Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Se poate recupera numar de telefo...

Upgrade de la MacBook Pro M1 cu 8...

Ce tip de monitor am nevoie pt of...

Resoftare camera supraveghere
 Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...
 Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import
 Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...
 

TV Samsung: seria F 2013

- - - - -
  • Please log in to reply
409 replies to this topic

#19
NTP

NTP

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 22.03.2004
Pai exact asta intrebam eu.

#20
d-rive

d-rive

    zic tir

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,673
  • Înscris: 21.02.2009
Dupa trei zile de butonare (55F8080) pot spune ca e bullshit chestia cu procesor quad core si alte alea. Se misca destul de greu si am reusit sa-l intep de nenumarate ori. Fara sa fac ceva deosebit la el ci pur si simplu... cand se blocheaza, sta ce sta si se inchide si se deschide singur, adica isi da restart.
Aplicatiile se misca destul de greu si in mod repetat se deconecteaza de capul lui de la reteaua wireless si trebuie conectat manual.

Are toate update-urile la zi.

L-am calibrat folosind bluray-ul celor de la Disney si pot spune ca imaginea este superba. Cea mai buna care am vazut-o pana acum la un tv, fie el crt, plasma sau lcd. Inclusiv un prieten cu plasma Panasonic a recunoscut ca intradevar e altceva si a specificat doar ca imaginea este mai vivid decat la plasma. Firesc as spune.
Nu exista clouding iar negrul e perfect negru. Ceea ce nu pot spune despre alte tv-uri din seria6 care le mai am prin casa.

Stie cineva cum pot sa-i pun alte aplicatii decat cele care sunt in samsung apps? Am vazut ca sunt colegi care au aplicatii cu care vad diverse canale tv online, HD sau 3D?
Cum se instaleaza?

Are PIP cu doua tunere dar inca nu am descoperit cum pot schimba intre cele doua, sa fi fost un buton care sa fi facut viceversa intre cele doua posturi urmarite.
Deocamdata singurul avandaj la cele doua tunere e ca in timp ce te uiti pe un post, poti inregistra programat un alt post.

Intreba mai devreme cineva daca stie flash. Cica da.

Edited by d-rive, 11 May 2013 - 11:29.


#21
d-rive

d-rive

    zic tir

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,673
  • Înscris: 21.02.2009
Hai ca mai trec zilele si mai experimentam diverse.
Se intampla ca la un moment dat sa nu ia in seama semnalele telecomenzii si daca apesi in mod repetat si insisti isi da restart singur si apoi functioneaza telecomanda.

Ce inseamna industria asta a produselor de larg consum si viteza, graba in lansarea noilor modele... fara sa aiba timp sa testeze suficient si sa scoata produse asa cum ar trebui, fara hibe si fara bolile copilariei.
IN urma cu 15 ani cand cumparai ceva functiona perfect si nu avea nicio problema. Acum cica toate bugurile astea sunt un soi de features... mama ei de treaba :D

#22
dinamovistu

dinamovistu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 08.03.2002
Daca la modelul de top se intampla asta ma intreb cum o sta treaba la un model mai decent (ca pret). Ma refer la ce ma intereseaza pe mine : 55f6400 sau 55f6510. Daca modelul quad core zici ca nu se misca brici...
Oricum la faza cu negru perfect negru nu sunt de acord cu tine. Ma mai intereseaza si o plasma Panasonic 50GT60 si clar are un nivel de negru mult peste orice LCD Samsung, fie el si highend.
Cel mai mult la LCD ma sperie cloudingul. Iar la plasma buzzingul. Am returnat un 50ST50 din acest motiv.

Edited by dinamovistu, 15 May 2013 - 12:07.


#23
nikoolas_x

nikoolas_x

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 04.10.2011
Va salut!

Am achizitionat recent un Smart TV Samsung 32F6400 si as vrea sa stiu ce camera web imi recomandati pentru a fi utilizata la apelurile video prin Skype. Pe site-ul producatorului am gasit o informatie care spune ca pentru acest model camera compatibila este VG-STC2000, respectiv VG-STC3000. In meniul televizorului insa gasesc ca modele compatibile de camera pentru TV sunt CY-STC1100 si VG-STC2000. Dupa ceva cautare pe net mi-a atras atentia CY-STC1100 intrucat este mai ieftina decat celelalte si cred ca satisface totalitatea cerintelor mele in materie, dar sunt nedumerit daca este sau nu compatibila cu modelul meu de TV.
Inca un aspect: nu as putea utiliza o alta camera web pentru apelurile video Skype? Nu chiar cea mai ieftina camera web de pe piata, ceva HD, dar destinat unei utilizari mai extinse (PC, laptop, Mac)

#24
d-rive

d-rive

    zic tir

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,673
  • Înscris: 21.02.2009
La seria F8000 nu (mai) exista clouding (ca stinge complet toate ledurile) si nici istoria cu negrul nu mai e actuala. Negrul e negru cat poate fi de negru. Uita-te pe recenzii sau demo.

Astazi a functionat perfect fara cea mai mica chestie :D

nikolas, daca tii la banii tai, uita de camera si skype. La al meu am camera de 5mp si as fi nedrept sa spun ca imaginea nu este super la ea dar aplicatia skype e departe de a functiona la fel cum merge pe pc. Ba se deconecteaza tv-ul de la retea, ba nu stiu mai ce si nici nu are toate functiile cum e cea de pe pc asa ca nu mai cheltui banii de pomana.
Eu inca din prima zi i-am pliat camera pe spate ca nu ma intereseaza bulshituri de marketing precum controlul prin gesturi sau voce.

#25
dinamovistu

dinamovistu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 08.03.2002
Tocmai ca urmaresc review-uri nu am cum sa cred ca la acest LCD negrul e perfect negru. E un negru foarte bun, pt un LCD insa atat.  
Citeste review-urile de mai jos:
F8000: http://www.avforums....491/Review.html
GT60:
http://www.avforums....505/Review.html

Poate te referi la functia de mai jos:
"Cinema Black is a new feature for 2013 and the idea is to turn off the LEDs in the bars of 2.35:1 films, in order to make the bars blacker. Whilst this feature certainly works, only use the Low setting and make sure you turn it off when not watching 2.35:1 content, otherwise the brightness of the image will fluctuate as the LEDs turn on and off, depending on how dark the top and bottom of the image is."

Ca un rezumat: contrast ANSI la Panasonic 27740:1 iar la Samsung 2121:1.
Deci nu ai ce compara la nivel de negru. Asta e tehnologia. Vrei negru cel mai negru iei plasma.

#26
d-rive

d-rive

    zic tir

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,673
  • Înscris: 21.02.2009
No, hai sa-ti spun altfel.
Am calibrat si atunci cand am calibrat pur si simplu m-am uitat la negru care e negru cat se poate de negru. Nu ma pricep si nici nu sunt unul din ala inebunit dupa specificatii si masuratori profi dar iti spun ca in viata de zi cu zi, la ochiu' liber, este negru si nici clouding nu are deloc comparativ cu celelalte lcd-uri din casa.
Exista o fractiune de secunda cand face el nu stiu ce si iti dai seama cand inca mai are ledurile de iluminare aprinse si atunci bineinteles ca exista un clouding foarte fin dar apoi, le stinge instantaneu si ecranul ramane negru ca si cum ar fi oprit televizorul.

Si nu, nu ma refeream la functia Cinema Black.

Pe scurt, comparativ cu ceea ce am vazut pana acum la lcd-uri, F8000 e la mare diferenta de ele atat la chestia cu cloudingul cat si la nivelul de negru. E peste asteptarile mele ca sa fiu sincer.
Iar remarcile de mai sus, au fost facute si de posesor de plasma Panny care a zis da, jos palaria, in sfarsit nu se mai vad acele chestii destul de deranjante.

P.S. apropos de recenzia de mai sus, de acord cu tine si daca te uiti zice asa:
-colour calibrated = reference, adica unde fix plasmele erau superioare asta acum e referinta
-greyscale calibrated= reference - idem ca mai sus iar lcd-urile erau acuzate ca nu sunt la fel de capabile sa redea nuantele de gri atat de corect precum plasmele.
-black level = excellent - probabil plasma este referinta aici Posted Image

Si ca sa nu fiu gresit inteles. Nu am zis ca asta e mama, tata si matusa televizoarelor si perfectiunea e prea putin pentru el. Am zis doar ca in sfarsit lcd-urile se pot bate de la egal la egal cu plasmele inclusiv pe zona unde plasmele stralucesc in materie de performanta.

Am un prieten cu Panasonic ST... si bazaie, sfaraie, tiuie... si bibileste cu atentie teveul si chiar are grija de el si e foarte priceput si sincer, imi place foarte mult si tot plasma am vrut si eu sa iau ca mai am vreo 5 lcd-uri prin casa dar, cand le-am comparat si am tras linie, F8000 de la Samsung a iesit ca e ceea ce imi doream si cu asta am plecat acasa.




Intrebare pentru cunoscatori.
Cum pot instala alte aplicatii decat cele care mi le da tv-ul in aplicatiile samsung?
De exemplu SamyGo sau cum ii spune...

Edited by d-rive, 16 May 2013 - 07:38.


#27
dinamovistu

dinamovistu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 08.03.2002
Sunt de acord cu tine ca e un LED foarte bun. Sa-l stapanesti sanatos.
Insa noi aici comparam un TV care la noi costa 12500 lei (55F8000) cu 50GT60 care este 7000 lei. Ok, avem o diferenta de diagonala de 5" insa avem aici si 55ST60 care e o plasma cu o imagine foarte buna si este tot la 7000 lei.
Nu vreau sa fiu inteles gresit. As alege F8000 daca ar fi la acelasi pret cu plasmele de care vorbeam mai sus. Bazaitul cred ca e cel mai enervant. Mai ales ca nu ai control asupra lui.Acum sa vad daca bazaitul intalnit de mine a fost chiar o problema/defect al acelui exemplar. Deoarece nu se auzea doar pe imagini luminoase. Ci inclusive pe imagini intunecate.
Plus ca nu trebuie sa stai cu grija cand te uiti 5 ore la sport pe Digi. :) Insa in categoria de 50-70 mil nu se incadreaza decat 55F6400, 55F6500 ca LED-uri Samsung. Si acestea sigur nu se apropie de ST sau GT ca si calitate a imaginii.
Deci un LED sa zicem ca este la fel ca o plasma ca si calitate a imaginii(mai putin nivelul de negru - iar aici sunt sigur ca se vad diferente clare daca sunt puse unul langa altul) insa costa aproape dublu. 12500 vs 7000. Vorbim strict de calitatea imaginii.

#28
d-rive

d-rive

    zic tir

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,673
  • Înscris: 21.02.2009
Eu am dat 10499 pe 55F8000, din comertul socialist :) Nu pun magazinul ca sa nu fac reclama.

E drept, exista o diferenta de pret care se regaseste in tot felul de accesorii sau lucruri mai mult sau mai putin utile.

#29
ShevaDani

ShevaDani

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,922
  • Înscris: 09.03.2012
E greu sa ti pasul cu tehnologia.In 2012,samsung a lansat tv-uri seria e,acum seria F.Probabil in 2014 vor lansa mai multe modele de tv 4K.Noi,ca si consumatori,ce facem,reinoim anual  parcul tv?:)Desigur,si kit evolution e o solutie,insa nu e acelasi lucru.

#30
d-rive

d-rive

    zic tir

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,673
  • Înscris: 21.02.2009
Din seria poveste fara sfarsit aseara dau sa schimb volumul.
Cand colo, la volum, afisa cifra 1 si apoi spatiu. De fapt volumul era la 14, 15, 15 dar el afisa 1 si apoi spatiu :D Cateodata afisa si numarul complet cu a doua cifra.
Am dat sa-l inchid si nu s-a inchis... facea el ceva acolo, procesa... firar sa fie de procesor quad core :D
L-am repornit si totul a mers ok.

Ce sa zic. Pe langa unele chestii interesante inglobate in noul model, vin si niste "dume" din astea banale de-ti sta mintea-n loc.
Cum spuneam si mai sus, asta inseamna dezvoltarea grabita a produselor, chiar si pentru un gigant mondial precum Samsung care cred ca are cele mai mari resurse pentru investitii, cercetare si realizare de noi produse.

Consider ca e important ca sa scriu despre toate simptomele astea ca cei care aleg sa o faca in cunostinta de cauza.
Totusi, nu pot sa spun ca am intalnit la tv-ul asta vreo hiba care sa ma enerveze ci mai degraba sa ma amuze... sper sa nu-mi faca si d-alea grele.
Cu siguranta in FW viitoare se vor remedia toate bugurile.

#31
igor11

igor11

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 13.03.2013
D-rive te felicit pentru alegere si cred ca cel mai usor poti afla mici nelamuriri de la  Serviciu suport gratuit SAMSUNG (TELVERDE)  080087267864  program 9 -18  .Pentru ca sunt putini posesori de F8000  pentru moment.

#32
d-rive

d-rive

    zic tir

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,673
  • Înscris: 21.02.2009
Iti multumesc. I-am sunat si chiar am fost surprins cat sunt de informati si bine scolarizati. Le-am dat o bila alba.

Sa revin cu noutati. De fapt, nu am mare lucru sa spun decat ca de atunci nu mi-a mai facut nici cea mai mica figura, nici cel mai lucru.
Naiba stie ce-si facea el atunci de i-a dat cu virgula si ba isi dadea restart, ba nu afisa toate cifrele la volum :D

Sunt foarte multumit de el si pot spune ca ofera satisfactie in utilizare la fiecare utilizare. Suna cam kinky :P

#33
mirandolin

mirandolin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 12.07.2011
salutare, vreau si eu sa imi iau in curand un f8000 de 40", am vazut pe cateva site-uri ca se pot achizitiona si la noi f8080
intrebarea mea este, am vreun avantaj daca iau 8080 ? se justifica diferenta de pret ? sunt mai bune, componentele sunt de alta calitate ? sau pt ro. e mai bine totusi sa merg pe variant clasica f8000 ?

#34
d-rive

d-rive

    zic tir

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,673
  • Înscris: 21.02.2009
Al meu e 8080, e acelasi lucru cu 8000.

#35
3dward87

3dward87

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 252
  • Înscris: 22.02.2009
Eu am D6530, cu ultra clear panel

Mai nou se pune acest panel doar pe modelele premium 7xxx - 8xxxx... se vede vreo diferenta daca nu are ?

Ma gandesc la un F6800... a avut careva D6530 si a trecut la un altul fara clear panel.. daca poate sa raspunda, de preferat din seria F.. ma intereseaza pt screen mirror

#36
NTP

NTP

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 22.03.2004
Caracteristicile tehnice ale seriei F nu sunt in total "dezvaluite". Chiar nu stiu de ce? Parca ar fi un secret.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate