![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Imprimanta HP PSC 1100
Last Updated: Nov 21 2005 07:29, Started by
Magnum22
, Nov 21 2005 07:29
·
0

Posted 21 November 2005 - 07:29

Am la serviciu o imprimanta multifunctionala HP PSC 1100 si de vreo cateva zile dupa ce o aprind imi zice sa verific hartia (adik eroare). Am crezut la un moment dat ca e prinsa vreo coala de hartie in ea, am scos toate colile din ea si tot la fel. Am deschis imprimanta cu gandul ca este prins ceva in interior si nu-i permite sa functioneze si nika. Dak stiti ceva despre aceasta eroare anuntati-ma.
P.S. Stiu ca trebuie sa o trimit la un service, dar ma gandeam ca se poate rez mai usor. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users