Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @pufonel!

lichid racire Tico Daewoo

Laptop Asus nou cu ssd 980gb scri...
 Multimedia, Office - AV1, x265 De...

Platformele online schimba ordine...

Impas succesiune

Share imagini iPhone HEIC?
 xiaomi se blocheaza

Carbonaut, not great, not terribl...

Amplificare semnal GSM

Oneplus 10T
 Va doriți revenirea tramvaielor p...

Ce inseamna "modificare publi...

Alegere laptop dintre variantele ...

Constructie bicicleta electrica
 

Telecomanda la Winamp 5, DScaler, BSPlayer, WinDVD, etc

- - - - -
  • Please log in to reply
82 replies to this topic

#19
Twister

Twister

    Banned

  • Grup: Banned
  • Posts: 269
  • Înscris: 22.01.2004
In cele din urma,dupa cautari asidue am reusit sa download-ez de pe un site (dafresh.com) bRemote 2.2. Acum nu stiu daca versiunea aceasta este functionala in cazul TV tunerului meu,prin DScaler a reactionat doar la comanda channel(+-). Oricum DScaler-ul ce in folosesc eu (4.1.8) ofera o imagine foarte slaba calitativ,nu foloseste standardul TV corespunzator,desi am incercat pe diferite tari ce 'merg' tot pe PAL B/G D/K (Germania,Ungaria etc). In mod straniu,nu are optiune separata PAL sau PAL B/G. Ca urmare voi incerca sa gasesc plugin pt WinDVR3 sau sa configurez singur setarile telecomenzii din attachmentul tau,e testata si prefer s-o folosesc pe asta. sa vad ce rezultate voi obtine,n-am mai facut asa ceva pana acum si sper sa inteleg modalitatea de setare cu ajutorul MiniSpy.  Keep in touch!

#20
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Am adaptat telecomanda si pentru Win DVR.
Download again!

enjoy,
Mtz

#21
Twister

Twister

    Banned

  • Grup: Banned
  • Posts: 269
  • Înscris: 22.01.2004
Merge perfect bRemote pe WinDVR3! Multumesc mult,m-ai ajutat sa rezolv o problema spinoasa @computerul meu.  10x

#22
Addy

Addy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 04.01.2004
ma intrebam daca merge si la un tv tuner 3Demon pv 951...1sn. Adresa aia care ai pus-o tu nu mai e valabila...poate imi dai alta

#23
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
L-am pus intr-un atasament.

enjoy,
Mtz

#24
Addy

Addy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 04.01.2004
da mersi l-am gasit

#25
dr0psu

dr0psu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 200
  • Înscris: 21.01.2004
pt. pinnacle a incercat cineva ?!?!

#26
[email protected]

[email protected]

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 31.01.2004
Hi, I don't speak romanian, but woudl like to thank MTZ for bremote script for Dscaler. I was to lazy to write it myself ;)

#27
eXecu7or

eXecu7or

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 455
  • Înscris: 07.12.2001
In vremurile cand aveam tuner+remote (demuult), trisahm la Prepelix cu bremote. Pusesem click+click+click+reload pe o tasta de la telecomanda, apoi apasam cu ceva totimpul pe acea tasta, si din shotgun aveam minigun... :D

#28
fr0ggy

fr0ggy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 25.02.2004
himz.. o rugaminte.. cum poate sa fie facut sa mearga si pe alte chipseturi ? eu dispun de un winfast 2000 tunner. Multumesc.

#29
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
pe Winamp 5.02 se pare ca nu vrea sa mearga sau nu e ceva setat bine. Folosesc telecomanda de la tuner V-Stream. E compatibila cu Kworld?
:help:

#30
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Setarile sunt facute pentru K-World si merg si cu JetWay.
Daca la tine nu merge, poti modifica scriptul urmarind si helpul pentru a vedea cum am asignat butoanele si apoi in functie de shortcut-urile de la Winamp si butoanele de pe telecomanda ta, il poti modifica.

enjoy,
Mtz

#31
danichitu

danichitu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 17.04.2004
am si eu o rugaminte, am vazut ca a mai intrebat cineva asta dar nu am gasit nici un raspuns, am un winfast 2000xp si problema e ca bremote nu-mi recunoaste telecomanda in sensul ca in fereastra unde trebuia sa afiseze ce tasta de pe telecomanda e apasata, nu-mi afiseaza nimik acolo, mai sunt cazuri fericite cand daca apas pe o tasta a telecomenzii succesiv, vrun minut asa, apare tasta apasata, dar de regula nu apare. Ceea ce ma mira este faptul ca in lista placilor recunoscute de bremote exista winfast 2000xp.
    Daca are cineva idee care ar fi problema, si mi-ar spune si mie, ar face un mare BINE.

#32
fox

fox

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 127
  • Înscris: 30.05.2002
Eu folosesc girder, are plugin pt winfast si merge super!

#33
pusyxa

pusyxa

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 05.01.2004
Buna, Mtz stii cumva ce soft remote control sau ce script sa folosesc pentru tvtunerul MuchTv?Caut de mult un astfel de soft si am gasit pe acest forum exemple la alte tvtunere.
Multumesc mult !!!!!!!!!!!!

Attached Files



#34
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Nu stiu detalii despre tunerul tau. Incearca si tu cu Bremote sau Girder... sau poate vine cineva cu un sfat care are asemenea tuner ca al tau.

enjoy,
Mtz

#35
www_TiF_ro

www_TiF_ro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 22.07.2004
Pentru folosirea telecomenzii de la un tv-tuner Winfast TV2000 XP DeLuxe:

pasul 1. download girder de la http://www.girder.nl

pasul 2. instaleaza de la http://www.girder.nl/plugins.php urmatorul plugin:
WinFast TV 2000 1.0 Juan Toledo This is the BT8x8 plugin for the WinFast TV 2000. This is the first step in creating a generic BT8x8 Plugin! Adapting to a new card should be very easy ( source can be found in the developers section ) May 14 2002 18381

Dupa ce il instalezi, trebuie sa il activezi in program, sa ii dai o multime de enable-uri .... cauta prin settings unde...

pasul 3. pentru a comanda DScaler, downloadeaza fisierul meu de setari TiF_dscaler__[DATA_SI_ORA].zip cel mai recent de la adresa:
http://tif.ro.online...ontrolSettings/

Shi astuia trebuie sa ii dai enable.

That's it.

Shi inca ceva, foarte util e daca in playerele video (BSPlayer, ViPlay etc.) folosesti tastele STANGA si DREAPTA de pe tastatura mapate pe telecomanda (in setarile mele le-am pus pe finetune- shi pe finetune+ de pe telecomanda), pentru a da filmul mai inapoi sau mai inainte (cand ai pierdut o replica etc.)

PS: Din aceeasi telecomanda controlez shi intensitatea luminii din camera, dar asta e alta poveste... :-)

#36
caras2uk

caras2uk

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 23.07.2004
Am un TEVION Xpert tv 7134 care este o "clona"(sau invers) a cardului K-WORLD.Am urmat instructiunile,am instalat chiar si driverul de la K-WORLD dar tot nimic,telecomanda nu vrea sa "percuteze" cu nici un program...Am pus in bREMOTE scriptul pentru K-WORLD,dar tot nimic...Are cineva vreo solutie.o idee...Multam anticipat

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate