![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ce software de securitate sa folosesc?
Last Updated: Mar 18 2013 20:34, Started by
raducanu96
, Mar 15 2013 11:14
·
0

Posted 15 March 2013 - 11:14

Sall am o problema sa incep cu inceputul:de la un timp au inceput sa imi fie sparte diferite conturi pe metin in cida faptului ca am instalat AVG cu licenta si malwarebytes' anti-malware PRO eu tot cred ca am ceva in PC cel mai probabil keylogger.Am auzit de o functie care sar gasi in eset smart securiti si cu acea functie as sti cate IP-uri sunt conectate la mine.A auzit cineva ceva de genu? sau un program care face acelasi lucru?
|
Posted 15 March 2013 - 11:19

Avg ala e ca un floc in fata pubiblii. Malwarebyte's insa e ok. Face toti banii.
|
Posted 15 March 2013 - 15:07

Windows Offline Defender. Faci un stick bootabil si schimbi setarile la bootare sa iti vada stick-ul . Iti va scana sistemul fara sa intre in el . Asta e singura solutie daca nici mama anti-virusurilor nu merge.
Iti urez mult succes . PS : Is curios cum de ai papat un keylogger ![]() |
Posted 17 March 2013 - 15:54

sandokan965 esti batut in cap... am zis ca nu merg antivirusurile??? am zis ca vreau sa stiu de acea functie pentr IP-uri..laso balta in 4 zile nu a fost nimeni destul de inteligent care sa imi raspunda...
|
Posted 17 March 2013 - 16:26

incearca comodo firewall - iti arata ip-rile care se conecteaza la tine (sau incearca)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users