![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Tremurat pisica
Last Updated: Feb 14 2013 01:01, Started by
stifflerr
, Feb 12 2013 14:48
·
0

Posted 12 February 2013 - 14:48

Pisica mea are cam 11-12 luni si acum vreo 2 -3 saptamani a intrat pentru prima oara in calduri. Imediat dupa aceasta perioada mieuna in continuu, nu manca si se vedea ca se simte rau. Am dus-o la medic si a constatat ca are infectie la ovare si in uter. Pe loc a operat-o. Asta s-a intamplat joia trecuta. Vineri si sambata am fost sa- i faca antibiotic.
Observ la ea ca tremura( coada, labutele). Nu tot timpul, dar si cand sta si cand doarme. Ce sa fie? |
Posted 12 February 2013 - 15:15

presupun ca operatie s-a numit cum?? ovariohisterectomie??
baga-i un termometru un fund si vezi ce temperatura are... la ce clinica ai operat-o?? |
Posted 12 February 2013 - 15:17

Tot la veterinar la consult trebuie sa o duci....ceva are.
|
Posted 12 February 2013 - 17:38

presupun ca operatie s-a numit cum?? ovariohisterectomie?? baga-i un termometru un fund si vezi ce temperatura are... la ce clinica ai operat-o?? Ea se simte foarte bine. Incepe sa mai alerge, sa se joace, mai zgarie....=prinde viata. Doar atat ca tremura si ma ingrijoreaza. |
Posted 12 February 2013 - 18:17

tremura asa de atunci??
cate zile i-a facut antibiotic?? deci ce temperatura are?? nu ce temperatura a avut, ce temperatura are acum... a avut o endometrita purulenta... din moment ce te faci ca-mi raspunzi la intrebari, uita-te la ea cum tremura...! Edited by cephalophodes, 12 February 2013 - 18:20. |
Posted 12 February 2013 - 23:18

Tremura ca are frisoane de la febra. Precis ca nu i-a trecut infectia. Tratamentul cu antibiotic trebuia sa dureze minim 7 zile. Daca nu esti in stare sa-i iei temperatura, controleaz-o la trufa si la urechi si daca sunt calde si trufa uscata du-te maine dimineata cu ea la medic. Nu o lasa asa ca e pacat de ea sa moara dupa ce ai operat-o.
|
Posted 13 February 2013 - 09:44

antibioticul se face minim 5 zile..maxim 7..
depinde de la caz la caz....uneori, nici 5 zile nu este batut in cuie.. |
Posted 13 February 2013 - 10:32

antibioticul se face minim 5 zile..maxim 7.. depinde de la caz la caz....uneori, nici 5 zile nu este batut in cuie.. S-o face minim 5 zile la un caz mai usor dar la piometru e mai bine sa se faca cel putin 7 zile fiindca exista un risc major sa recidiveze. Sunt antibiotice care se fac si luni intregi celor care au infectie cu streptococ beta hemolitic dar nu cred ca e cazul la caini ori pisici. |
Posted 14 February 2013 - 01:01

S-o face minim 5 zile la un caz mai usor dar la piometru e mai bine sa se faca cel putin 7 zile fiindca exista un risc major sa recidiveze. Sunt antibiotice care se fac si luni intregi celor care au infectie cu streptococ beta hemolitic dar nu cred ca e cazul la caini ori pisici. posibil...dar infectia fiind locala....zona fiind inlaturata...presupun ca i-a facut niste analize de sange sa vada nivelul infectiei...si asa s-a apreciat durata tratamentului... eu unul ii faceam tratament cel putin 5-6 zile.... deci excludem septicemia si alte belele generale... vorbim degeaba daca topicul a fost deschis doar asa ca sa fie deschis.... trebuie vorbit la medicul care a operat-o...el stie cazul, el are fisa de observatie in mana cu tratamentul facut...el stie ce urmareste... noi doar presupunem.....realitatea vorbeste de fapt si de drept.. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users