![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Am fost ... Spart...
Last Updated: Mar 23 2013 21:26, Started by
Could_Fire
, Mar 12 2013 02:10
·
0

Posted 15 March 2013 - 16:31

kAos, on 15 martie 2013 - 16:28, said:
Vad ca te corespondezi cu el, il cunosti personal, nume, adresa etc? Zice ca tre' sa se prezinte lunar la politie pentru antecedente, du-te si da-l in primire cu ce ti-a facut. Se duce direct la bulau. Asta in cazul in care nu esti interesat sa inveti si tu "jmecherii" de la el, ca vad ca asa reiese din discutia ta cu el. ![]() Daca era un pic destept vedea afla o gramada de chestii despre cel cu care coresponda. Oricum sunt departe amandoi de ceea ce doresc sa para a fi. |
Posted 15 March 2013 - 17:48

Nu sunt eu cel care vorbeste acolo. Este "el" ,hacker-ul ...
|
Posted 15 March 2013 - 18:49

![]() Quote
10:57:54 PM street.haker: pai erau dracii numai asta vorbeau pe sv,ca sunt pe primu loc mondial,plm 10:58:08 PM street.haker: si faceam misto de ei,mi-au dat fuckoff 10:58:30 PM street.haker: asa ca i-am sters de tot din gametracker,na futuva primu numar mondial 10:58:51 PM basty_dubstep: dar cum iai sters ) 10:59:11 PM street.haker: am bagat un script php malitios de pe adresa serverului lor 10:59:33 PM street.haker: l-am urcat pe siteul la gametracker,si s-au prins aia,din prima l-au banat ![]() sa-l intrebi si din partea noastra daca era transpirat cand s-a trezit! ![]() ![]() Edited by STARTREK1, 15 March 2013 - 18:50. |
Posted 15 March 2013 - 19:14

L-am cumparat a kill ..Nu inteleg ... iar mi-schimbat parola ...cred ca am cu siguranta keylogger .. Trebuie sa re-instalez neaparat OS.
Am facut si sing-in-seal (cu poza) si se pare ca nu a avut nici un efect . Edited by Could_Fire, 15 March 2013 - 19:17. |
Posted 15 March 2013 - 19:42

nu-i nevoie! instaleaza comodo firewall si apoi schimba intrebarile secrete! sau cum au zis baieti - treci pe linux daca nu esti in stare sa iti securizezi sistemu
|
Posted 15 March 2013 - 19:42

Posted 15 March 2013 - 19:53

Pentru a nu mai deschide alt topic .. Pot instala linux ..fara al pune pe cd ? ..adica sa il pun pe cealalta partitie ..si sa il instalez de acolo ...
|
Posted 15 March 2013 - 20:01

Te legi la cap cu Wubi. Eu zic sa faci rost de aproximaitv 0.8 lei, sa cumperi un CD si sa instalezi normal. Sau de pe flash drive.
|
|
Posted 15 March 2013 - 20:08

Nu imi merge bine dvd-rw . O sa incerc cu Wubi... Inca o mica intrebare si gata .. Aveti idee cam in cat timp trimit cei de la yahoo , un mesaj pe telefon ? Ca am asteptat ore intregi si nu mi-au trimis nimic..desi ziceau ca mesajul sa trimis.
|
Posted 15 March 2013 - 20:23

In primul rind , ca sa-ti securizezi e-mailul (dupa ce il recuperezi!!) , fa-ti cont pe google , hotmail si alegi ca e-mail de contact . In caz ca va schimba cineva ceva , trebuie sa raspunzi din cel de control .
Cred ca tu ai instalat un CS cu ceva "carcalaci" de control !! DVD-ul , il poti imprumuta de la cineva sau inveti sa-l cureti/reglezi !! Pc-ul , precum sti are 2 "laturi" , hard si soft !! Edited by tidicristi, 15 March 2013 - 20:24. |
Posted 15 March 2013 - 20:41

Scuze .. pc-ul .. e defapt un laptop ... Multumesc de indicatii oricum..
Edited by Could_Fire, 15 March 2013 - 20:41. |
Posted 15 March 2013 - 22:49

Could, m-ai dezamagit!
![]() Nu poti abandona cautarea keyloggr-ului tocmai acum, cand esti atat de aproape sa-l gasesti! Si n-am inteles, ai fost la gabori sa-l dai in gat pe hacker? Vecinu' procuror ce zice? Dar dna doctor? ![]() |
|
Posted 15 March 2013 - 23:07

Posted 16 March 2013 - 03:41

Could_Fire, on 15 martie 2013 - 15:14, said:
In conversatia lui se lauda , ca mi-a spart id cu brute-force , ca are aces la nustiu ce retea de calculatoare din elvetia .. Oi fi eu "but" dar , conturile de yahoo nu credeam ca meg sparte cu brute-force' , din cate stiu serverele de la yahoo detectaza metodele astea de multi ani ... Ba are keyloger , ba Steam cracker" ... Oricum, postez conversatia ... de tot rasul.. Daca aveti timp si o cititi , sa imi spuneti si mie ce parerea aveti . Inca ceva, nu mai folosi cuvantul "hacker" daca nu stii ce inseamna. Daca intr-adevar nu faci troll, lasa toate prostiile pe care le-ai prezentat pana acum pe langa subiect, resemneaza-te ca ai fost pacalit de un copil care a descoperit ca exista programe de tip keylogger (se gasesc usor), si asculta de sfaturile colegilor de pe forum. Edited by Thor3, 16 March 2013 - 03:42. |
Posted 16 March 2013 - 20:36

Thor3, on 16 martie 2013 - 03:41, said:
Sfat: Sterge prostia aia de "conversatie", asta ca sa nu provoci rasete prea mari pe aici. Inca ceva, nu mai folosi cuvantul "hacker" daca nu stii ce inseamna. Daca intr-adevar nu faci troll, lasa toate prostiile pe care le-ai prezentat pana acum pe langa subiect, resemneaza-te ca ai fost pacalit de un copil care a descoperit ca exista programe de tip keylogger (se gasesc usor), si asculta de sfaturile colegilor de pe forum. Da aveti perfecta dreptate! Doar ce am trecut pe Ubuntu , sunt super multumit de felul in care merge . Pentru a nu mai deschide alt topic va intreb daca se poate sa transform ubuntu in acel kali-linux(BackTrack) , mai mult din curiozitate , as vrea sa ma "joc" cu utilitarele promise de acele variante . Deci , se poate (fara sa dez-instalez ubuntu) sa fac un fel de upgrade de la ubuntu la BackTrack ? Edited by Could_Fire, 16 March 2013 - 20:40. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users