![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
durere piept
Last Updated: Feb 03 2013 11:56, Started by
mariaaradu
, Feb 02 2013 21:10
·
0

Posted 02 February 2013 - 21:10

daca am efectuat un EKG acum 2 zile si a iesit OK , iar tot in acea zi spre seara (bineinteles dupa efectuarea EKG) am avut niste dureri piept si spre maini asa si gat si parca ma si strangea ceva in piept si cand apasam pe piept ma si durea putin , pot avea incredere in primul EKG? sau va trebui sa-l repet ? sper sa-mi raspunda cineva avizat daca se poate caci nu as vrea sa arunc cu baniii iar, multumesc !
Edited by mariaaradu, 02 February 2013 - 21:13. |
Posted 02 February 2013 - 22:22

fumezii!?
simptomele astea le aveam cand fumam (acu 3 ani) plus ca ma moleseam - o senzatie de cateva minute (tensiunea o aveam ca si acu buna) fa rost sau imprumuta de la cineva un tensiometru si cand ai alta criza ia-ti singur tensiunea |
Posted 03 February 2013 - 11:56

Buna ziua.
Ar trebui sa faceti cat mai repede un consult atent la un medic. Simptomele de dureri in piept pe care le-ati descris dvs. pot proveni, in lipsa unor afectiuni cardiace, de la hidratare insuficienta (acumulare de toxine), afectiune pulmonara, intoxicatie cu sulf (din alimentatie). Personal, va recomand un regim de cateva zile, o alimentatie cat mai naturala, cu eliminarea sarii si a oricaror alimente ce pot contine conservanti sau adaosuri (potentiatori de aroma, etc.). Va doresc multa sanatate ! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users