Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Transfer in US

¨leziuni voinicești¨?

Cu mașina electrica spre ...

Cort in bagajul de mana
 Go pro hero 8 black ,a luat apa d...

Aliniament de tuia

Alcool fara tigari

Cum procedezi noaptea cand urla c...
 Ajutor pentru un tanar cu prostat...

Cum dau tepe anumiti sellerii pe ...

Ce e in capul celor care depasesc...

Nokia2660
 problema robinet general blocat p...

Încurcaturi hartii parchet

Foam roller pentru postura

Mananc ceapa cu paine - Paul Fant...

Preziceri false ale Martorilor lui Iehova

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
572 replies to this topic

Dude_2nd

Dude_2nd

Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

• Grup: Senior Members

View Postroot_mit, on 28 februarie 2013 - 16:45, said:

Martorii lui Iehova considera ca ei sunt religia adevarata, ca ei reprezinta restabilirea adevaratului crestinism, ca ei sunt poporul lui Dumnezeu.

Da,este adevarat, martorii sunt religia crestina adevarata restabilita; ei sunt urmasii lui Hristos.

Cateva dovezi.

Isus vorbeste astfel despre urmasii Sai:

"Ci voi veti primi o putere, cand Se va cobori Duhul Sfant peste voi, si-Mi veti fi martori in Ierusalim, in toata Iudeea, in Samaria si pana la marginile pamantului." (Fapt.1:8)"

Petru spune si el asa:
"Dumnezeu a inviat pe acest Isus, si noi toti suntem martori ai Lui."

si inca:

"Ati omorat pe Domnul vietii, pe care Dumnezeu L-a inviat din morti; noi suntem martori ai Lui."

Si iar:

"Noi suntem martori ai acestor lucruri, ca si Duhul Sfant pe care L-a dat Dumnezeu celor ce asculta de El"

Iar Isus, este Cel mai Mare dintre Martori:

"Iata ce zice Cel ce este Amin, Martorul credincios si adevarat, Inceputul zidirii lui Dumnezeu: (Apoc.3:14)"

Asadar, prima miscare crestina a fost acea a Martorilor. A lui YHWH.  Nu a ortodocsilor, nu a catolicilor, nu a baftistilor, nu branhamistilor, nu a pentiadventistilor[desi adventistii sunt la milimetru pe langa invatatura adevarata a crestinismului]. Toti crestinii care astazi nu se numesc martori ai lui YHWH nu sunt crestini ci falsi crestini.

blueday

blueday

blue monday

acolo apare sintagma : "martori ai lui Isus"
dar ce sa-i ceri unuia cu creierul spalat....

si, oricum, o denumire auto-atribuita nu justifica nimic, asa cum nici partidele care se considera crestine, fiind termenul in denumirea lor, nu sunt !

Dude_2nd

Dude_2nd

View Postblueday, on 04 martie 2013 - 14:35, said:

acolo apare sintagma : "martori ai lui Isus"
dar ce sa-i ceri unuia cu creierul spalat....
"Ati omorat pe Domnul vietii, pe care Dumnezeu L-a inviat din morti; noi suntem martori ai Lui." (Fapt.3:15)

deci nu apare nici o sintagma. Petru si apostolii au fost martori la invierea pe care Dumnezeu a dat-o lui Isus- Fiul lui Dumnezeu. Asadar, martori ai lui Dumnezeu. Ai lui YHWH as completa eu. ;)

mai spui ca autointitularea nu are nici o relevanta asupra veridicitatii "crestinatatii" unei secte/biserici crestine.
ce atunci are relevanta in opinia ta de nespalat pe creier? ;)

dulgherul

dulgherul

Senior Member

View PostDude_2nd, on 04 martie 2013 - 14:30, said:

Asadar, prima miscare crestina a fost acea a Martorilor. A lui YHWH.  Nu a ortodocsilor, nu a catolicilor, nu a baftistilor, nu branhamistilor, nu a pentiadventistilor[desi adventistii sunt la milimetru pe langa invatatura adevarata a crestinismului]. Toti crestinii care astazi nu se numesc martori ai lui YHWH nu sunt crestini ci falsi crestini.
Mă martore,
Tu rumegi ce postezi.
Cum pulpa mea, o sectă de pe la 1880 este prima mișcare creștină?
Ia spune tu, că martorol Jenu se eschivează, de ce are CTR-ul cruci pe piramida de pe mormînt?

blueday

blueday

blue monday

View PostDude_2nd, on 04 martie 2013 - 14:41, said:

"Ati omorat pe Domnul vietii, pe care Dumnezeu L-a inviat din morti; noi suntem martori ai Lui." (Fapt.3:15)

deci nu apare nici o sintagma. Petru si apostolii au fost martori la invierea pe care Dumnezeu a dat-o lui Isus- Fiul lui Dumnezeu. Asadar, martori ai lui Dumnezeu. Ai lui YHWH as completa eu. Posted Image

ce completezi tu?

iti bati joc? ne insulti inteligenta?

nu ti-e rusine?

Cine este Domnul vietii, pe care Dumnezeu L-a inviat si ai caror martori suntem? Cine? ISUS CHRISTOS !

Ce are relevanta? faptele care demonstreaza credinta.

kruger

kruger

Guru Member

• Grup: Moderators

Asadar, prima miscare crestina a fost acea a Martorilor. A lui YHWH.  Nu a ortodocsilor, nu a catolicilor, nu a baftistilor, nu branhamistilor, nu a pentiadventistilor[desi adventistii sunt la milimetru pe langa invatatura adevarata a crestinismului]
Prietene, secta Martorii lu Iehova isi are originile in cultul adventist. Russel era adventist cand s-a gandit sa isi faca secta lui si a inceput sa publice revista aia (Zion nu-stiu-cum).

De asta zici tu ca adventistii sunt "un milimetru pe langa invatatura adevarata" ...

Dude_2nd

Dude_2nd

View Postdulgherul, on 04 martie 2013 - 14:47, said:

Mă martore,
Tu rumegi ce postezi.
Cum pulpa mea, o sectă de pe la 1880 este prima mișcare creștină?
Ia spune tu, că martorol Jenu se eschivează, de ce are CTR-ul cruci pe piramida de pe mormînt?
nu sunt rumegator; prima la mana.

martor sunt. pentru ca oricin vrea sa fie crestin, daca nu e martor e un crestin fals ca ortodocsii, catolicii, etc, etc,... de ex. tu, daca zici ca esti crestin si nu esti martor, esti doar un Mare Mincinos.

sectele aparute la 1880 nu sunt prima miscare crestina, ci restabilirea crestinismului bagat in rahat de catre ortodocsi si catolici.

nu stiu la ce te referi cu CTR-ul si crucile de pe piramida. poate vrei sa subliniezi ideea...

blueday

blueday

blue monday

View PostDude_2nd, on 04 martie 2013 - 14:55, said:

sectele aparute la 1880 nu sunt prima miscare crestina, ci restabilirea crestinismului bagat in rahat de catre ortodocsi si catolici.

cata nerusinare!

ce restabilire mai?

Biblia vorbeste de invataturi de baza ale crestinismului, pe care martorii lui iehova nu le au ! de exemplu: punerea mainilor.

ce ati restabilit? unde sunt slujbele: apostol, profet, ??? unde sunt darurile Duhului Sfant?
nu ati restabilit nimic, escrocilor.

Dude_2nd

Dude_2nd

View Postblueday, on 04 martie 2013 - 14:52, said:

[/size]

ce completezi tu?

iti bati joc? ne insulti inteligenta?

nu ti-e rusine?

Cine este Domnul vietii, pe care Dumnezeu L-a inviat si ai caror martori suntem? Cine? ISUS CHRISTOS !

Ce are relevanta? faptele care demonstreaza credinta.

lasa-ti la o parte inteligenta si sterge-ti spumele de la guritza - in ceruri, nici unul cu spume la gura nu va avea acces printre ingeri - caci, si asculta-ma cu atentie: prin anul 30 a.D, un Om care se autoinitula Fiul lui Dumnezeu a fgost omorat de catre oamenii pacatosi, desi in El nu s-a gasit pacat. Asadar, Dumnezeu - Tatal Sau - nu putea sa lase o astfel de nedreptate reparata: L-a inviat pe Acel Om - Isus-  din morti, caci singur nu avea cum sa Se invie. Aceasta fapta a avut mai multi martori. Ca si in trecut, si astazi ei se numesc crestini. martori ai lui YHWH. Gresit tradus Iehova, dupa umila mea parere.

ai spus ca faptele au relevanta. detaliaza. Posted Image
oricum, raspunsul e gresit, dar vreau sa vad cum ai ajuns la concluzia asta eronata.

Edited by Dude_2nd, 04 March 2013 - 15:03.

dulgherul

dulgherul

Senior Member

View PostDude_2nd, on 04 martie 2013 - 14:55, said:

nu sunt rumegator; prima la mana.

martor sunt. pentru ca oricin vrea sa fie crestin, daca nu e martor e un crestin fals ca ortodocsii, catolicii, etc, etc,... de ex. tu, daca zici ca esti crestin si nu esti martor, esti doar un Mare Mincinos.

nu stiu la ce te referi cu CTR-ul si crucile de pe piramida. poate vrei sa subliniezi ideea...
Poi nici atît nu știi și zici că ești martor?
Voi susțineți că ați restabilit creștinismul primar(???!!!) dar ziceți că Iisus a fost țintuit de un stîlp.
De ce are șarli cruci la mormînt că el e tatăl vostru?

http://www.google.ro...ons.htm;250;273

http://www.google.ro...9QEwBg&dur=1357

Dude_2nd

Dude_2nd

View Postkruger, on 04 martie 2013 - 14:54, said:

De asta zici tu ca adventistii sunt "un milimetru pe langa invatatura adevarata" ...
adevarul e mult mai profund decat ceea ce izbeste privirea unui novice. ;)

blueday

blueday

blue monday

View PostDude_2nd, on 04 martie 2013 - 15:01, said:

ai spus ca faptele au relevanta. detaliaza. Posted Image
oricum, raspunsul e gresit, dar vreau sa vad cum ai ajuns la concluzia asta eronata.

nu e raspunsul meu ci al Domnului:

Tot asa sa lumineze si lumina voastra inaintea oamenilor, ca ei sa vada faptele voastre bune si sa slaveasca pe Tatal vostru care este in ceruri. (Mat.5:16)

Ca si in trecut, si astazi ei se numesc crestini. martori ai lui YHWH

asa se numesc ei? unde? ai gasit in Noul testament asta? eu nu am gasit decat ca se numeau crestini si asta prima data in Antiohia.

cred ca esti baut.

Dude_2nd

Dude_2nd

View Postblueday, on 04 martie 2013 - 14:59, said:

nu ati restabilit nimic, escrocilor.
asta o poate spune doar unul cu spume la gura ca a fost dat afara cu suturi in coor din organizatia crestina a martorilor. ;)

trebuie sa aprofundezi, si apoi sa dai cu bolovanul in apa.

dulgherul

dulgherul

Senior Member

lasa-ti la o parte inteligenta si sterge-ti spumele de la guritza - in ceruri, nici unul cu spume la gura nu va avea acces printre ingeri - caci, si asculta-ma cu atentie: prin anul 30 a.D, un Om care se autoinitula Fiul lui Dumnezeu a fgost omorat de catre oamenii pacatosi, desi in El nu s-a gasit pacat. Asadar, Dumnezeu - Tatal Sau - nu putea sa lase o astfel de nedreptate reparata: L-a inviat pe Acel Om - Isus-  din morti, caci singur nu avea cum sa Se invie. Aceasta fapta a avut mai multi martori. Ca si in trecut, si astazi ei se numesc crestini. martori ai lui YHWH. Gresit tradus Iehova, dupa umila mea parere.

Da mă băiatule. Ai fost martor ocular la așa ceva? Spune-ne ceva despre execuție și înviere. Poate ne zici și ce a spus Iisus și nu-i consemnat, că știți numai voi...martorii!!!

Și nu mai face spume. Fii civilizat. Sau nu se poate?

Edited by dulgherul, 04 March 2013 - 15:07.

Dude_2nd

Dude_2nd

View Postblueday, on 04 martie 2013 - 15:04, said:

nu e raspunsul meu ci al Domnului:

Tot asa sa lumineze si lumina voastra inaintea oamenilor, ca ei sa vada faptele voastre bune si sa slaveasca pe Tatal vostru care este in ceruri. (Mat.5:16)

Asta este o mare prostie. A ta, si nu a Domnului.
Asadar, budistii sunt cei mai buni la fapte; totusi ei nu au nici o legatura cu crestinismul si prin urmare cu viata vesnica pe Noul Pamant.

View Postblueday, on 04 martie 2013 - 15:04, said:

asa se numesc ei? unde? ai gasit in Noul testament asta? eu nu am gasit decat ca se numeau crestini si asta prima data in Antiohia.
cred ca esti baut.
ti-am dat versetele limpezi mai sus; insa tu nu le vezi. totusi, ma acuzi pe mine ca aqs fi beat... :lol:

blueday

blueday

blue monday

Toti crestinii care astazi nu se numesc martori ai lui YHWH nu sunt crestini ci falsi crestini.

cititi ce a putut debita acest individ ciudat !

deci toti crestinii, care nu se rezuma doar la denumirea de crestini, ci trebuie sa o primeasca si pe cea de "martori ai lui YHWH", sunt adevarati crestini! iar falsii crestini sunt doar cei care se cheama:  "crestini" si atat!

dupa acest criteriu, crestinii din Biblie, sunt falsi!

View PostDude_2nd, on 04 martie 2013 - 15:08, said:

Asta este o mare prostie. A ta, si nu a Domnului.
Asadar, budistii sunt cei mai buni la fapte; totusi ei nu au nici o legatura cu crestinismul si prin urmare cu viata vesnica pe Noul Pamant.

budistii? nici vorba, sunt niste preacurvari.

cum iti permiti sa spui ca budistul este bun la fapte? sau musulmanul, care omoara nevinovati?

Dude_2nd

Dude_2nd

View Postdulgherul, on 04 martie 2013 - 15:06, said:

Da mă băiatule. Ai fost martor ocular la așa ceva? Spune-ne ceva despre execuție și înviere. Poate ne zici și ce a spus Iisus și nu-i consemnat, că știți numai voi...martorii!!!
acolo nu e vorba despre "martori ochiulari". e vorba despre martori, care erau primii crestini.

View Postdulgherul, on 04 martie 2013 - 15:06, said:

Și nu mai face spume. Fii civilizat. Sau nu se poate?
te-ai trezit sau la tine e inca noapte? ;)

blueday

blueday

blue monday

Mai "dude", citeste aici :

20. In adevar, in cartea Psalmilor este scris: "Locuinta lui sa ramana pustie, si nimeni sa nu locuiasca in ea!" si: "Slujba lui s-o ia altul!"
21. Trebuie deci ca, dintre cei ce ne-au insotit in toata vremea in care a trait Domnul Isus intre noi,
22. cu incepere de la botezul lui Ioan pana in ziua cand S-a inaltat El de la noi, sa fie randuit unul care sa ne insoteasca drept martor al invierii Lui.
23. Ei au pus inainte pe doi: pe Iosif, numit Barsaba, zis si Iust, si pe Matia.

ce ai inteles de aici? cand te poti numi martor?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate