Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat pentru aprinderea automata a...

Masina de copt paine - pareri

Cum reactivez Google Maps?

Conectare tableta X220la Tv
 Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...

Job - Facultate sau certificare
 Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.
 Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...
 

Ce am nevoie pentru a rula un program in visual studio?

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
alendro

alendro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 78
  • Înscris: 06.11.2010
Ce trebuie instalat in calculator pentru a putea rula programe facute in visual studio?

#2
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,602
  • Înscris: 30.07.2003
Depinde de limbajul folosit din VS. De regula .NET ori VC++ runtime.

#3
alendro

alendro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 78
  • Înscris: 06.11.2010

View Postneagu_laurentiu, on 30 ianuarie 2013 - 18:34, said:

Depinde de limbajul folosit din VS. De regula .NET ori VC++ runtime.
Pentru care limbaje trebuie .net ? Dar pentru VC++ runtime ?

Edited by alendro, 30 January 2013 - 18:41.


#4
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,235
  • Înscris: 24.02.2007
Pentru toate cele ce folosesc .NET Framework ... ai nevoie de .NET.
Pentru C++ nativ ... ai nevoie de VC++ runtime.

#5
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,602
  • Înscris: 30.07.2003
Pentru C#, VB, C++/CLI ori F# iti trebuie .NET
La C ori C++ e optional si depinde cum faci proiectul fiindca poate sa inglobeze in .exe totul sau nu.

Edited by neagu_laurentiu, 30 January 2013 - 19:20.


#6
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,025
  • Înscris: 24.02.2006
ai nevoie de un proiect de tip Setup care-ti va face un installer ce va instala automat tot ce trebuie.

#7
horohoro

horohoro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 11.02.2010
http://www.microsoft...s.aspx?id=17851

#8
msmihai

msmihai

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,271
  • Înscris: 02.09.2006

View Postalendro, on 30 ianuarie 2013 - 18:32, said:

Ce trebuie instalat in calculator pentru a putea rula programe facute in visual studio?

Firefox. Sa poti intreba pe forum.

#9
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,434
  • Înscris: 10.08.2005

View Postalendro, on 30 ianuarie 2013 - 18:32, said:

Ce trebuie instalat in calculator pentru a putea rula programe facute in visual studio?
Sistem de operare

View Postalendro, on 30 ianuarie 2013 - 18:40, said:

Pentru care limbaje trebuie .net ? Dar pentru VC++ runtime ?
Pentru Visual Studio 2002 or later.

Edited by MarianG, 07 March 2013 - 12:10.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate