![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Asocieri de cumparatori - tehnica agricola, seminte, bulbi, material saditor
Last Updated: Feb 05 2017 19:36, Started by
meganedoi
, Mar 01 2013 00:10
·
0

Posted 04 March 2013 - 13:22

daca nu e prea tarziu vreau si eu unul de 350w cu termostat electronic si senzor 99 ron.
|
Posted 04 March 2013 - 17:50

Posted 05 March 2013 - 10:10

Posted 18 March 2013 - 00:47

Actiunea de cumparare in grup a rezistentelor termoelectrice din Bulgaria s-a incheiat cu succes
![]() Multe dintre mesajele acestui grup s-au purtat in private si de aceea aici pare ca a fost mult entuziasm, dar fara rezultate. Dimpotriva, rezultatele au fost pe masura entuziasmului celor ce s-au asociat. Asadar, pentru cei care nu au facut parte din grup voi face o succinta prezentare a contextului, a evenimentelor si a rezultatelor. In a doua parte a lui Februarie unii dintre agroforumisti doreau sa-si construiasca rasadnita incalzita, dar cu rezistenta termoelectrica cu puteri diferite decat aceea de 1.6 kw care se vindea prin targurile din Ro. Roadmaster696, starnit de BadJoke, Jumborom, 1orgu si ceilalti, visa cu ochii mintii la propria rasadnita incalzita electric. A luat legatura cu subsemnatu’ si vorbind despre rasadnite, rezistente, vati, lungimi etc am ajus impreuna la concluzia ca ne-ar trebui cabluri (rezistente) cu puteri mai mici, mai potrivite pentru nevoile micro-gradinilor noastre casnice. Avand tema formulata m-am pus pe cautat producatorul/furnizorul bulgar care face sau vinde acele minunate cabluri pentru incalzit rasadnite, iar pe 26 Feb l-am si identificat, scanat, studiat, abordat. Iata cum au evoluat evenimentele 26 Feb - trimis cerere de oferta (link pe “Semanatul si repicatul” si “Sera, solar si alte adaposturi”) 27 Feb - primit raspuns si oferta de pret pentru cabluri cu diferite puteri, dar si pentru trei tipuri de termostate; (anuntat pe “Semanatul si repicatul” si “Sera, solar si alte adaposturi”) 01 Mar - postat oferta de cabluri si termostate aici; 02 Mar - erau deja comandate 14 bucati cabluri si 9 bucati termostate; nicoreto, maddox_dtv, BadJoke, Iulian2828, bilti incep sa dezbata chestiunile tehnice aici. 04 Mar - solicit o noua oferta de la furnizor, inclusiv costurile de transport pentru 20 cabluri si 12 termostate 05-07 Mar - excel costuri si organizarea cumpararii 07 Mar - am facut plata catre furnizor pentru 24 cabluri si 17 termostate 11 Mar - marfa comandata a ajuns la Bucuresti ![]() ![]() 12-13 Mar - toate cablurile si termostatele au fost predate sau expediate asociatilor 14-15 Mar - elementele incalzitoare ale rasadnitelor ajung la asociati, iar acestia incep sa le monteze/ instaleze Scurta statistica a actiunii Durata: 11 zile pentru intrarea marfii in Ro si 15 zile pentru ajungerea ultimului pachet la beneficiar Comunicarea cu furnizorul: 31 e-mail-uri (trimise&primite) Nr asociati: 12 persoane Cabluri comandate: 24 bucati Termostate comandate: 17 bucati Puterea cablurilor comandate: 24850 W Puterea medie a unui cablu: 1035.4 W Valoare comanda: ~ 2500 lei Cost mediu per W: 0.052 lei Greutate comanda: 36 kg Spor infloritor tuturor meganedoi Edited by meganedoi, 18 March 2013 - 00:50. |
Posted 18 March 2013 - 09:30

salut initiativa benevola a lui meganedoi! am si eu acum un cablu acum care asteapta urmatorul sezon pentru a produce rasaduri afara la lumina naturala, sunt perfecte pentru gradinarii urbani!
|
Posted 25 April 2013 - 12:28

Posted 19 January 2014 - 12:00

Ok sa reiau deci e u propun
rosii TOLIN,KLASS,KIVELI, CRISTAL,SIRIANA,MERCEDES,AMANDA ardei Magma,Yecla.Red Knight,Flamingo,Potomac ,Kaptur gogosar Bihar,Olympia flori,panselute,petuni,begoni si chiar va rog daca reusim si acest experiment sa postati pareri ulterior despre aceste soiuri si foto.asa experimentu efectuat de mai multi in conditii diferite,si locatii diferite va fi relevant,si fiecare sa propuna soiul si cantitatea de seminte Eu merg pana in 5o seminte si un buget de 300 ron pe care daca se starang doritori eu personal am sa-i trimit bani la Marius cat de repede pot |
Posted 19 January 2014 - 17:43

salut,
si pe mine ma intereseaza niste seminte de lady rosa si/sau venezia si cativa ardei. eu am cumparat deja un plic de 2 gr de seminte SIRIANA F1, si cred ca-mi vor ramane in jur de 150 de seminte. cine doreste poata sa -mi de PM,, sau mesaj aici pe forum. de asemenea trebuie sa-mi mai vina vreo 20 de soiuri de tomate tot la plicuri de 1 sau 2 gr, si sunt cam multe pt mine, eu am nevoie de maxim 50 seminte din fiecare, deci cine vrea sa ma contacteze. uitasem mai am de anul trecut si seminte de castraveti mirabelle de la seminis. numai bine. |
|
Posted 20 January 2014 - 15:46

Am vazut semnalul cu fum de pe dealurile din Sud si am auzit si buciumul. Care indrazneste sa imi tulbure inactivitatea si de ce?
Kivelli este interesul principal dar ma mai "leg" daca mai iese ceva. I'm, in bineinteles:)) Iulian 2828 daca mai era vreun dubiu ![]() Edited by Bybanul, 20 January 2014 - 15:48. |
Posted 20 January 2014 - 21:02

ma bag si eu la asociere, imi fac o lista , mai propun lisette f1 sunt ovale bune la gust si rezistente la transport, bostina f1 iar e bun face fructe mari pana la 400-500 g, megane tu te ocupi, iti dau tie pm cu ce vreau si eu
![]() |
Posted 20 January 2014 - 22:51

In regula dragilor. Stiu ca fiecare dintre noi are timpul comprimat si vom avea putine dificultati pana să avem o listă cat de cat aranjată. Azi-maine va voi prezenta lista de start si modul in care continuam sa adăugăm în ea. Va fi ceva de genul _fiecare nou doritor va prelua ultima varianta de lista, va adauga optiunile proprii si va posta lista finala astfel completată. Voi reveni cu regulamentul.
![]() Nu stiu daca vom reusi sa strângem un numar critic de doritori/hibrid incat sa si putem cumpara ceva, dar pana nu incercam nu vom sti vreodata. Cine se gabeste tare sa spuna. Merci |
Posted 21 January 2014 - 01:32

daca nu e prea devreme eu propun VENEZIA SAU LADY ROSA.
m-ar interesa 100 de seminte indiferent de care. |
Posted 21 January 2014 - 11:48

Eu am zis deja ce vreau. Si nu ma-ntorc... Deci :Magma F1 - 200 buc;Yecla 100 si red knight 100; Bihar 100; Kabala 100. De asemenea sunt interesat pentru : castraveti Ekol F1 - 50 buc; Rhytm F1 50 buc; Artist F1 sau Amour F1 50 buc, rosii : Tolin F1 50 buc; Lady Rosa F1 50 buc, Ismini F1 50 buc si BelladonaF1 50 buc . Si de asemenea telina de petiol...de la bejo zaden (eu am gasit Tango la 100000 de seminte).
|
|
Posted 22 January 2014 - 11:40

Asadar, voi pune lista mai jos. De acum inainte fiecare nou doritor de seminte procedeaza astfel:
-preia ultima varianta de lista (toata) -isi adauga propriile optiuni -recalculeaza totalurile -posteaza lista actualizată (toata) Noi, ceilalti, urmărim ca totul in lista sa fie ok. Intre timp ne mai trebuie putina promovare decentă pe topicuri relevante. Sa avem noroc de cumpărături. TOMATE TOLIN (Syngenta) Regeleflorilor - 50 sem Alexandru - 50 sem Meganedoi - 50 sem Qwertysecret - 50 sem Total - 200 sem KLASS (Seminis) Regeleflorilor - 50 sem Total - 50 sem KIVELI (Seminis) Regeleflorilor - 50 sem Bybanul - 50 sem Total - 100 sem CRISTAL (Claude Vege) Regeleflorilor - 50 sem Total - 50 sem SIRIANA (BuzauAcademy) Regeleflorilor - 50 sem Total - 50 sem MERCEDES (Syngenta) Regeleflorilor - 50 sem Meganedoi - 50 sem Qwertysecret - 50 sem Total - 150 sem AMANDA (Syngenta) (necesita suprafertilizare cu K si Ca) Regeleflorilor - 50 sem Blanco - 200 sem Total - 250 sem VENEZIA (Seminis) valucsx - 100 sem Blanco - 200 sem Total - 300 sem LADY ROSA (Syngenta) Alexandru - 50 sem Total - 50 sem ISMINI (Hazera) Alexandru - 50 sem Total - 50 sem BELLADONA (Hazera) Alexandru - 50 sem Meganedoi - 50 sem Qwertysecret - 50 sem Total - 150 sem ARDEI MAGMA (Zeraim Gedera) Regeleflorilor - 50 sem Alexandru - 200 sem Total - 250 sem YECLA (Syngenta) Regeleflorilor - 50 sem Alexandru - 100 sem Total - 150 sem RED KNIGHT (Seminis) Regeleflorilor - 50 sem valucsx - 50 sem Alexandru - 100 sem Meganedoi - 50 sem Qwertysecret - 50 sem Total - 300 sem FLAMINGO (Claude Veg) Regeleflorilor - 50 sem Total - 50 sem POTOMAC (Hazera) Regeleflorilor - 50 sem valucsx - 50 sem Total - 100 sem KAPTUR (Seminis) Regeleflorilor - 50 sem valucsx - 50 sem Meganedoi - 50 sem Qwertysecret - 50 sem Total - 200 sem GOGOSAR BIHAR (ZKI) Alexandru - 100 sem Regeleflorilor - 50 sem Total - 150 sem OLYMPIA (ZKI) Regeleflorilor - 50 sem Total - 50 sem KABALA (Singenta) Alexandru - 100 sem Total - 100 sem FLORI PANSELUTE Regeleflorilor - 50 sem Total - 50 sem PETUNII Regeleflorilor - 50 sem Total - 50 sem BEGONII Regeleflorilor - 50 sem Total - 50 sem |
Posted 22 January 2014 - 12:54

Marius, trece`ma si pe mine te rog cu 100 sem Bihar, 100 sem RED KNIGHT. Mersi.
|
Posted 22 January 2014 - 13:10

Ha...
![]() rid, nu ai inteles instructiunile. si eu care credeam ca sunt clare sa imi spui daca vrei sa te ajut totusi cu lista:) |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users