Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Camerele de supraveghere dau uneo...

Haine de iarna

Junsun V1 pro Qashqai j11 probleme

Tinichigerie/vopsitorie in Consta...
 recomandare GPS android

La multi ani @MindArchitect!

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Cum accesez Whatsapp daca ma obli...
 Ce melodie ati vrea sa ascultati ...

Recomandare radio muzica veche in...

OnePlus 12

tv jvc(vestel) cu dungi brusc
 Parere rezistena bloc din 1989 fo...

Apel la relații clienți...

Debranșare de la curent elec...

IPS Teodosie este cercetat de DNA...

Ciprul fura bani din depozite

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
429 replies to this topic

Kroghy

Kroghy

Guru Member

• Grup: Senior Members

View Postgaleo, on 16 martie 2013 - 22:26, said:

Daca nu ai fost in stare de nimic in viata e normal sa o duci mai prost decat unul care poate a muncit pentru banii aia. Nu toti oamenii sunt egali, ci pe unii ii duce capul mai mult si pe altii ami putin.
Cea mai mare realizare a mea sunt doi copii minunati, un baietel si o fetita, care nu pot fi evaluati cu nici un munte de bani.
Si stai linistit ca o ducem destul de bine dpvd material, doar ca nu ascund nimic prin banci.

View Postgaleo, on 16 martie 2013 - 22:31, said:

Poate unii simt placere ... cand fluera miile de euro pe la nasul fraierilor, sa-i vada cum se oftica
Si altii simt placere cand cei cu miile de euro ii pierd.
Cine rade la urma rade mai bine.
Si vremurile se pare favorizeaza la ras pe cei fara mii de euro in cont.

Edited by sandu bogdan, 16 March 2013 - 22:37.

dhaneey

dhaneey

Senior Member

Acum intelegeti de ce nu trebuie sa aveti treaba cu bancile? De ce sa nu va luati salariul pe card, de ce sa investiti banii decat sa-i tineti in cont? Oricum, cred ca multi deja inteleg de ce sa nu iei credit...

Kroghy

Kroghy

Guru Member

View Postdhaneey, on 16 martie 2013 - 22:35, said:

De ce sa nu va luati salariul pe card
Sau faceti ca mine, in ziua in care iau salariul il si scot de pe card, e rapid si simplu.
Si nu fac asta pentru ca am o fobie ci pentru ca nu vreau sa se joace ei cu munca mea.

galeo

galeo

Guru Member

• Grup: Validating

View Postsandu bogdan, on 16 martie 2013 - 22:34, said:

Cea mai mare realizare a mea sunt doi copii minunati, un baietel si o fetita, care nu pot fi evaluati cu nici un munte de bani.
Si stai linistit ca o ducem destul de bine dpvd material, doar ca nu ascund nimic prin banci.

Si altii simt placere cand cei cu miile de euro ii pierd.
Cine rade la urma rade mai bine.
Si vremurile se pare favorizeaza la ras pe cei fara mii de euro in cont.

Vezi sa nu vina hotii sa-ti dea in cap  peste tine in casa daca afla ca ai bani in casa

STARTREK1

STARTREK1

cãutãtor pe gugãl

Diferenta dintre paradisuri fiscale si restu lumi este ca paradisurile au avut taxe si impozite mici... cand au vazut ca nu pot sustine economia (Cipru) au marit taxele si impozitele care oricum sunt inca mult-mult mai mici ca la noi si lumea le plange de mila...
Ii vaitati ca le-au pus 6 si 10% la depozite si firmele platesc de la 10% la 12.5%. Sa vina in Romania sa vada taxe si impozite !
ps. si din cate stiu criza mondiala a inceput tot din cauaza bancilor care - din cauza lacomiei - si-au supra evaluat activele ,iar cand a fost vorba de plata au disparut bani...
ghici unde!!Posted Image

Edited by STARTREK1, 16 March 2013 - 22:46.

galeo

galeo

Guru Member

View Postsandu bogdan, on 16 martie 2013 - 22:40, said:

Sau faceti ca mine, in ziua in care iau salariul il si scot de pe card, e rapid si simplu.
Si nu fac asta pentru ca am o fobie ci pentru ca nu vreau sa se joace ei cu munca mea.
Si ce faci cand vrei sa-ti iei o masina de exemplu?
Vii cu banii din sifonier sau te imprumuti la banca?

Edited by galeo, 16 March 2013 - 22:42.

Kroghy

Kroghy

Guru Member

View Postgaleo, on 16 martie 2013 - 22:40, said:

Vezi sa nu vina hotii sa-ti dea in cap  peste tine in casa daca afla ca ai bani in casa
Nu am bani in casa, sunt pe 0, nu am nici un ban imprumutat, nu datorez nimanui nimic, si nici nu am bani ascunsi si dorm linistit.

View Postgaleo, on 16 martie 2013 - 22:41, said:

Si ce faci cand vrei sa-ti iei o masina de exemplu?
Vii cu banii din sifonier sau te imprumuti la banca?
Pai am deja masina. Posted Image

Edited by sandu bogdan, 16 March 2013 - 22:43.

Ahasverus

Ahasverus

Senior Member

sandu bogdan - esti un comunist de cea mai joasa speta, care considera ca bogatii sunt bogati doar pentru ca au furat de la saraci.
Uiti ca bogatii muncesc si ca nu toti suntem egali.

Faptul ca eu si parintii mei platesc impozite (niciodata indeajuns) statului, insemna ca sustin statul.

Bancile sunt "un rau" necesar!
De ai avea putina cultura, ai afla ca unul dintre factorii de progres MAJOR de la 1600 incoace e dat tocmai e aparitia bancilor!
Faptul ca nu le intelegi pe ele si scopul lor, implica doar ca esti extrem de limitat.
Sunt bune cand iti imprumuta bani, dar sunt satanice cand iti cer banii inapoi!

Asta fiind zis, nu vad de ce sa accept ca statul, de la sine putere sa imi fure economiile, chiat ca am 1000 euro sau 10 milioane de euro in cont.
Statul oricum te ciunteste anual cu inflatia si impozitele!
basca un impozit pe avere la prosti.
Unde pui limita?
In curand statul iti va *ute si nevasta asa 10% din timp, pentru ca sa scadem nr violatorilor! E pentru binele obstesc, nu-i asa?

Cipru a acceptat asta, pentru ca nu a avut de ales, iar probabil apocalipsa abia aterizeaza pe acea I-la din Mediterana!

View Postsandu bogdan, on 16 martie 2013 - 22:42, said:

Nu am bani in casa, sunt pe 0, nu am nici un ban imprumutat, nu datorez nimanui nimic, si nici nu am bani ascunsi si dorm linistit.

Adica esti sarac lipit/rupt un *ur!

Asta explica totul!
Ti-ai dori ca toti sa fie saraci ca tine.
Te bucuri de raul altora, pe ideea ca daca nu ai, tie nici nu iti poate lua nimeni nimic Posted Image

Unii dintre noi strangem, avem, cumparam, folosim!

Edited by Ahasverus, 16 March 2013 - 22:45.

galeo

galeo

Guru Member

Asta e mai degraba o pedeapsa aplicata cetatenilor britanici, germani, francezi, etc care au avut tupeul de a-si expatria banii.

Up to 60,000 British expats living in Cyprus could lose millions of euros after the island imposed bank account levies of up to 10 per cent to pay for its bailout.

http://www.dailymail...k-accounts.html

Arkouda

Arkouda

Senior Member

View PostAhasverus, on 16 martie 2013 - 22:44, said:

Bancile sunt "un rau" necesar!
De ai avea putina cultura, ai afla ca unul dintre factorii de progres MAJOR de la 1600 incoace e dat tocmai e aparitia bancilor!

Pentru tine probabil, ca sandu bogdan s-ar descurca de minune facand troc porumb contra rosii sau stat capra pentru o pulpa de porc. Nu trebuie banci ca sa te descurci. Bancile sunt numai pentru pitit banii de copiii africani flamanzi.

Edited by Arkouda, 16 March 2013 - 22:47.

Kroghy

Kroghy

Guru Member

View PostAhasverus, on 16 martie 2013 - 22:44, said:

Adica esti sarac lipit/rupt un *ur!
Cel mai important e ca sunt foarte multumit sufleteste si pe planul al doilea e ca nu imi lipseste nimic material, deci nu ma consider chiar sarac lipit.
Iti multumesc pentru grija.

Edited by sandu bogdan, 16 March 2013 - 22:49.

galeo

galeo

Guru Member

View Postsandu bogdan, on 16 martie 2013 - 22:42, said:

Pai am deja masina. Posted Image

Pai si cu ce bani ai luat-o daca esti mereu pe 0?
Cati ani au copii tai?
Probabil te urasc sau te vor ura cand vor fi mai mai mari, considerandu-te un comunist depasit.

Kroghy

Kroghy

Guru Member

View Postgaleo, on 16 martie 2013 - 22:48, said:

Pai si cu ce bani ai luat-o daca esti mereu pe 0?
Pai nu am luat-o cu bani, am primit-o cadou. Posted Image
Poate trebuie sa ma repet, nu imi lipseste nimic nici material si nici spiritual.

Edited by sandu bogdan, 16 March 2013 - 22:52.

aka_razvan

aka_razvan

Member

• Grup: Members

View Postsandu bogdan, on 16 martie 2013 - 22:51, said:

Pai nu am luat-o cu bani, am primit-o cadou. Posted Image

Mai esti si pomanagiu pe deasupra!

Seb

Seb

Suveran

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/LoKTSyyrpvY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

spe

spe

Senior Member

Mie mi-e teama ca urmeaza si la noi o distractie de asta. Precedentul exista, dupa cum vedem, si suntem si noi dependenti de banii FMI/UE.

don_dannielo

don_dannielo

Bah! Are we more than dumb sheep?

Why today’s Cyprus bailout could be the start of the next financial crisis http://washingtonpos...nancial-crisis/

RealThing

RealThing

Got rogue

• Grup: Moderators
Bre, nu va mai bateti capul cu Sandu Bogdan, ca sa-l citez din ce spunea aici:

"Banuiesc ca nu ai auzit de legi ca codul muncii. Daca stiai despre ce e vorba aflai ca asta este normal legala. 40 de ore pe saptamana.
Faptul ca tu accepti ca altii sa isi bata joc de tine nu inseamna sa ceri si de la alti sa faca ca tine.
Numai incompetentii si lenesii sunt nevoiti sa munceasca mai mult decat 40 de ore pe saptamana asa cum scrie in lege.
Trantori sunt cei care incep ziua de lucru mai tarziu de ora 8, cei harnici incep la 6-7 maxim 8 dimineta si noaptea dorm, nu umbla pe strazi."

Oamenii care "muncesc" in stilul asta nu vor avea niciodata ceva de pus deoparte, insa se vor bucura intotdeauna in momentul in care cei care au pus osul la treaba vor fi spoliati. Rahatul asta care se intampla in Cipru ar cam trebui sa dea de gandit oricui, si sincer n-as vrea sa fiu in pielea celor care vor fi afectati de masura si se vor trezi cu niste bani taiati (un exemplu simplu: ala e fondul de salarii pentru o firma mai maricica, care nu sta chiar pe roze la incasari in momentul taierii; dupa ce se trezeste cu taierea, are 2 posibilitati: ori arde angajatii - ma indoiesc pentru ca daca au forme legale de munca e cam greu sa le spui ca nu primesc ce li se cuvine brusc, fara nimic semnat - ori e foarte posibil sa intre in imposibilitate de plata). E greu sa gandesti cu mai mult de un neuron, si ala sa nu fie bugetar, pe stilul "la mine tot pica din pom si mie nu mi se poate intampla nimic".

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate