
Si eu ma gandesc ca se refera la jocuri pentru ca a spus ca foloseste rooterul din casa :D

#213
pepino967

pepino967

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 239
  • Înscris: 26.02.2007
  • ID membru: 147,953

View Postnick5roo, on 30 iunie 2013 - 08:48, said:

Si eu ma gandesc ca se refera la jocuri pentru ca a spus ca foloseste rooterul din casa Posted Image
E posibil. S-ar putea sa ai tu dreptate. Posted Image

#214
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,582
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Scuze de confuzie.
Un nou ROM as incerca. Acum descarc Pipo m1 TNT Release 6. Sa il am pregatit pe maine. Root sigur o sa ii fac.
Am zis ca voi folosi routerul din casa si am nevoie de wi.fi. Am citit ca la R4 nu merge wi.fi.
Deja am copiat apk-urile cu jocurile de pe tableta mea pt a le pune maine pe cea noua.

Deci sa incerc sau nu un nou ROM? (doar copiii o vor folosi).

#215
nick5roo

nick5roo

    Oneplus 3

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,475
  • Înscris: 27.09.2008
  • ID membru: 374,301
  • Locație: Medgidia

View Postdorin_2k, on 30 iunie 2013 - 09:14, said:

Scuze de confuzie.
Un nou ROM as incerca. Acum descarc Pipo m1 TNT Release 6. Sa il am pregatit pe maine. Root sigur o sa ii fac.
Am zis ca voi folosi routerul din casa si am nevoie de wi.fi. Am citit ca la R4 nu merge wi.fi.
Deja am copiat apk-urile cu jocurile de pe tableta mea pt a le pune maine pe cea noua.

Deci sa incerc sau nu un nou ROM? (doar copiii o vor folosi).
la orin s tu pui Pipo m1 TNT Release 6? cred ca te inseli, asta este pentru spirit s! pentru orin s poti suna sa iti trimita ei romul nou sau ti-l pot trimite eu pe transfer.ro daca imi dai o adresa de email sau poti pune rom de aici care este deja rootat.

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image
am ales toti maimutoii rai pentru @dorin_2k

#216
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,582
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Ms de info. Credeam ca sunt compatibile. Parca asa scrisese cineva pe aici.
Ce ma sfatuiesti? ROM din linkul de mai sus sau cel de la tine?
Procedura e identica cu cea descrisa in tutorialul de la spirit?
Trimite-mi te rog pe mailul dorin2k@gmail.com ROM-ul de la vonino.
Ms anticipat.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users