![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Subtitle Edit - ok la calculator, la TV tot desincronizat.
Last Updated: Feb 25 2013 00:46, Started by
kitty_13
, Feb 24 2013 23:54
·
0

Posted 24 February 2013 - 23:54

Buna,
Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta. Folosesc Subtitle Edit, in meniu intru in Visual sync, selectez inceputul si sfarsitul, dau sync, apoi Save as. La calculator imi apare ok subtitrarea (cu VLC, BS Player), perfect sincronizata. La TV insa (TV LG 32LH4000ZA) este tot desincronizata. Pot face ajustari fine la TV dar decalajul este prea mare, iese din marja de sincronizare. Un sfat, va rog, ce fac gresit? |
Posted 24 February 2013 - 23:59

dar de ce folosesti programul ala? poate chiar aia e problema.
subtitrarile sunt deja sincronizate daca descarci versiunea corecta. |
Posted 25 February 2013 - 00:46

Din pacate n-am gasit versiunea potrivita filmului si de aceea subtitrarea era/este desincronizata. Este vorba de filme mai putin populare.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users