Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum se completeaza o declaratie d...

TVA de recuperat - Germania

beau mult? voi ce credeti?

La Multi Ani de Sfantul Andrei!
 Proces verbal acasa

Ted (2024 _ ...)

Care e cea mai sigura si buna mas...

Poze "corupte" pe un memo...
 Spațiu intre acoperiș &...

Recomandari casti in-ear - sony?

Aveti buricul bagat sau iesit in ...

Eroare EGR
 Lasagna gata facuta de la Penny

Deblocare (parola) BIOS. Recomand...

Cum obtinem despagubiri de la fur...

Memory (2023)

DIR_COLORS

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

mpsunny89

mpsunny89

Junior Member

• Grup: Members
Salutare ,

Incerc sa inteleg acest fisier DIR_COLORS , cum functioneaza si care sunt pasii pentru a avea un output colorat in terminal . Inainte de toate am incercat sa caut raspunsul pe google dar este atat de multa informatie incat este greu s-o filtrezi si sa intelegi ceva concret . Folosesc Archlinux , am urmat pasii descrisi in wiki Arch dar ceva pe undeva gresesc pentru ca nu am nici un rezultat .

Multumesc anticipat !

mufa

mufa

Porc misogin

• Grup: Super Moderators
ls --color=auto ?

mpsunny89

mpsunny89

Junior Member

• Grup: Members
Am creat fisierul /etc/DIR_COLORS (pentru ca nu il aveam) si de aici mai departe nu stiam ce si cum. Am gasit un tutorial pe net si m-a ajutat putin .

shogun1

shogun1

Cranky old n00b ☯

• Grup: Senior Members
E puțin mai complicată treaba, poți avea culori în paginile de manual (http://stressat.blog...-de-manual.html ), prompt colorat , mesaj întâmpinare colorat, output colorat divers cu cw/ cwrapper/ color wrapper (în Arch ai în AUR cw), asta ar fi cea mai completă variantă, asta cred că vrei tu de fapt, vezi screenshotul (http://wiki.mandriva...rompt_modificat ), htop colorat divers (F2- Colors), aplicații ce pot afișa fonturile colorate (youtube-viewer, archey, pacman-color, rtorrent-color), etc.

[ http://wiki.mandrivausers.ro/_media/mandriva/ghid/terminalul-pentru-to_n_i-img5.png?cache= - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by shogun1, 12 February 2013 - 18:50.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate