![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Sunteti de acord cu donarea de organe dupa moarte ?
Last Updated: Oct 15 2014 10:19, Started by
Krisler12
, Feb 09 2013 12:58
·
0

Posted 20 May 2014 - 21:44

si eu sunt totalmente impotriva la asa ceva si lasati-ma cu argumente gen "eu daca as avea nevoie de organe etc"
Oricum viata cu un organ transplantat e destul de scurta[ majoritatea nu ajung sa depaseasca 5-10 ani]. Sunt impotriva pentru ca asa zisul criteriu al mortii cerebrale "pute" din toate incheieturile.Criteriile difera de la o tara la alta si nu are nici o baza stiintifica Cunosc caz real[povestit] de o persoana care in urma unui accident de munca[o explozie] a fost declarata moarta si s-a trezit la morga. Uitati si aci un caz prezentat de pro tv http://stirileprotv....-organelor.html V-ati place ca, fiind inca vii sa fiti ciopartiti pentru a vi se llua organele? Mi se pare aboslut imoral, o IPOCRIZIE imensa sa astepti , chiar sa te bucuri cand moare cineva pentru ca tu sa mai poti trai cativa ani , hranind companiile farmaceutice.Se stie ca orice receptor are nevoie de medicatie imunosupresoare pentru toata viata, medicatie care e foarte scumpa. Si apropo stiti cat se da pentru a fi pus in fata pe listele de asteptare?[cunosc caz concret] Si mai dau o data adresa acelui blog in care se dau argumente stiintifice concrete impotriva criteriului mortii cerebrale http://piersicuta.bl...e-stiintei.html Edited by burlan, 20 May 2014 - 21:47. |
Posted 20 May 2014 - 21:48

Am fosta colega care in clasa a VIII-a a facut transplant de inima la Tg Mures. Asta se intampla acum 6 ani, si e si azi intreaga.
Foarte, dar foarte rar se intampla ca cineva sa se trezeasca din moartea cerebrala. Depinde, cum s-a ajuns acolo...si nu vreau sa intru in delatii ezoterice cu pacienti care intra in moarte cerebrala subit. Fiecare ajunge acolo unde isi cauta locul ![]() |
Posted 24 May 2014 - 19:05

Posted 15 October 2014 - 10:19

nu vreau sa donez ,nu as vrea sa decida altcineva in locul meu pt a dona .de ar fi un site international unde as putea semna ca nu vreau sa donez ar fi ok .
cat sunt in viata as putea renunta la anumite "piese " ,nu vreau sa par egoista dar aceste piese ar fi doar pt cei apropiati ,familie etc . Edited by mia_cj, 15 October 2014 - 10:22. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users