![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
receptie canale HD
Last Updated: Apr 08 2013 14:57, Started by
adypuie
, Mar 15 2013 20:15
·
0

Posted 15 March 2013 - 20:15

De vreo una saptamana am o problema cu receptia unor programe HD de la RDS, cum ar fi: PRO TV HD, HBO HD si Digi FILM HD. Tot cade semnalul si iar isi revine. Mentionez ca celelalte canale merg, inclusiv unele HD/
Au venit azi baietii de la RDS care nu au putut rezolva problema, nestind cum se poate rezolva. Au zis ca poate ii ceva de la fibra optica. A mai intampinat cineva aceasta problema? |
Posted 15 March 2013 - 20:22

folosesti tuner-ul televizorului sau ai decodor de la ei?
daca ai decodor, s-o rezolve, nu te intereseaza cum si in ce fel fac. daca folosesti tuner-ul televizorului atunci nu-i prea intereseaza. |
Posted 15 March 2013 - 20:29

folosesti tuner-ul televizorului sau ai decodor de la ei? daca ai decodor, s-o rezolve, nu te intereseaza cum si in ce fel fac. daca folosesti tuner-ul televizorului atunci nu-i prea intereseaza. Am decodor HD de la ei am aceeasi problema si cu tuner-ul televizorului |
Posted 15 March 2013 - 21:26

atunci ai toate motivele sa-i iei la omor. putin iti pasa ca nu stiu sa
rezolve problema. daca stiu sa trimita facturi, sa stie si sa repare. de la fibra optica putin probabil sa fie. daca avea aia ceva, internetul o lua pe aratura, telefonia fixa mergea din parti, etc. problema e ori din ONT, ori din amplificatorul CATV, ambele aflate in cutia lor de pe scara. daca ai fibra la casa, atunci probabil e doar ONT-ul sau cablul tv de o calitate proasta/mufari a la Dorel. sa vina sa masoare cu sculele lor puterea semnalului pe frecventa care are probleme si sa o dreaga. "nu stim ce-o fi, poate e de vina tigaia de teflon din debara" nu-i un raspuns. ca atare, ia-i la suturi. Edited by dygey, 15 March 2013 - 21:27. |
Posted 08 April 2013 - 14:57

hmm, coincidenta..
saptamana trecuta cateva canale au disparut pur si simplu si la mine (hbo hd, digi film hd, axn scifi, axn si inca vreo 2-3 ; uneori, lasat receiverul pe acel canal (cu mesaj afisat ca nu e transmis nimic ![]() i-am chemat pe cel de la rds si au descoperit ca semnalul scadea sub 40% la capatul cablului de la tv; problema era la legatura de la intrarea ina aprtament, mufa desi parea in regula, nu facea contact bine |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users