![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ciprul fura bani din depozite

Posted 16 March 2013 - 21:46

Dafuq, bai oamenilor care ii acuzati de furt si de infractiuni pe cei care au un depozit de 100.000 euro? Sunteti tutu? Pai la noi in 2006 de exemplu ajungea sa-si vanda unul cutia de 3-4 camere din Bucuresti si avea peste suta. De ce vi se pare asa o suma de inimaginabila? Oricum multi n-au vazut suma aia la un loc in viata lor. Si asta pentru ca in general viseaza bani din cer cu ochii deschisi. Cum este amicul sandu bogdan, care vrea sa foloseasca banii euroii mei adusi din Franta si facuti depozit ca sa ii scuteasca de ratele la banca pe cei care s-au dus cu fluturasi de salariu masluiti sa devalizeze bancile. Edited by ParapantaFlavia, 16 March 2013 - 21:48. |
Posted 16 March 2013 - 21:47

Nu au avut cand sa si-i scoata.
Decizia a fost luata Vineri noaptea. Iar Sambata bancile nu au lucrat. De la bancomat s-au putut scoate numai bani din contul de savings (curent) care aparent nu sunt taxati. De depozite la termen nu te poti atinge la bancomat. |
Posted 16 March 2013 - 21:48

BIne ca ne raportam la o aberatie. Oricum multi n-au vazut suma aia la un loc in viata lor. Si asta pentru ca in general viseaza bani cu ochii deschisi. Daca asta ti-a sarit in ochi, e ok. Mersi de raspuns. Oare noi cat de aproape suntem de o asemenea masura? Peste 2 saptamani aflam daca fmi ne mai iubeste. Si daca nu ne mai? |
Posted 16 March 2013 - 21:48

numai hotii ascund banii in banca, sa mori tu.....aaa...era sa uit semnul de punctuatie ?
Nu am ipad, nu am iphone, nu am BMW, ci din munca mea am hotarat sa imi fac un depozit bancar, unde e problema? si daca ai avea unde-i rusinea?
Exact, deci nu ai copil, nu folosesti mancarea aia dar o ascunzi de altii care au nevoie. Este cel mai egoist si inuman gest, sa lasi pe altii sa moara cand tu stai pe o gramada de mancare. ![]() |
Posted 16 March 2013 - 21:50

Mie imi place pragul ala ales de 100.000 euro. De ce nu se ia 50% dintr-un cont de 1.000.000.000 euro de exemplu. De unde au scos pragul? Oricum televiziunile vaz ca nu-s prea afectate de treaba asta. 100.000 e plafonul de garantare a depozitelor pentru bancile ue. acum, chiar suna amuzant asta cu garantarea... |
Posted 16 March 2013 - 21:50

Daca asta ti-a sarit in ochi, e ok. Mersi de raspuns. Oare noi cat de aproape suntem de o asemenea masura? Peste 2 saptamani aflam daca fmi ne mai iubeste. Si daca nu ne mai? Edited by ParapantaFlavia, 16 March 2013 - 21:51. |
Posted 16 March 2013 - 21:51

sa mori tu.....
...da visul meu e ca banii mei sa nu ajunga la unul ca tine ...chiar daca mori de foame....uite asa de al draqu |
Posted 16 March 2013 - 21:52

„Oamenii pot sa-si retraga banii, dar nu si suma datorata de acum inainte statului, pentru ca setarea a fost deja facuta”, a spus o sursa bancara citata de agentiile straine. deci chiar daca si-au scos banii, raman datori la banci... ![]() Taxa pusa pe depozitele bancare - stabilita la 9,9% pentru depozitele mai mari de 100.000 de euro si la 6,7% pentru depozitele sub acest nivel - va intra in vigoare marti, bancile fiind inchise luni. Pentru a se proteja impotriva scurgerilor de capital, Cipru a luat masuri imediate pentru a impiedica transferurile electronice de bani peste weekend. Sute de persoane au stat la coada sambata dimineata in fata bancilor din Larnaca pentru a-si retrage banii, fie de la bancomate, fie din banca. insa majoritatea filialelor bancare erau inchise intr-o zi care de obicei functioneaza cu program normal. |
Posted 16 March 2013 - 21:53

100.000 e plafonul de garantare a depozitelor pentru bancile ue. acum, chiar suna amuzant asta cu garantarea... Garantat n-o sa-ti ia din depozit mai mult de 100.000 ca sa acopere pierderile bancilor ![]() Citeam pe BBC o cipriota care spunea ca vechiul guvern n-a vrut sa adopte o astfel de masura, lasand bucuria pe umerii noilor guvernanti (alesi cu vreo 2 saptamani in urma). Iar astia noii au dat deja vina pe aia vechii, spunand ca ei acum nu mai au ce face, tre sa semneze. Suna cunoscut, numai ca nu-mi pot aduce aminte unde am mai vazut teatru de asta... |
Posted 16 March 2013 - 21:55

|
Posted 16 March 2013 - 21:58

Posted 16 March 2013 - 22:00

Autoritatile cipriote is asa cretine, au luat 10 miliarde de la UE iar acum le vor pleca din tara 50 miliarde, ce fel de plan de salvare e asta?
|
Posted 16 March 2013 - 22:01

un iphone este ceva fizic, omul a folosit banii si nu i-a ascuns chiar daca iphone e o porcarie, e ceva ce ii foloseste omului, tu doar ascunzi ceva de care nu ai nevoie doar din dorinta de a face rau altuia Esti cu capu'? Daca io am strans bani pentru zile negre cand altii se umpleau de mici si bere ascund ce? Banii mei? De cine? De hoti si cam atat. Atentie mare ca ati inceput sa aberati inafara legii. Va treziti maine poimaine ca va deschideti un PCR si incepeti sa nationafurati. Da' in loc de bani s-ar putea sa incasati gloante. Edited by ParapantaFlavia, 16 March 2013 - 22:02. |
Posted 16 March 2013 - 22:02

un iphone este ceva fizic, omul a folosit banii si nu i-a ascuns chiar daca iphone e o porcarie, e ceva ce ii foloseste omului, tu doar ascunzi ceva de care nu ai nevoie doar din dorinta de a face rau altuia Edited by galeo, 16 March 2013 - 22:03. |
Posted 16 March 2013 - 22:03

Autoritatile cipriote is asa cretine, au luat 10 miliarde de la UE iar acum le vor pleca din tara 50 miliarde, ce fel de plan de salvare e asta? Asta e ca si cum camatarii carora ai sa le dai bani ar veni peste tine si ti-ar zice: Nu stiu nene, vinde masina cu care faci taximetrie ca sa imi dai mie banii. Chiar daca tu din momentul ala nu mai ai cum sa produci bani. Asta este ingroparea sistemului bancar cipriot. De acum incolo iar o sa sara francul elvetian pana la cer. Prietenii stiu de ce. |
|
Posted 16 March 2013 - 22:04

Autoritatile cipriote is asa cretine, au luat 10 miliarde de la UE iar acum le vor pleca din tara 50 miliarde, ce fel de plan de salvare e asta? Nu e. Si la o adica mi se pare normal. Banii sa ii reinvestesti la tine in tara nu sa-i duci la cucuieti. Cu atat mai mult cu cat daca ii duci la cucuieti probabil ai lasat o gaura undeva in tara. Edited by ParapantaFlavia, 16 March 2013 - 22:07. |
Posted 16 March 2013 - 22:05

Posted 16 March 2013 - 22:06

Asta e ca si cum camatarii carora ai sa le dai bani ar veni peste tine si ti-ar zice: Nu stiu nene, vinde masina cu care faci taximetrie ca sa imi dai mie banii. Chiar daca tu din momentul ala nu mai ai cum sa produci bani. Asta este ingroparea sistemului bancar cipriot. De acum incolo iar o sa sara francul elvetian pana la cer. Prietenii stiu de ce. Banii aia plecati din Cipru vor ajunge in bancile binevoitorilor din Elvetia, Londra, etc |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users