![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Preziceri false ale Martorilor lui Iehova
Last Updated: Jul 21 2014 12:46, Started by
root_mit
, Feb 28 2013 16:45
·
0

Posted 28 February 2013 - 16:45

Martorii lui Iehova considera ca ei sunt religia adevarata, ca ei reprezinta restabilirea adevaratului crestinism, ca ei sunt poporul lui Dumnezeu. Organizatia lor, cu sediul central in Brooklyn, se considera a fi "singurul canal de comunicare cu Dumnezeu" , iar corpul lor de guvernare facand parte din sclavul credincios si ascultator(Matei 24:45). Daca sunt religia adevarata nu ar trebui sa gasim preziceri false. Dar sa vedem:
Cu doi ani dupa publicarea acestei carti, în 1891, Russell a publicat o alta carte, "Sa vina Regatul tau" si la pagina 153 gasim urmatoarele: "Iar odată cu sfârşitul anului 1914 e.n., ceea ce Dumnezeu numeşte Babilon şi ceea ce lumea numeşte Creştinătate va pieri, aşa cum se arata în profeţii." Tot Russell a mai afirmat: "Noi nu vedem nici un motiv ca numerele sa trebuiască schimbate – nici nu am putea să le schimbăm şi dacă am dori. Acestea sunt, credem noi, calendarul lui Dumnezeu, nu al nostru. Insa nu uitaţi, ca sfârşitul anului 1914 nu este momentul începutului, ci al sfârşitului necazului."
Iar editia din mai 1974 a aceiasi reviste spune cu referire la "timpul scurt rămas": "Se aud rapoarte ca fraţii îşi vând casele şi proprietăţile si plănuiesc să termine restul zilelor ramase în acest sistem vechi în serviciul de pionier. Desigur ca aceasta este o modalitate excelentă de a petrece perioada scurta de timp rămasa dinaintea sfârşitului lumii nelegiuite. - 1 Ioan 2:17"
Interpretari false la "generatia" din Matei 24:34 (in atasament)Generatia reprezinta : 1.1897: Contemporani care vad sfarsitul lumii; 2. 1927: Cei Unsi; 3. 1951: Cei nascuti inainte de sau in anul 1914; 4. 1995: Oamenii rai de pe pamant; 5. 2008: Revenire la o invatatura anterioara, adica cei unsi; 6. 2010: Cei Unsi din 1914 ale caror vieti se suprapun; Deci 6 interpretari din care 5 au fost anulate de asa numita: ‚noua lumina’, la un singur verset. Este "sclavul fidel" inspirat de Dumnezeu? Se schimba Dumnezeu? Ar fi o blasfemie sa spunem asta. Noua lumina nu o transforma pe cea "veche" in minciuna. Adevarul nu se poate transforma peste cativa ani in mincina. El se acumuleaza si devine tot mai mare. Dar la martori nu se vede asta. La ei "lumina noua" o inlocuieste pe cea veche, care se transforma in intuneric, intr-un neadevar. Un exemplu de "lumina" in scadere: În 1952, lumina a crescut, locuitorii Sodomei si Gomorei, nu vor fi mai înviati (W 1952 1/6 p.338), lumina nou venita în 1965 sustine ca ce s-a spus pâna atunci, era fals, caci în W 1965 1/8 p.479 se sustine ca locuitorii Sodomei si Gomorei vor învia, pentru ca sa vina W 1988 1/6 p.30,31 si sa spuna ca totusi nu vor învia. Russell, explica pasajul din Romani 13:1-7 ca se aplica la autoritatile guvernamentale umane (Martorii lui Iehova p.147), dar vine al doilea presedinte al Turnului de Veghere si da o alta explicatie, si anume ca aceste autoritati nu sunt cele guvernamentale umane, ci Iehova si Isus care-si exercita autoritatea prin Organizatie, aceasta învatatura a fost promovata în rândurile Martorilor din 1929 pâna în 1962. Ce lumina în crestere este aceasta? __________________________________________________________ Oare este prea greu de inteles ceea ce spune Domnul Isus: „Nu este treaba voastră să cunoaşteţi vremurile sau perioadele pe care Tatăl le-a aşezat sub propria Lui autoritate.” Insa intrebarea principala ramane: Daca un sclav se considera "fidel" si "prevazator" oare nu transmite el Cuvantul lui Dumnezeu in modul cel mai fidel? Deci daca prezicerile martorilor nu s-au adeverit in numele cui au vorbit ei? Nu sunt decat doua variate: a) au tramsmis Cuvantul fidel; ![]() Deut 18:22 Dacă cuvântul pe care-l va rosti profetul în Numele Domnului nu se va adeveri sau nu se va împlini, acel cuvânt nu a fost rostit de Domnul. Profetul a vorbit din îngâmfare; să nu vă fie teamă de el. Mat 7:15, 16: Păziţi-vă de profeţii falşi! Ei vin la voi îmbrăcaţi în haine de oi, dar pe dinăuntru sunt nişte lupi feroce. Îi veţi recunoaşte după roadele lor. Culeg oare oamenii struguri din mărăcini sau smochine din ciulini? Attached FilesEdited by root_mit, 28 February 2013 - 16:47. |
Posted 28 February 2013 - 17:22

Emoticon-ul ala n-am dorit sa apara, in locul lui era b ), variata b
|
Posted 28 February 2013 - 17:28

Posted 28 February 2013 - 18:03

@ Root,
O să te caute martorii și o să ai coșmaruri!!!! ![]() ![]() |
Posted 28 February 2013 - 18:23

eu unul sunt ortodox, dar parerea mea este sa nu-i judecam pe altii pentru ca adevarul este intotdeauna altul. in lume exista cateva sute de religii despre care noi stim foarte putine s-au mai nimic. noi suntem buni doar sa-i judecam pe altii iar despre noi nu zicem nimic, de toti popii curvari,pedofili,iar lista continua
|
Posted 28 February 2013 - 18:32

Oamenii nu pot sa emita o pretentie mai mare de autoritate decât sa pretinda ca vorbesc in numele lui Dumnezeu si sa pretinda ca sunt unicul canal de comunicare al sau pentru toata omenirea.
Cu cat pretentia e mai mare cu atat cercetarile trebuie sa fie mai adanci, atragand dupa sine o prudenta sporita, o verificare mai atenta, nu contrariul. Edited by root_mit, 28 February 2013 - 18:32. |
Posted 28 February 2013 - 18:41

ok, pentru mine cei mai multi lupta pentru ceia ce cred ei, pentru mine singura greseala este ca ei citesc mai mult revistele decat biblia banuiesc ca stii cum functioneaza ca la betel exista un grup de batrani care studiaza si raspunsurile lor le scriu in reviste cara ajung la toti iehovistii si la usa noastra.
cei mai multi iehovisti nu cunosc adevarul au intr-un fel anume creierul spalat |
Posted 28 February 2013 - 18:46

|
Posted 28 February 2013 - 18:50

Eu nu inteleg de ce se cheama "martori". Un martor este o persoana care este chemata sa ateste veridicitatea unui eveniment. Martorii lui Iehova ce stiu sa marturiseasca (despre Iehova ma gandesc)?
|
Posted 28 February 2013 - 18:50

Nu trebuie luată fiecare religie în parte şi examinată pentru că toate religiile sunt supuse de fapt nu autorităţii Cristosului , ci unei autorităţi umane. Dacă ar fi supuse autorităţii Cristosului nu şi-ar bate joc de credincioşi. Nu i-ar manipula spre propriul lor interes material.
Tatăl Domnului nostru Isus Cristos ştie chiar şi intenţiile inimii, el ne va judeca pe toţi. Eu vă îndemn pe toţi să citiţi Biblia şi să aveţi 100 % încredere în Isus Cristos, să faceţi poruncile Lui pentru că prin el L-am cunoscut pe Dumnezeu şi datorită Lui ni s-a arătat o mare bunătate. El şi-a dat sufletul în folosul nostru. El ţine la oile sale. El le caută şi se bucură când găseşte una pierdută. Ce religie a tradus Biblia în peste 2000 de limbi? Cum a spus Isus că vor fi cunoscuţi discipolii săi? Cine a spus Isus că e aproapele tău? Deci religiile dezbină aşa cum iudeii erau dezbinaţi de samariteni. Ştiţi însă pilda bunului samaritean.. ![]() Totuşi credinţa în Cristos zideşte. Ezechiel 34 1 Şi cuvântul lui Iehova a venit iarăşi la mine, zicând: 2 „Fiu al omului, profeţeşte împotriva păstorilor lui Israel. Profeţeşte şi spune-le lor, păstorilor: «Iată ce a zis Domnul Suveran Iehova: „Vai de păstorii lui Israel, care se pasc pe ei înşişi! Oare nu trebuie ca păstorii să pască turma? 3 Voi mâncaţi grăsimea şi vă îmbrăcaţi cu lâna. Voi înjunghiaţi animalul gras. Nu paşteţi turma. 4 Nu aţi întărit oile bolnave, nu aţi vindecat-o pe cea suferindă, nu i-aţi legat rănile celei zdrobite, nu aţi adus-o înapoi pe cea rătăcită şi nu aţi căutat-o pe cea pierdută, ci le-aţi stăpânit aspru, da, tiranic. 5 Cu timpul, ele s-au împrăştiat fiindcă nu aveau păstor şi au ajuns hrana tuturor fiarelor câmpului şi erau împrăştiate. 6 Oile mele rătăceau pe toţi munţii şi pe toate dealurile înalte, oile mele erau împrăştiate pe toată faţa pământului şi nimeni nu mergea să le caute, nimeni nu încerca să le găsească. Aşa e şi acum. însă iată ce spune Isus : Matei 11 :28 Veniţi la mine, voi, toţi care trudiţi şi sunteţi împovăraţi, şi eu vă voi înviora! 29 Luaţi jugul meu asupra voastră şi învăţaţi de la mine, căci eu sunt blând şi am o inimă umilă, şi veţi găsi înviorare pentru sufletele voastre. 30 Pentru că jugul meu este plăcut şi sarcina mea, uşoară“. Edited by Utanu, 28 February 2013 - 19:01. |
Posted 28 February 2013 - 19:04

Eu nu inteleg de ce se cheama "martori". Un martor este o persoana care este chemata sa ateste veridicitatea unui eveniment. Martorii lui Iehova ce stiu sa marturiseasca (despre Iehova ma gandesc)? , parerea mea este ca biblia este o carte care a fost rescrisa de multe ori, si di ea s-ar putea scoate mai tot felul de raspunsuri, , dar parerea mea este ca singura religie adevarata pentru MINE este noua porunca a lui Isus. daca am respecta acea porunca nu ar ma fi nici o rautate in lume. Edited by gabriel1981, 28 February 2013 - 19:04. |
Posted 28 February 2013 - 19:04

cred ca se numesc asa pentru ca ei(CRED) ca marturisesc adevarul lui dumnezeu deci ei se duc in toata lumea sa marturiseaca invataturile lui dumnezeu |
Posted 28 February 2013 - 19:08

pentru ei Isus este fiul lui dumnezeu tatal, iar mihai ar fi un alt nume de-al lui Isus.
|
|
Posted 28 February 2013 - 19:12

Posted 28 February 2013 - 19:13

nu,la noi exista trinitatea iar mihail ar fi numele unei capetenie
Edited by gabriel1981, 28 February 2013 - 19:15. |
Posted 28 February 2013 - 19:13

Martorii lui Iehova considera ca ei sunt religia adevarata Nu de alta, da' adevărate-s toate. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users