Vand/cumpar/caut/donez
Last Updated: Dec 09 2013 14:09, Started by
Iubita
, Nov 22 2005 17:41
·
0

Posted 11 March 2008 - 15:17

Gothic Embrace, on Oct 2 2007, 15:42, said: Ofer spre adoptie 10 puisori de hamster sirian :inlove: S-au nascut duminica, deci au abia 3 zile, dar de la 4 saptamani pot deja sa ii dau. O sa pun poze cu ei imediat ce arata prezentabil, adica atunci cand or sa aiba blanita, ochisori. ^_^ Puteti lasa PM sau la adresa de mail/ID de mess: [email protected] Anuntul nu mai este valabil! Multumesc tuturor celor care au raspuns! |
Posted 11 March 2008 - 17:47

Ofer spre adoptie o pereche de nimfe, eu le iubesc foarte mult dar unde ma mut nu le pot lua cu mine. Vreau sa le ofer cuiva care le va iubi si ingriji, care le lasa sa iasa din cusca si nu le tine pe post de bibelou, si in special, cineva care nu are caine sau pisica. Va rog in cel mai scurt timp dati-mi un PM ca e urgent.
Atasez poze |
Posted 18 March 2008 - 14:17

apasha, on Mar 11 2008, 17:47, said: Ofer spre adoptie o pereche de nimfe, eu le iubesc foarte mult dar unde ma mut nu le pot lua cu mine. Vreau sa le ofer cuiva care le va iubi si ingriji, care le lasa sa iasa din cusca si nu le tine pe post de bibelou, si in special, cineva care nu are caine sau pisica. Va rog in cel mai scurt timp dati-mi un PM ca e urgent. Atasez poze Le-as lua eu, cu placere, tocmai m-am mutat la casa. Insa, crezi ca le poti trimite la Alba Iulia, pleaseeee? Cred ca cu Cargusul, au si curier pet, asa ceva, si platesc eu, la livrare. Astept raspuns! Merci. dianamarga, on Mar 18 2008, 14:16, said: Salut, Le-as lua eu, cu placere, tocmai m-am mutat la casa. Insa, crezi ca le poti trimite la Alba Iulia, pleaseeee? Cred ca cu Cargusul, au si curier pet, asa ceva, si platesc eu, la livrare. Astept raspuns! Merci. |
Posted 20 April 2008 - 11:21

apasha, on Mar 11 2008, 17:47, said: Ofer spre adoptie o pereche de nimfe, eu le iubesc foarte mult dar unde ma mut nu le pot lua cu mine. Vreau sa le ofer cuiva care le va iubi si ingriji, care le lasa sa iasa din cusca si nu le tine pe post de bibelou, si in special, cineva care nu are caine sau pisica. Va rog in cel mai scurt timp dati-mi un PM ca e urgent. Atasez poze daca le mai ai le vreau eu:) nu mai am nici un animal de casa..am avut un papagal 13 ani dar din pacate sa imbolnavit si a murit... deci stiu despre ce ei vb...daca mai e valabil dami un semn.. 0745461771 sau [email protected] apasha, on Mar 11 2008, 17:47, said: Ofer spre adoptie o pereche de nimfe, eu le iubesc foarte mult dar unde ma mut nu le pot lua cu mine. Vreau sa le ofer cuiva care le va iubi si ingriji, care le lasa sa iasa din cusca si nu le tine pe post de bibelou, si in special, cineva care nu are caine sau pisica. Va rog in cel mai scurt timp dati-mi un PM ca e urgent. Atasez poze daca le mai ai le vreau eu:) nu mai am nici un animal de casa..am avut un papagal 13 ani dar din pacate sa imbolnavit si a murit... deci stiu despre ce ei vb...daca mai e valabil dami un semn.. 0745461771 sau [email protected] |
Posted 24 April 2008 - 15:19

adopt/cumpar testoasa de florida mai mare de 5 cm. Locatie Cluj
o/il astept cu drag. Ymess: baladi_m tel 0747771956 |
Posted 28 April 2008 - 19:33

Baladi, daca mai esti interesat, contacteaza-i pe cei din acest grup de Yahoo: http://pets.groups.y...ys-adoption_ro/ - ei sunt un ONG care se ocupa cu salvarea si plasarea broscutelor de Florida si in mod sigur te vor ajuta cu broscuta pe care o doresti.
|
Posted 07 May 2008 - 13:55

Buna,
am gasit o nimfa (Tulcea) dar stapanii nu au fost de gasit asa ca acum ii caut pereche .. P.S. Stiu si eu varianta cu petshopul. |
Posted 09 May 2008 - 15:06

nu are cineva o curte...unde sa tina un catel amarat...sta legat la mine la bloc, stapana lui s-a mutat in gazda....si gazda nu vrea sa primeasca si cainele in casa....
imi e asa mila de el...sta legat...ploua pe el...eu nu pot sa-l iau in casa ca am catel... stapana lui zice ca o sa-i aduca mancare...doar sa-i gasesca o curte unde sa stea catelul. Attached Files |
Posted 23 May 2008 - 22:24

Salut
Am 2 nimfe si as vrea sa le vand sau sa le schimb pe un pui micul alexandru (dau dif de pretz). Sunt f dragalase, si au sub un an. Mirela 0749 377 867 Edited by copycat899, 23 May 2008 - 22:26. |
|
Posted 01 June 2008 - 14:49

locuiesc la Ozana, bucuresti am mai multe broaste testoase de la cea mai mica pana la cea mai mare , cam vreo 8:) mi-au ramas de la cineva care e plecat in afara
Attached Files |
Posted 01 June 2008 - 18:10

Donez 9 hamsteri , 5 fete si 4 baieti , numai pot sa ii tin pentru ca se bat intre ei ( ii tin separat fete la fete si baieti la baieti dar e jale si mi-e ca se omoara). Hamsterii au intre 7 si 9 luni sunt foarte bine ingrijiti , grasi si au conditii super aici doar ca nu am atata spatiu si atatea custi cat sa ii pun pe fiecare in cusca lui.Vreau sa ii dau separat sau maxim 2 la acelasi stapan pentru ca nu vreau sa se bate si in noua locuinta.
|
Posted 01 June 2008 - 18:30

Posted 04 June 2008 - 07:35

Vand porcusor de guineea din cauza lipsei de timp pentru el. Asta e rezultatul deciziilor luate pe moment. Anuntul este valabil pt Bucuresti. Porcusorul e cafeniu si e foarte haios. Il dau cu 30 de Ron. Mananca orice.
baboon_the_doc 0721168281 |
|
Posted 04 June 2008 - 18:45

Vand pereche de Pterophyllum scalare (scalari) matura, varianta smokey. Au depus icre de cateva ori impreuna. Pret 40 de lei.
Ma puteti contacta la [email protected] sa scrieti va rog la subject la mail - anunt softpedia forum. Anuntul este valabil numai in Bucuresti |
Posted 05 June 2008 - 10:17

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users