Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Decizia FINALA a boxelor de podea...

Propaganda actuala, mai eficienta...

R.I.P. Anne Heche.
 Caut o manea veche

De ce le place tinerilor din ziua...

Problema mare actualizare win 10

Trenul Metropolitan Bucuresti
 Sfat alegere hidroizolatie pentru...

Remuscarea dupa o infidelitate

probleme senzor incuietoare haion...

Recomandare Gratar Electric pentr...
 Se pot refinanta IFN-urile la banci

Intrare in BIOS Acer Aspire

Umflaturi langa ochi la caine

baterie cada - divertor automat, ...
 

Telecomanda la Winamp 5, DScaler, BSPlayer, WinDVD, etc

- - - - -
  • Please log in to reply
82 replies to this topic

#37
www_TiF_ro

www_TiF_ro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 22.07.2004
Poate nu e clonata si partea de telecomanda...
Girder + plugin-ul corespunzator ai incercat ?

#38
ChriissiS

ChriissiS

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 05.08.2004
Imi zice si mie careva cum aflu classname la o app :?

#39
ChriissiS

ChriissiS

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 05.08.2004
am aflat cum

#40
himic

himic

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 04.05.2004
da pentru tunere cu chipset philips nu stizi un program ca ala borg e numai pentru tunere cu chipste connesat

#41
doi

doi

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 46
  • Înscris: 07.02.2004

pusyxa, on Jul 2 2004, 02:41, said:

Buna, Mtz stii cumva ce soft remote control sau ce script sa folosesc pentru tvtunerul MuchTv?Caut de mult un astfel de soft si am gasit pe acest forum exemple la alte tvtunere.
Multumesc mult !!!!!!!!!!!!

<{POST_SNAPBACK}>



Pai am eu acasa softul original pentru much TV

#42
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
E vorba de scriptul pentru telecomanda.

enjoy,
Mtz

#43
livius76

livius76

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 04.05.2004
Pt  utilizatorii de iuVCR si BRemote (de care eu unul sunt foare multumit)
am zis sa vin si eu cu un script, care cel putin la mine a mers indiferent de SO).La mine porneste cu SCAN. Acum fiecare sa-l configureze cum doreste.
OBS.
      Nu stiu de ce nenea Uskov nu a pus si audio volum in el pt. ca era chiar aplicatia perfecta. (cel putin la banii astia, adica free). :P

  keep in touch!

Attached Files



#44
valymotei

valymotei

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 06.10.2003
am si eu un tuner averTV GO 007 FM Plus, poate cel mai ieftin.
Daca cineva dintre voi are acelasi model si stie cum ii potfolosi telecomanda si la alte programe decat la programul cu care vine el sa spuna cum.
Am incercat cu girder dar nu ma prea pricep.

#45
ScottishTerrier

ScottishTerrier

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 198
  • Înscris: 13.02.2005
Pt cei ce folositi Girder aici:
Girder Plugins

este o lista de plugin-uri pt Girder. Gasiti pluginuri pt majoritatea TVtuner

si aici:

Girder scripts

e o lista cu scripturi Girder care va ajuta sa va configurati telecomanda pentru ce program vreti voi sa folositi.Eu mai am si pentru alte programe care nu sunt aici, asta in eventualitatea ca nu invatati sa le creati singuri pt ca nu e greu deloc.

Alt topic,tot aici, care va poate ajuta pe aceeasi tema:

Telecomanda pt. media player 10

Edited by ScottishTerrier, 18 February 2005 - 16:57.


#46
siruletzu

siruletzu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 510
  • Înscris: 11.01.2005

Mtz, on Apr 6 2004, 21:10, said:

Setarile sunt facute pentru K-World si merg si cu JetWay.
Daca la tine nu merge, poti modifica scriptul urmarind si helpul pentru a vedea cum am asignat butoanele si apoi in functie de shortcut-urile de la Winamp si butoanele de pe telecomanda ta, il poti modifica.
enjoy,
Mtz

<{POST_SNAPBACK}>


Sunt mai nepriceput... pt win fast pvr al unui winfast 2000 xp de luxe merge?

#47
Intel

Intel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,987
  • Înscris: 28.11.2001
Merge pt orice telecomanda. Fa exact cum s-a scris mai sus ;)

#48
danchitu866

danchitu866

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,797
  • Înscris: 06.12.2003
in final functioneaza si cu Creative Infra (PC-DVD) Remote Control, in special pe BSplayer?

#49
blanc

blanc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 544
  • Înscris: 07.04.2005
Am un tv tuner asus cu chipset 7135. Telecomanda nu am reusit s-o fac sa mearga cu Bsplayerul sau cu ChrisTv. Winlirc stie doar porturi COM iar telecomanda mea merge pe USB. Ma poate ajuta cineva ?

#50
teocojanu

teocojanu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 08.12.2003
am un tuner dar nu stiu de care este[ pe el scrie LG chipset conexant 878a ]...merge perfect cu dscaleru si pvutil...dar am facut rost de telecomanda de la el si nu stiu cum sa o folosesc...am auzit ca grider cere un plugin dar daca eu nu stiu ce tuner am cum sa fac
merci

#51
mervey

mervey

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 206
  • Înscris: 21.08.2005
Are cineva idee cum să fac să-mi meargă telecomanda printr-un  USB to IrDA SigmaTel? Am scris aici ca să nu mai fac un post nou.

#52
Andreiweb

Andreiweb

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 245
  • Înscris: 19.02.2003
am tv tuner kword si am folosit destul de mult bremote. E un soft mic si util. pe Girder n-am reusit sa-l configurez si mi se pare ca e destul de complicat.

Problema e ca in ultima vreme bremote imi face mari probleme. In sensul ca in momentul in care-l pornesc, urmeaza aproape inevitabil o pierdere a fisierelor de sistem (dll-uri). Nu stiu ce le face exact. Pare sa functioneze totul perfect. Inchizi computerul si cand deschizi incepe sa scaneze si gaseste tot felul de fisiere deschise pe care incearca sa le recupereze. Pe unele le recupereaza dar altele nu le mai poate recupera. Apoi nu mai porneste pur si simplu windowsul. :(( nasol tare.

Am inteles ca au intampinat mai multi aceasta problema.

Am vazut ca bremote n-a mai fost actualizat si nu am speranta la o versiune mai noua care sa nu mai faca probleme de-astea.
Stie cineva vreo metoda de-al "imblanzi" pentru a lasa dll-urile in pace ??

Multam

#53
jinx88

jinx88

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 20.12.2005
am instalat bremote si am o problema, cand aleg driverul k-world (eu am jetway), imi spune ca e apasat butonul chaneldown, iar telecomanda nici macar nu are bateri, i-am pus baterii si imi zice la fel. ce sa fac?

p.s.
im softul tv-tuner-ului imi merge perfect, la fel si in power vcr

#54
rumburak

rumburak

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 435
  • Înscris: 04.04.2004
Salut!
Am o placa V-Stream TV878 cu telecomanda pe care am pus-o in atasament.
Am invatat,cit de cit,sa configurez scriptul pt. bRemote - toata stima pt. MTZ - dar am urmatoarea problema:
nu stiu cum sa denumesc in script acele 4 taste pe care le-am marcat cu rosu.Mai clar celelalte taste le-am denumit : "1","MUTE","SCAN",etc.,dar pe acestea nu scrie nimic,pe fiecare din ele,ci doar inscriptia dintre ele,fiecare avind rolul de + si - la functia denumita intre fiecare pereche.
Rugamintea mea este daca ma poate ajuta cineva in acest sens.
Va multzumesc oricum!

Attached Files



Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate