Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

Montare pat si tip somiera

Doua comenzi - același produ...

Sfatul FMI pentru Romania: Taxa&#...
 Asigurare RCA in functie de cati ...

Suma mare cash, calatorie cu avio...

Sevraj benzodiazepine

Calitate procesuala
 Crapaturi la bloc din 1980

Masina sport britanica - Aston Ma...

Vouchere TAROM Black Friday

Manea reclama medicament
 Știrile cu Valea Prahovei

Alerte Google

Problema neintuitiva de matematica

La multi ani @_RBT_!

Club Catus Yali

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Deborah77

Deborah77

Member

• Grup: Members
Tot cautand un hotel la preturi mici dar cu aquapark mare, mai ca ma hotarasem pentru Onyria Claros. Dar pozitionarea lui pe dealurile alea m-a facut sa mai sap un pic pe net, dupa ceva mai la ses. Si aproape de Izmir, sa nu fie prea departe. Si am dat de acest club

http://aquapark.cactushotels.com/

Nu inteleg de ce nu a fost niciodata picior de roman pe acolo. Nu exista nimic, nici o relatare, desi pe tripadvisor e plin. Iar unele agentii romanesti il vand.

Inteleg ca sunt multi turisti francezi, ca este la jumatatea drumului intre Izmir si Kusadasi (inainte de Ozdere), sunt practic 4 hoteluri:

Yali - main building, mai scump
Yali Charme - mai mic , camere mai mici, aici ma gandesc sa ma bag (850 EUR pt 8 nopti din 30 august)
Paradise  - la vreun km jumate, au si ei acces la AquaPark, dar e mai departe (si mai ieftin)
Paradise Charme  - ieftin de tot, ieseau 630 EUR pt 8 nopti

Aquapark-ul e superb (in poze), accesul gratuit doar de luni pana vineri, cu mancare si sucuri gratis in interior (se plateste inghetata si spritzul). Nu ma dearanjeaza animatia in franceza, e mai bine decat in germana sau rusa, tot inteleg ceva, iar sotul vorbeste binisor.

Cum de nu merge lumea...romaneasca acolo? Sa fie vreo smecherie care mie imi scapa? turistii straini par multumiti. Mai ales ca exista si o plaja fabuloasa, lata, cu nisip, cum rar gasesti la Marea Egee..

As aprecia niste idei, nu de alta, dar mai sunt 2 zile de early booking, sa apuc sa ma hotarasc.

giulieta

giulieta

Junior Member

Deborah 77  ti-ai mai luat bilete aici? ,de catateva zile am cautat si citit despre acest resort de care nu auzisem pana la tine,mi-a placut foarte mult .
Am gasit la inceput putine informatii din cauza ca are mai multe cladiri (club,hotel) si mai multe denumiri si nu stiam daca sunt in acelasi resort  .
Spune-mi si mie te rog pe privat la ce agentii ai gasit ca nu am gasit pe internet preturi afisate  si sa-mi fac o idee cat ar costa,pt. anul asta am luat din ianuarie la Palm Beach Didim  dar am cautat si eu ca si tine un hotel cu pret mai mic si cu multe topogane  si n-am gasit pt.ca am fost la Onyria Claros 2 ani si anul trecut la Pine Bay ,mi-ar fi placut si Aqua Fantasi dar este mult peste buget

giulieta

giulieta

Junior Member

Cum a fost ? nu ne povestesti  si noua,ti-a placut?

smecher1997

smecher1997

Junior Member

Este un rewiew amplu pe "Am fost acolo".

giulieta

giulieta

Junior Member

L-am citit acum,multumesc mult.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate