![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Am fost ... Spart...
Last Updated: Mar 23 2013 21:26, Started by
Could_Fire
, Mar 12 2013 02:10
·
0

Posted 12 March 2013 - 22:15

Sa reinstalez , windowsul nu pot ..Deoarece nu am unde salva datele de pe el, care sunt foarte importante ... Stiu ca limba romana reprezinta o problema la mine , dar pe tot forumul nu sa gasit un singur om care sa imi spuna cum pot detecta un amarat de keyloager . Oricum e bine ca inca il mai am asa ma pot duce la politie . Sa fac gabori fericiti , ca au si ei un caz luna asta .
Pot detecta adresa la care pleaca datele din pc-ul meu cu un scaner de retea ,sau ceva de genu ? Poate asa gasesc si keyloggeru. Vad , dar daca esti rautacios , inseamna ca esti si destept , ia zi ai o rezolvare ? daca tot te pricepi asa bine la dat sfaturi .. Zimi si mie, cum detectez keylogeru asta ? Edited by Could_Fire, 12 March 2013 - 22:18. |
Posted 12 March 2013 - 22:17

![]() ![]() Dar si acolo ai nevoie de cunostinte vaste de lb. romana, ca politistii te vor pune sa dai o declaratie in scris ![]() Ah, sa nu uit, ai grija sa nu le spui "gabori", ca stiu ca nu prea le plac glumele ![]() PS. Ai hardul suficient de mare incat sa poti face doua partitii? Daca da, fa-ti un CD sau USB cu o distributie Linux live USB, creezi o partitie noua langa cea cu windows, copiezi fisierele importante acolo, reinstalezi win... Ma rog, nu-i chiar simplu, dar nici imposibil. Edited by dan_slack, 12 March 2013 - 22:26. |
Posted 12 March 2013 - 22:26

Asta este cea mai simpla varianta . Insa eu vreau sa gasesc keylogeru. Nu imi vine sa cred , ca nu este detectat de acel program de "top" in detectarea virusilor de tip spyware. Iar acel hacker urmareste topicul cred , poate e curios cum de nu mia gasit si parola de la forum ...noroc ca e salvata parola
![]() |
Posted 12 March 2013 - 22:30

Daca o iei pe calea paranoiei cu hackeri si keylogeri nu prea mai ai scapare. Ia si da o cautare pe google pe tema asta in engleza, si succes!
Nu, eu nu sunt suficient de destept incat sa-ti zic o rezolvare la indemnul tau politicos: Quote ia zi ai o rezolvare ? daca tot te pricepi asa bine la dat sfaturi .. Zimi si mie, cum detectez keylogeru asta ? Edited by dan_slack, 12 March 2013 - 22:58. |
Posted 12 March 2013 - 22:33

Nu este nici o paranoia .. Am intrat acum o jumatate de ora pe messenger , iar acum nu mai e buna parola .
|
Posted 12 March 2013 - 23:18

Posted 12 March 2013 - 23:43

Mai aveti cumva sugesti , cum as putea sa gasesc keylogeru . Inca nu imi vine sa cred , ca niste hoti de Steam, pot face un keylogger asa de bun.
Am facut scanarea cu Wireshark in felul urmator : am intrat pe mail ,apoi am dar drumu la scaner si am inceput sa tastez in campul parola , aiurea .. Iata rezultatul : ( Vi se pare ceva suspect ? ) ![]() |
Posted 12 March 2013 - 23:52

Mai aveti cumva sugesti , cum as putea sa gasesc keylogeru . Inca nu imi vine sa cred , ca niste hoti de Steam, pot face un keylogger asa de bun. Am facut scanarea cu Wireshark in felul urmator : am intrat pe mail ,apoi am dar drumu la scaner si am inceput sa tastez in campul parola , aiurea .. Iata rezultatul : ( Vi se pare ceva suspect ? ) ![]() Scoate cbalu de net si nu o sa mai ai nimic suspect in calculator. Cel mai bun sfat pe care ti-l dau taie cablu de net, creeaza un + si un - si baga-l in priza, dar sa fie bagat in placa de retea. |
Posted 13 March 2013 - 00:07

Te rog , daca vrei sa iti etalezi cunostiintele , da un raspun inteligent ... Sar putea ca multi sa aiba acest keylogger fara sa isi dea seama ..
|
Posted 13 March 2013 - 01:52

Posted 13 March 2013 - 01:54

multi mistocari, putini doritori sa ajute sau care sa aiba cunostiinte
Edited by costy_ytsoc, 13 March 2013 - 02:05. |
|
Posted 13 March 2013 - 04:06

Ma mir de ce nu-ti schimba si parola la Softpedia, asa nu ai mai putea posta pe forum... Nu ai 2 partitii pe laptopul ala cu "date foarte importante"? Salveaza-le pe cealalta partitie si da format la prima. Oricum ai mintit cand ai zis ca aveai Windows updatat la zi. Prin Windows Update primesti si IE8 si tu nu-l ai. De asemenea Java e recunoscuta pentru gaurile de securitate asa ca daca ai instalat Java da-i update sau mai bine Uninstall de tot. A nu se confunda JAva (de la Sun) cu Javascript.
|
Posted 13 March 2013 - 07:49

Instaleaza un firewall ( Comodo ) sau Kaspersky internet Security 2013 + AntiLogger ( Keystroke Encryption ):
http://www.zemana.co...ogger/overview/ Attached Files |
Posted 13 March 2013 - 08:36

Am citit cit am putut , ma abtin de la comentarii !
De fapt tu nu vrei sa "scapi" de keylogger , tu doresti sa-l gasesti !! Ca sa te "joci" cu alti , cum face acel tip cu tine ! Ce sa zic , ca sa scapi de el , Gmer -> http://www.gmer.net/ Malwarebytes anti rootkit -> http://www.malwareby.../products/mbar/ ComboFix -> http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/ Incearca cu un live cd/dvd de antivirus , kaspersky , dr. web cureit , etc . P.S. -Treci pe linux , ai timp sa inveti , mai ales ca esti tinar !! Lasa prostiile si "scandalurile" pi net , ca nu esti "pregatit" !! Edited by tidicristi, 13 March 2013 - 08:41. |
Posted 13 March 2013 - 08:52

1. Cumpara un HDD extern si muta-ti datele importante pa' dansul;
2. Reinstaleaza Windows-ul si pune-ti, asa cum ti s-a recomandat pe aici, un pachet internet security cu antikeylogger; un firewall face minuni, daca stii cum sa-l setezi 3. Daca scopul tau este insa sa te razboiesti cu dujmanu', ai doua variante: fie pui mana si inveti, inclusiv stand sute de ore pe forumuri pe net, fie aplici metoda din batrani, aia contondenta: 2-3 bajeti platiti gras sa-i taie inamicului pofta de hecareala. ![]() |
Posted 13 March 2013 - 09:05

Posted 13 March 2013 - 10:38

E mana lu' tacsu sa puna burta pe cartea de romana ca nu il asculta din Steam la BAC. Un chinez parca a platit pe unii sa nu il mai lase pe copchil sa se joace online.
L.E. Cand il gaseste vecinu tactu' il ia ![]() |
|
Posted 13 March 2013 - 12:14

Cumpara o carte de gramatica.
Dupa ce o citesti pe toata de cel putin 2 ori, downloadeaza si foloseste sysinternals ( http://technet.micro...US/sysinternals ). Nu e o solutie automata (nu stiu ce antivirus/firewall/etc), ai cateva unelte care-ti vor fi de folos si pe viitor. Te las pe tine sa-ti dai seama ce ti-ar folosi sa detectezi ceva suspect in computer. Daca esti mate-info (si in clasa a 12-a) ar fi trebuit sa stii deja cum sa iti verifici procesele, unde sa cauti si ce sa folosesti. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users