Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxa membrana tweeter infundata

ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 

Primim ce vrem sa primim ?

- - - - -
  • Please log in to reply
54 replies to this topic

#37
-Diana-

-Diana-

    Happy Zone

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,717
  • Înscris: 06.10.2012
Mda, am ramas, asa este Posted Image

De atunci si pana acum mi s-au mai intamplat destule lucruri, dar unele nu le pot spune pe post Posted Image

O chestie care poate fi spusa este ca mi-am luat anul trecut specializarea in ceva anume( a fost un moft de-al meu) si de vreo 2 luni ma batea gandul sa practic si chestia aia.
M-am gandit in cateva randuri, am stat treaza vreo 3 nopti si m-au macinat gandurile, acum mi s-a indeplinit Posted Image
E vorba de ceva pe plan profesional.

Pe plan personal, am cam tot ce vreau momentan Posted Image
Dar, atentie, repet, nu imi doresc lucruri greu de realizat, gen perfect man sau tinerete fara batranete.

Edited by -Diana-, 19 April 2013 - 14:18.


#38
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010
Corect.

#39
blacktiti89

blacktiti89

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,635
  • Înscris: 25.05.2009
Tata, vreau  o vila in Dubai, o vila la Los Angeles(Beverly Hills, daca e posibil), una la Shanghai, una in Bucuresti, una la Londra, una la Paris, una in Cluj-Napoca, una la Las Vegas, una in Canada, una in Egipt, langa piramide, alta langa Sharm El Sheikh, alta langa Mamaia  si cam atat. Daca imi mai vine vreo idee de locatie, sa imi mai fac vreo 10-15 vile. La fiecare vila vreau urmatoarele masini(culorile pot fi diferite): Buggati Veyron, Lamborghini Aventador, Mercedes SLR McLaren, Ferrari(ultimul tip), un Bentley, un Rolls Royce si vreo 2 motociclete. Vreau cate un elicopter si cate un iaht de fiecare vila. Vreau un lant de hoteluri, unul de case de moda, o companie de jocuri, doua studiouri de film, un lant de restaurante, unul de statiuni turistice, o casa de discuri, doua-trei firme de constructii, trei firme de paza(sa lucreze pentru mine) si o armata privata(fosti ofiteri din trupele speciale SWAT, SEALS, Spetznast, Delta Force si fosti agenti CIA si Mossad). Vreau sa fiu vedeta de talie internationala si o functie politica la Casa Alba, si imunitate diplomatica totala. Vreau inca o firma sa proiecteze nave spatiale si sa ajung pe Luna si pe Marte. Vreau acces la dosarele secrete ale SUA si acces in Area 51 si la arhivele Vaticanului(just for fun!)... Vreau o prietena si o sotie 90-60-90, cu ochii verzi, cu o tona de bani(cam tot atatea companii ca si mine), vedeta internationala de muzica sau de film(neaparat de Hollywood, nu de oriunde). Asa, si vreau ca ea sa ma iubeasca doar pe mine, desi orice barbat care nu este homosexual si-ar taia si mainile doar ca ea sa ii faca onoarea de a i se adresa. Si pe langa toate astea, mai vreau o flota de vapoare si sa fiu francmason de cel mai inalt grad si membru Bilderberg. Intrebare: Cam ce cuvinte sa spun si cat timp sa gandesc pozitiv ca toate astea se vor indeplini? Merci de explicatii!

#40
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010
Astea sunt in stilul "Vreau luna de pe cer s-o tin in palma".
Crezi ca ajunge doar sa spui si sa gandesti pozitiv?
Atunci, poti sa spui oricare si sa gandesti oricat de pozitiv doresti un pic, tot timpul sau deloc, pentru ca acelasi rezultat vei obtine = ZERO.

Inainte de vreau este dau, trebuie "sa oferi ceva la schimb". (bineinteles ca vei intelege aceasta fraza in stilul tau caracteristic)

Edited by poadol, 03 June 2013 - 15:09.


#41
NASTYPRIMUL

NASTYPRIMUL

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,605
  • Înscris: 20.09.2008
Dar la hotel, camping nu puteti trage?
Doar vile personale construite in locatii rivnite?

Mi se realizau si mie ceea ce vroiam.
Acum imi e lene sa....vreau. Sint mai realist. Fiindca e posibil vrutul ala sa-ti joace feste si sa vrei ceva ce te duce in necazuri.

Si da, vedem si primim ce vrem noi, dar uitam ca noi am vrut.
Citeodata cineva cu multa vointa actioneaza si asupra altora.
Tocmai cind cineva iti spune ca....tu ai vrut, e posibilitate maxima...el sa fi vrut ptr tine. dar nu si obligatoriu.
Situatia e ....imbirligata.

Edited by NASTYPRIMUL, 06 June 2013 - 08:40.


#42
Clovis

Clovis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,215
  • Înscris: 24.04.2007
Eu am avut o perioada cand ziceam..."Sa nu-i mai vad pe aia sau pe ailalti".....Si era sa-mi pierd vederea.....am stat o saptamana in spital.....Asa ca vedeti ce spuneti.
Nu e gluma ce am patit.

#43
johnnickelby

johnnickelby

    Survivor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,742
  • Înscris: 05.11.2008
Primim ce ne putem permite. Atat.
Exceptie facand un castig  la loto.

Edited by johnnickelby, 12 October 2014 - 22:51.


#44
lelali

lelali

    Vrãjealã, multã vrãjealã!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,645
  • Înscris: 07.11.2009

 Clovis, on 12 octombrie 2014 - 22:24, said:

Eu am avut o perioada cand ziceam..."Sa nu-i mai vad pe aia sau pe ailalti".....Si era sa-mi pierd vederea.....am stat o saptamana in spital.....Asa ca vedeti ce spuneti.
Nu e gluma ce am patit.
LOL!
Trebuia sa fiu chioara de cativa ani buni deja...

#45
CristianMoldoveanu

CristianMoldoveanu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 18.02.2015
In opinia mea, sunt cateva conditii care iti pot creste sansele de a primi ce iti doresti: munca serioasa, castigarea respectului celorlalti si norocul. Astea sunt valabile intr-o societate care promoveaza valorile. La noi, conteaza pilele si banii in primul rand, si apoi celelalte 3 conditii.

#46
searcher-star

searcher-star

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,274
  • Înscris: 07.01.2009

 johnnickelby, on 12 octombrie 2014 - 22:50, said:

Primim ce ne putem permite. Atat.
Exceptie facand un castig  la loto.
Nici ala. Majoritatea celor care castiga ploconul pierd banii in cativa ani, risipindu-i aiurea si se trezesc de regula mai in buda ca inainte.

#47
SuckMyBulleT

SuckMyBulleT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 05.06.2007
Din punctul meu de vedere raspunsul la intrebare este DA! subconstientul nu stie sa faca diferenta intre "bine" si "rau". Ia ca atare totul, chiar daca uneori cand esti cu moralul la pamant si zici "ce dracu poate fi mai rau decat atat..." mai vine o "belea".
Universul nu accepta negatia...de ex (pentru jucatorii de table) adversarul sa pregateste sa arunce cu zarul, in mintea ta (stiind ca are nevoie de un 6-4) sa nu dea 6-4; sa nu dea 6-4...ghici ce? adversarul a dat 6-4....
In cele mai multe cazuri nu ne dam seama, de gandurile negative si cele pozitive care ne influenteaza strict viata...pentru ca sunt banalitati... rutina...
Societatea incearca sa ne limiteze prin toate mijloacele posibile (mass media, retele de socializare, tehnologie etc) sa ne tina mintea ocupata - sa vibram la o frecventa relativ joasa - lucrul care duce la a nu primi ceea ce vrei sa primesti...
Apropo de exemple, va pot ca cel putin in cazul meu pentru a intelege cat de cat cum functioneaza "universul" a trebuit sa sufar, sa ma "lupt" etc. Suferinta si lupta avuta a fost tot din cauza a ceea ce vroiam sa primesc....si intr-adevar primeam... doar ca nu intelegeam de ce...
Acum timpul a trecut si va pot spune ca am reusit sa intorc aceasta "primire" in favorul meu, de ex am castigat bani dintr-o simpla inspiratie, ma mut acusi in casa mea mult dorita... Totul vine de la voi prin voi cu voi!
Va rog sa tineti cont ca aceasta parere este subiectiva!

Va recomand si un filmulet plin de inspiratie pentru planul profesional
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/i3M5l88ph8U?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#48
a3ds

a3ds

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 13,313
  • Înscris: 26.04.2015

 frozen_cast, on 15 februarie 2013 - 11:53, said:

Destinul este format din rezultatul actiunii. Multi spun ca fiecare om are capacitatea de a atrage actiunile care ii influenteaza destinul.

Am studiat niste oameni de succes, i-am studiat din ziare, la tv, din articole, din interviuri, iar pe unii i-am studiat in mod direct, fara ca ei sa-si dea seama, nu inseamna ca i-am spionat cand isi faceau nevoile, doar ca i-am urmarit mai atent cum vorbeau sau cum gandeau. Ferciti cei saraci cu duhul, ca de inteligenta iesita din comun nu pot vorbi.

Mai mult ca sigur vi s-a intamplat ca pornin de la o problema care te-a enervat, sa iti mearga prost toata ziua. Te trezesti, dai cu piciorul in tocul usii, injuri de-ti vin dracii, te enervezi. Ajungi in bucatarie, iti faci cafea, cafea e prea fierbinte, scapi cana, murdaresti gresia. Dai sa pleci si nu-ti gasesti cheile. Ajungi la masina si vezi o haita de vreo 15 maidanezi cat viteii sub masina, prinzi toate semafoarele pe rosu, ai probleme la servici, etc

Sau

Te trezesti inaintea alarmei, bine dispus si incepi sa primesti vesti bune, sau totul merge pur si simplu bine.

Visele nu ni le amintim decat vag, sau mai bine zis, ce am visat in ultimele minute/ore, de restul somnului nu ne amintim nimic. Dar un lucru e clar: ca in timpul somnului ne gandim la multe lucruri.

Alt lucru clar: meditatia influenteaza modul de a gandi, modul de a actiona sau scopul ales de tine. Eu nu fac meditatie, mi-e lene.
Multe personalitati au recunoscut ca fac meditatie. Am vazut un documentar in care pilotii de formula 1 erau pusi sa mediteze: li se puntea o muzica pentru relaxare, apoi erau rugati sa se comporte ca atunci cand sunt pe circuit si sunt castigatori, cel mai important era ca emotiile sa fie observate.

Politicieni, oameni de afaceri, si multe altele au recunoscut ca fac meditatie.

Am vorbit si eu cu persoane care recunosc ca fac meditatie si pe niciunul nu l-a ocoloit bunastarea: Un loc de munca platit bine, o masina peste medie, relatii sentimentale bune, etc

 frozen_cast, on 15 februarie 2013 - 11:53, said:

Destinul este format din rezultatul actiunii. Multi spun ca fiecare om are capacitatea de a atrage actiunile care ii influenteaza destinul.

Am studiat niste oameni de succes, i-am studiat din ziare, la tv, din articole, din interviuri, iar pe unii i-am studiat in mod direct, fara ca ei sa-si dea seama, nu inseamna ca i-am spionat cand isi faceau nevoile, doar ca i-am urmarit mai atent cum vorbeau sau cum gandeau. Ferciti cei saraci cu duhul, ca de inteligenta iesita din comun nu pot vorbi.

Mai mult ca sigur vi s-a intamplat ca pornin de la o problema care te-a enervat, sa iti mearga prost toata ziua. Te trezesti, dai cu piciorul in tocul usii, injuri de-ti vin dracii, te enervezi. Ajungi in bucatarie, iti faci cafea, cafea e prea fierbinte, scapi cana, murdaresti gresia. Dai sa pleci si nu-ti gasesti cheile. Ajungi la masina si vezi o haita de vreo 15 maidanezi cat viteii sub masina, prinzi toate semafoarele pe rosu, ai probleme la servici, etc

Sau

Te trezesti inaintea alarmei, bine dispus si incepi sa primesti vesti bune, sau totul merge pur si simplu bine.

Visele nu ni le amintim decat vag, sau mai bine zis, ce am visat in ultimele minute/ore, de restul somnului nu ne amintim nimic. Dar un lucru e clar: ca in timpul somnului ne gandim la multe lucruri.

Alt lucru clar: meditatia influenteaza modul de a gandi, modul de a actiona sau scopul ales de tine. Eu nu fac meditatie, mi-e lene.
Multe personalitati au recunoscut ca fac meditatie. Am vazut un documentar in care pilotii de formula 1 erau pusi sa mediteze: li se puntea o muzica pentru relaxare, apoi erau rugati sa se comporte ca atunci cand sunt pe circuit si sunt castigatori, cel mai important era ca emotiile sa fie observate.

Politicieni, oameni de afaceri, si multe altele au recunoscut ca fac meditatie.

Am vorbit si eu cu persoane care recunosc ca fac meditatie si pe niciunul nu l-a ocoloit bunastarea: Un loc de munca platit bine, o masina peste medie, relatii sentimentale bune, etc

Din teoria ta inteleg ca majoritatea oamenilor, adica >99% isi doresc sa fie saraci si sa muncasca 10 ore pe zi pentru aia 1% bogati.

Destinu' rocks! Sau poate ca le place sclavia, la asta nu m-am gandit.

#49
CosminCimpanu

CosminCimpanu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.07.2015

 frozen_cast, on 16 februarie 2013 - 05:17, said:

O alta chestie interesanta: Nu am auzit bogatii sa vorbeasca despre bani.

Nu ai auzit bogati care sa vorbeasca despre bani? Iata cateva exemple: Donald Trump, Robert Kiyosaki in cartile lor.

#50
Blackbeard

Blackbeard

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 717
  • Înscris: 01.07.2015
Viata mea a venit cum a fost sa fie la anumite perioade de timp,fiind artist si studiind la liceul Tonitza din Buc era normal sa ma gandesc la facultatea Grigorescu,unica de arte pe atunci in Buc,mai era una la Cluj si atata tot in RO.Nu vreau sa intru in detalii,cert e ca in ciuda faptului ca am fost dintotdeauna considerat atat de colegii de liceu si prieteni cat si de profesori f talentat,NU am avut ceea ce era NECESAR pe atunci la reusita:PILE!
Asa ca toti colegii mei cu nume de tati mari au intrat iar eu am ramas pe dinafara.Nu m-am lasat si am zis sa mai incerc si am facut-o de inca 2 ori,deci un total de 3 ori si am cazut de fiecare data,de 2 ori primul cazut pe lista si odata al 3lea.
DAR,se spune ca tot raul spre bine nu? Posted Image Atunci am facut ceva drastic la acea vreme:sa ma iau si sa parasesc tara definitiv!In USA!Desigur ca a fost greu si nu intru in detalii dar dupa cativa ani de lupte eroice cu securitatea si partidul etc etc am reusit si am plecat fara 1 cent in buzunar dar total FERICIT si tin minte si acum ca eram atat de fericit ca radeam si eram intr-o permanenta bucurie de nedescris si nici ca-mi pasa ce va fi cu mine si ce am sa fac in USA!!! Si nu m-am gandit atunci la nici un plan sau vis decat sa ma stiu la NY si apoi vad eu ce fac.Aveam cativa prieteni doar pe acolo dar absolut nici o ruda.Unul din amicii mei care plecase cu 2 ani inaintea mea m-a ajutat mult si chiar dupa o perioada de 6 luni in care am fost ajutat de o org. de caritate ce sprijinea immigrantii din EU de est,amicul meu a plecat de la locul unde lucra el si a aranjat cu proprietarii sa-i iau eu locul si ei m-au angajat!Urraaa!Desigur ca nu aveam de gand sa raman acolo ori in orice alt job cu anii ci totul la mine a fost in primii 4 ani temporar si am trecut prin multe joburi ca sa ma intretin si sa merg si la studii la colegiul NYU unde am fost primit pe baza talentului meu si deci...nu pe pile!CULMEA nu? Posted Image La cea mai de prestigiu universitate din NY!!!!!!!!!!!!!! De fapt din USA.

In fine,cu timpul am ajuns in alte multe directii dar legate numai si numai de arta si treptat deja puteam sa ma intretin numai din arta ce faceam,lucru care de atunci il fac si azi de zeci de ani.Vreo 5 ani am lucrat ca artist si la Marvel Comics.Apoi in advertising in NYC storyboards pt reclame TV si apoi am ajuns si la filme la Hollywood si lucrat cu mari regizori si actori cunoscuti.DAR...astea nu mi le-am imaginat niciodata ca vor fi cand am ajuns in USA!Am trait ziua asa cum mi-a venit ea la moment si chiar daca am trecut prin destule etape grele le-am privit ca pe o experienta si am facut ce am putut pe moment sa le rezolv,fara lacrimi si dureri ci cu optimism si zambetul pe buze pt ca daca ma uit azi in trecut pot spune ca trebuie sa mergi inainte indiferent de situatie si sa lasi lucrurile sa nu te impiedice din drum.E neaparata nevoie de optimism.

NU m-am gandit niciodata la meditatii si la explicatii de-ale subconstientului etc etc si karma si soarta si destin,filosofii etc...pt ca nici nu am avut timp si apoi de ce sa-mi complic viata cu ele?In USA e o vorba:"One day at a time"si asa am mers mereu inainte.

Apropo de Donald Trump,aveam pe la anii 84 un job care a durat 8 luni de private messenger la o firma din NYC a carei patron era Richard Pryor daca cineva il stie din filme?El desigur ca nu avea treaba cu firma,poate 1 data pe an dadea cateva min pe acolo sa ne dea bonusuri de Craciun si aranja o petrecere la un restaurant pt toti.Firma lui era diferita de atatea altele din NYC atunci pt ca se ocupa numai de clientela din entertainment business,deci actori si muzicieni renumiti dar si politicieni si oameni bogati de renume si scriitori ori sportivi etc.
Si odata primesc o comanda sa ridic un plic de la un avocat si sa il duc lui D.Trump personal pt ca fiind a roundtrip job trebuia ca el sa imi semneze pe loc un raspuns sa merg inapoi la avocat cu el.Pt staruri e f convenient sa apeleze la messengers in loc de posta pt ca in 30 min-1 ora isi are pachetul etc ajuns la destinatie in aceiais zi.Si deci intru la D.Trump la birou in cladirea lui(Trump Towers)si astept la secretara,el iese imi ia plicul imi zice sa astept eu stau pe sofa si astept cateva min,el vine iar imi da plicul,da mana cu mine si apoi imi da $50 tip(bacsis)!La acei ani cand plateam $250 pe luna chirie in Queens pe 1 apt cu 2 camere era MULT!Si acel job la messengers a fost bun pt ca primeam bacsisuri in general medii dar uneori babane!!!Altadata Sean Penn mi-a dat $40 doar pt ca i-am dus o scrisoare Posted Image Era cu Madonna atunci inca necasatorit cu ea si am vazut-o si pe ea si m-a socat pt ca era micuta de statura,avea parul scurt si galben si sprancenele dese si negre si putina mustacioara Posted Image Posted Image Adica si-o fi dat seama ca ma uitam la gura ei Posted Image Dar Sean a fost tare de treaba.Si am mers la multi in casele si apt lor de lux,si apoi erau si alte vremuri si starurile NU se ascundeau asa ca azi ci ii puteai vedea pe strada la magazin chiar.Odata am dat coltul la o cladire pe langa Central Park nu departe de Plaza Hotel si m-am lovit de...David Bowie! nu-mi venea sa cred mai ales ca in RO colectionam discurile lui si imi place si azi.Saracul credea ca m-a lovit rau pt ca nu contenea sa-si ceara scuze si sa ma intrebe daca-s OK Posted Image Am vorbit cu el si am dat mana cu el ,mi-a dat si autograf atunci Posted Image Erau alte timpuri....ma bucur ca le-am trait.

Dar m-am intins prea mult.Oricum nu am cerut niciodata sa primesc ceea ce am vrut ci am lasat totul la mana intamplarii sau cum vrei s-o numesti e OK with me,destiny,fate,karma etc etc.
Si am mai observat ceva mai mereu ca mi se intampla,in meseria mea:cand nu am comenzi si trec zilele incep sa bombardez agentii mei sa-mi caute de lucru si nu se intampla nimic,dar cand nu ma agit si las totul cum o fi si deci nu ma intereseaza si nu caut,taman atunci ma trezesc cu comenzi din mai multe parti simultan!Eu cred ca cu cat vrei mai mult ceva cu atat se departeaza de tine acel ceva dar daca nu-l vrei atunci se intampla.

Cand am ajuns sa lucrez la Marvel am avut interview cu un editor la revista Conan the barbarian si am dus cateva schite cu mine in creion si color si i le-am aratat si i-au placut si mi-a zis ca tocmai cauta un artist nou si avea pe birou deja 24 pagini creionate de un artist al lor(f mare)si mi le-a dat si mi-a zis sa le trag in tus in 2 sapt si apoi sa i le aduc inapoi.NICI NU ma asteptam la asa ceva!!! NICI NU am plecat de acasa cu gandul ca voi avea de lucru sau ca voi reusi sa interesez pe editor cu arta mea!!!!Cand mergeam pe strada spre casa nu-mi venea sa cred!!!Si aia a fost prima mea comanda la Marvel pe urma au venit altele si coperti etc etc.Iar cand mergeam la conventii de BD fie in NYC sua San Diego ca artist invitat cu masa mea alaturi de 200 alti artisti considerati cei mai mari din USA eram mereu intrebat de vizitatori si fani cum am ajuns la Marvel Posted Image Posted Image Pt ca sunt..milioane de tineri care vor si viseaza sa lucreze acolo si nu reusesc si eu NU am vrut deloc si am reusit din prima!!!! Am mers acolo sa caut de lucru dar nu sa-mi fac un viitor!In fine cam astea acum...GATA! ce scriu e din propria mea experienta traita in USA.

Edited by Blackbeard, 24 July 2015 - 21:43.


#51
afroman77

afroman77

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 130
  • Înscris: 03.03.2009

 -Diana-, on 19 aprilie 2013 - 14:18, said:

O chestie care poate fi spusa este ca mi-am luat anul trecut specializarea in ceva anume( a fost un moft de-al meu) si de vreo 2 luni ma batea gandul sa practic si chestia aia.
M-am gandit in cateva randuri, am stat treaza vreo 3 nopti si m-au macinat gandurile, acum mi s-a indeplinit
E vorba de ceva pe plan profesional.
Se numeste Confirmation-Bias. Distorsiunea de confirmare.

 frozen_cast, on 16 martie 2013 - 01:42, said:

Doream sa cumpar o masina, dar cu o motorizare foarte rar intalnit pe acel model in Romania, fiind doar o editie limitata. O luna de zile m-am framantat si ma tot intrebam unde pot gasi acel model SH, pentru ca pe internet nu am gasit decat la un pret prea mare. Am zis ca renunt si imi iau alta. A doua zi (dupa ce cumparasem o masina) la scara blocului, doar ce coborai treptele era masina pe care o cautam, la un pret accesibil, adusa din Austria, repet, exact in fata scarii. Doar ca eu ca boul cumparasem alta, in loc sa mai astept o zi.
Explica-mi asta ?

Confirmation-Bias, de fapt nici nu se explica,  o pura si banala intamplare, mai ales ca internetul era plin, si chiar de n-ar fi... Posted Image

 SuckMyBulleT, on 30 martie 2015 - 19:13, said:

Universul nu accepta negatia...de ex (pentru jucatorii de table) adversarul sa pregateste sa arunce cu zarul, in mintea ta (stiind ca are nevoie de un 6-4) sa nu dea 6-4; sa nu dea 6-4...ghici ce? adversarul a dat 6-4....
Acum, ca ai aflat cum functioneaza universul, esti campion la table, presupun. Eu iti recomand sa te faci barbugiu, daca tot esti atat de naiv incat sa crezi ca universului ii pasa de nenorocitele tale de zaruri.


Un oarecare nene care apare in The Secret, cunoscand "legea atractiei" si din dorinta de mai bine, sau din plictiseala, sau dracu' sa-l pieptene, s-a gandit s-o puna in practica. Incepe prin a-si aseza in propriul biroul un panou pe care va lipi o multime de poze decupate din diverse reviste exclusiviste. In poze se aflau lucrurile mult ravnite. Am uitat sa specific ca acest nene este, cica, "antreprenor spiritual", deci, decupa cele mai spirituale lucruri. De la bani, femei, masini, ceasuri, yachturi si insule pana la medalii, faima, desteptaciune, onoruri, icre negre si coniacuri rare. Ca bonus, lipeste pe panoul-filantrop un palat a la Rockefeller. "Eroul nostru" -de fapt al vostru- se holba zilnic la panou, cu alte cuvinte, vizualiza mental ceea ce-si dorea sa atraga. Cu trecerea timpului, spiritualul se muta intr-o casa noua. La un moment dat fii-su, impiedicandu-se de o cutie il intreaba pe ta-su: Ce ai in cutie, bre ? Aici imi tin dorintele mele, fiule, lasa-ma sa-ti arat, ii raspunde ta-su. Deschide cutia, se uita prin poze si observa o fotografie. Brusc, ramane perplex, cum e si normal de altfel, pentru ca, in fotografie era o casa dar nu una oarecare, ci era exact, repet, exact casa in care tocmai se mutase (palatul a la Rockefeller).
Spoiler

Un articol foarte bun si bine documentat.
http://markmanson.net/the-secret

#52
Travertin

Travertin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,066
  • Înscris: 04.10.2015
Primim ce oferim. Think about it!

#53
Testosteron

Testosteron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,890
  • Înscris: 27.01.2016
Poate o sa ti se para ciudat ceea ce spun, dar "Un loc de munca platit bine, o masina peste medie, relatii sentimentale bune, etc" nu inseamna mare lucru. E ceva, reusita in plan material, dar asta nu e decat o mica parte a problemei. Asta cu primim ce vrem sa primim e iarasi destul de relativ. Uite spre exemplu moartea. Aproape nimeni nu vrea s-o primeasca si totusi o primeste absolut toata lumea. Uneori primim ce vrem, alteori primim ce nu vrem si se pare ca in special atragem acele chestii pe care nu le dorim.

#54
simaineeozi

simaineeozi

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 30.01.2016
Un strop de fericire adevarata, venit de la apropiatii mei, membrii familiei mele! Chiar o fi asa de greu?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate