Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Caimac
Last Updated: Aug 04 2017 16:39, Started by
Razvan91
, Mar 26 2013 20:03
·
0
#1
Posted 26 March 2013 - 20:03
Buna seara.
Lucrez intr-un restaurant cu specific sarbesc unde se face snitel karadorde. Acest snitel se face cu caimac. Nu stiu de unde cumpara patronii acel caimac. Stie cineva de unde pot sa cumpar in Timisoara? Sau cum pot sa il fac? |
#2
Posted 26 March 2013 - 20:17
Caimacul acela de care intrebi tu este la fel de rar precum orgasmul femeii. Il gasesti (de fapt, produci) greu si cu multa munca. Daca tu descoperi de unde se poate cumpara asa ceva (de caimac este vorba), te rog sa postezi. Eu nu iti dau multe sanse.
|
#4
Posted 26 March 2013 - 21:11
Din ce citesc e acea spuma luata de pe laptele fiert(desi,ce lapte?).Ma insel?
|
#5
Posted 26 March 2013 - 21:18
Da, teoretic ala e. Dar practic.....nu stiu din ce lapte se obtine si cum....
|
#6
Posted 26 March 2013 - 21:58
#7
Posted 26 March 2013 - 22:19
Mda...deci cum am banuit, nu-i chiar o simpla fierbere . Si am intuit ca se poate face mai usor din lapte de bivolita, imi aduc aminte din copilarie, cand la Medias mai primeam lapte de bivolita de la tara si ...trebuia indoit cu lapte de vaca, altfel cand il fierbeai, facea "smantana" de 3 degete deasupra....
|
#8
Posted 27 March 2013 - 03:12
Ok, am aflat care e treaba cu caimacul, dar cum anume e folosit la șnitele, mai precis?
|
#9
Posted 27 March 2013 - 11:55
Eu am mâncat pe vremuri ceva similar cu asta -> http://www.retetecal...-sarbeasca.html
|
#10
Posted 27 March 2013 - 13:53
La snitel e facut o rulada, ca si in linul lui Aries(ro). Rulada e trecuta prin faina->ou->pesmet si apoi prajita in baie de ulei.
|
|
#11
Posted 28 March 2013 - 14:46
Razvan91, on 27 martie 2013 - 13:53, said:
La snitel e facut o rulada, ca si in linul lui Aries(ro). Rulada e trecuta prin faina->ou->pesmet si apoi prajita in baie de ulei. kajmak doar la sarbi gasesti , aici nu este.ala de subotica e cel mai bun. se foloseste la multe produse sarbesti , nu numa la snitel karadorde. la restaurant karadorde , nora sau taverna lucrezi ? |
#12
Posted 28 March 2013 - 15:27
Eu am gasit la magazinele turcesti, dar nu stiu daca exista in Timisoara.
|
#13
Posted 28 March 2013 - 21:37
catalina1, on 28 martie 2013 - 15:27, said:
Eu am gasit la magazinele turcesti, dar nu stiu daca exista in Timisoara. e asa de aproape srbija de noi ,ca poate sa fie o gramada de magazine turcesti , eu tot de acolo cumpar, e si oferta mult mai variata. intr-o ora mi-s la market acolo. ce fel de kajmak ai gasit la magazinele alea ? |
#14
Posted 29 March 2013 - 17:29
#15
Posted 29 March 2013 - 17:42
Cred ca daca iei o smantana proaspata de la tarani si o lasi 2-3 zile in frigider se intareste si devine kajmak-ul despre care e vorba i.
|
|
#16
Posted 01 April 2013 - 14:43
#17
Posted 01 April 2013 - 20:18
Am luat eu de la magazinul din Pantelimon caimac - 250 gr /65 % grasime/19 lei - jaf curat. Dar vreau neaparat sa fac in weekend reteta.
Mai era unul ( nu au nici o traducere, nu stiu cum ii lasa sa vanda in Ro) dar scria 20 % deci nu parea caimacul de care vorbim. Off topic - am descoperit o kavurma ( sau asa ceva ) de vitel absolut exceptionala. |
#18
Posted 04 April 2013 - 01:16
Daca vrei sa incerci reteta de snitel da pe razatoarea mare sunca presata si cascavalul si apoi le amesteci. Intinzi bucata de carne batuta inainte pui sunca amestecata cu cascaval pe ea. Apoi caimac si rulezi. Apoi faina, ou, pesmet si prajire . Pofta buna
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users