Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)

Se poate recupera numar de telefo...
 Upgrade de la MacBook Pro M1 cu 8...

Ce tip de monitor am nevoie pt of...

Resoftare camera supraveghere

Laptop Gaming
 Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...
 Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import
 

Evreii despre ei insisi si planurile lor

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
1181 replies to this topic

#37
Ascary

Ascary

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,062
  • Înscris: 16.01.2007

View Postflorincroitoru, on 30 ianuarie 2013 - 20:40, said:

Nu există nici un pericol de ocupare a României de către islam sau de vreo putere musulmană.
corect
Romania este o tara crestina,

View PostThinkAbout, on 30 ianuarie 2013 - 20:29, said:

la care adaug dorinta liber exprimata a userului ascary chiar aici pe softpedia-adica de a auzi chemarea la rugaciune islamica din cetatea vaticanului transformata in moschee,
corect

View Postcirus6, on 30 ianuarie 2013 - 21:47, said:

nu cunosc prea bine islamul, n-am citit coranul, dar nu cred ca poate fi mai rau decit crestinismul asta degenerat reprezentat de biserica crestina oficiala.

corect
as adauga ca nici crestinismul nu este o religie rea intrucat si aceasta religie a fost lasata de Dumnezeu,
(oamenii sunt cei ce denatureaza invatatura crestina. Desigur aceasta se intampla si in Islam)

#38
florincroitoru

florincroitoru

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,809
  • Înscris: 05.02.2008

View PostPisa4you, on 31 ianuarie 2013 - 09:48, said:

Megara, constat, cu indiferenta de-acuma, ca orice dovezi ti s-ar aduce, pasesti neabatuta inainte pe drumul deschis cu atita generozitate de baronul Munchausen.
Un mic exemplu - in comentariul tau dai urmatorul citat:
Iata citatul corect:
Progres, nu program. Progres. Rabinul Waton crede ca marxismul constituie un progres pentru evrei si iudaism, parerea lui proprie si personala cu care putem fi de acord sau nu. Ceea ce nu inseamna ca a existat vreodata un program al evreilor pentru aparitia marxismului.

Asta este a doua oara cind iti atrag atentia ca citatul de mai sus e fals. Cind o sa ajungem la 100 deschid o sticla de sampanie.
Și tu dai cîăte o sticlă pt alea care sînt corect traduse?
Adică totul e greșit aici.Adică evreii aceia nu au spus așa?Păi, dacă nu spuneau așa nu ar fi fost Israelul.Ce baron Munhausen? Nu ți-e rușine? Adică Megara minte acolo?A copiat de pe net, nu a scris ea acolo.

View Postkyrre, on 31 ianuarie 2013 - 09:50, said:

Secrete publicate in presa? Si inca in presa de orientare evreeasca? Haide bre nea florica, ti-am zis ca totusi am ceva respect pentru tine, nu ma face sa-mi schimb parerea. Si ce naiba e aia cripto evreu? Poti sa-mi explici si mie, ca eu habar nu am. Stiam ca evreii stau in case nu in cripte.
Bre sunt suficienti evrei pe lumea asta nu mai trebuie sa inventam si noi. Mai e o tampenie pe aici, citate din talmud, aceeasi Marie cu alta palarie. Unii nu au somn si nici prea multa imaginatie.
@nazdaq nu ti-am vazut postul eu doar mi-am dat cu parerea.
@pisa: au fost mult prea multi evrei si mult prea sus situati in conducerea partidelor comuniste pentru a putea "confunda" evreii cu comunismul. Hai sa nu o luam pe aratura.
Da, există secrete pt unii, iar pt alții nu sînt secrete.Tu ai știut de chestiile astea?
Nici cripto evreu nu știi ce este? De ex unul care are numai tată evreu (Petre Roman de ex) sau unul care are nevastă evreică și s-a dat cu evreii (Iliescu de ex). Sau unul care a fost născut evreu, dar ulterior s-a botezat însă el nu afost sincer în demersul lui și acționează  pt binele evreilor (Băsescu de ex).
Deschide ochii mari, citește atent, meditează la asta.Nu mai gîndi cu sufletul.

View PostPisa4you, on 31 ianuarie 2013 - 09:58, said:

Da, cum zice unul ceva rau de evrei e jalnic.

Cum zice unul ceva rau de tigani e jalnic.

Cum zice unul ceva rau de arabi e jalnic.

Cum zice unul ceva rau de americani e jalnic.

Stii ce nu e jalnic?

Nu e jalnic cind zice unul ceva rau de UN evreu.

Nu e jalnic cind zice unul ceva rau de UN tigan.

Nu e jalnic cind zice unul ceva rau de UN arab.

Nu e jalnic cind zice unul ceva rau de UN american.

Pricepusi? Sau tu intelegi numai ce scrie Coja?
Păi, cum să zică de UN evreu de rău dacă sînt cu miile care fac rău. Are voie să zică de rău de oricine inclusiv de români,turci etc.De ce zici tu și alții de rău de NAZIȘTI? De ce nu zici de UN nazist?
Da, am priceput că gîndești greșit și îți cauți scuze de doi baniȚi-am demonstrat în doi timpi și trei mișcări că e greșit ce spui.Dacă totuși o ții pe a ta te rog să nu mai scrii de rău de naziști, ci de UN nazist, de UN legionar, de UN comunist, de UN fascist.

View PostMegs, on 31 ianuarie 2013 - 10:05, said:

Mataluta, iarasi faci manipulari de cea mai joasa speta. Gasesti un cuvant gresiti si incepi sa urlii ca trisperata ca citatele sunt falsuri.
Esti patetica.

Avand in vedere ca atunci cand l-em publicat prima data eu am scris citatele dintr-o carte si nu sunt obisnuita numai cu copy/paste-uri de pe net ca tine, se poate sa fi gresit la copiere.
Si revazand primul post, e clar ca am copiat gresit

Oricum ai da-o citatul este o rusine si confirma ceea ce s-a spus despre evrei si comunismul dar tu tot continui sa urlii ca nu este adevarat sau ca e parerea personala a unuia. Pe cei care il apaluda nu ii vezi si nu sunt putini.
Uite unul:
"Unii il numesc Marxism, eu il numesc Iudaism" - Rabinul Stephen S. Wise "The American Buletin", 15 mai 1935
Eh, încearcă manipulări dar nu îi prea merge cu mine.Îi merge în schimb cu prietenii ei declarați și cu alții care nu se declară.
Bă, românașilor, ce dracu sînteți așa de  proști? Vă suge FMI ul,Parlamentul e manipulat de evrei, aveți președinți de stat evrei, prim miniștri evrei, secretari de stat evrei și voi nu vedeți conspirația!! Îmi spuneți mie că io sînt nebun!Păi, băi, frate, dacă sînteți așa de fraieri d-aia sînteți rupți în cur și ați rămas cașbeci, d-aia pensii mai mici decît în comunism, d-aia foame și frig.

View Postrich1974, on 31 ianuarie 2013 - 10:16, said:

chestiile astea nu sunt secrete, tocmai, sunt publicate in ciuda, ca oricum majoritatea este atat de indobitocita de propaganda din media, ca nu crede mai nimic in afara versiunilor oficiale.

e ca si cu dumnezeu...degeaba aduci tone de dovezi ca nu exista estfel de ntitate, ca oricum vorbesti cu peretii.
Pt unii sînt secrete, mai ales pt ăia surzi.Tot așa erau surzi din ăștia și în comunism.Prin anii 70 degeaba spuneai că Ceaușescu e un bou.Mai toți îți spuneau că ești nebun.
Ai foarte mare dreptate: propaganda te induce in eroare.Tot așa era și acum 40 de ani.

View PostPisa4you, on 31 ianuarie 2013 - 10:29, said:

Cripto evreii sint marranos.

Sigur ca au fost multi evrei comunisti , mai ales in Rusia. Au dus-o atit de rau sub tzari, incit si-au inchipuit ca mai rau nu are cum sa fie. Multi, foarte multi, si-au dat seama foarte repede ca au gresit. Altii mai incet. Altii deloc.

Problema cu afirmatia "evreii au adus comunsimul"  este doua:

1. Evreii reprezentau numai o parte din comunisti, erau si rusi, polonezi, romani, unguri, ucrainieni etc. Se poate spune ca toti acestia au adus comunsimul in aceeasi masura, pentru ca evreii singuri nu ar fi reusit sa faca nici o brinza.

2. Nu a existat un program dedicat comunismului la nivel de comunitati evreiesti, nici regionale, nici nationale, cu atit mai putin internationale. Afirmatia "evreii au adus comunsimul"  implica o organizare la un nivel ridicat, organizare care nu a existat.

Nu as avea nici o problema cu o afirmatie de genul  "evreii comunisti au avut o contributie importanta la implementarea comunismului in Rusia" ("in Rusia" si nu " in general" , pentru ca circumstantele in care s-a incheiat WWII au dus la impartirea zonelor de influenta intre marile puteri, ceea ce a provocat bolsevizarea Europei de Est).
Tu nu îmi dai mie lecții de română.Croipto evreu înseamnă pe românește ce am scris eu, nu marranos!!Ce e la voi nu mă interesează.Noi vorbim românește la noi și înseamnă ce am spus eu!
Chiar dacă nu este exprimat corect este adevărat că în PCR după război erau foarte mulți evrei pt că au fost mulți trimiși de URSS.Evreii proveneau din URSS,Polonia, Cehoslovacia (Pacepa d e ex), Ungaria. Practic PCR și Securitatea au fost conduse în România de evrei peste 10 ani.

View PostBilly, on 31 ianuarie 2013 - 11:13, said:

Nu-i asa ce devine de-a dreptul enervant, pentru oamenii normali, de la un moment dat incolo?
Da, pt mine om normal devine enervant să tot văd naivi care cred că tot ce e oficial e bun sau că toate legile sînt făcute în folosul nostru.
Ai putea să te exprimi mai exact?

View PostAscary, on 31 ianuarie 2013 - 11:45, said:

corect
(oamenii sunt cei ce denatureaza invatatura crestina. Desigur aceasta se intampla si in Islam)
Aha, deci matale eşti musulman? Ce naţie eşti?
Creştinismul nu a fost făcut de Isus Hristos, cum cred mulţi.Este o învăţătură care vine din poporul ce trăia în Peninsula Balcanică. Ulterior a fost transformat pt că s-a răspîndit şi oamenii schimbă multe după chipul şi asemănarea lor.

#39
ZorbaGrecu

ZorbaGrecu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,450
  • Înscris: 17.12.2012

View Postandreic, on 30 ianuarie 2013 - 17:52, said:

Abureli religioase.

View PostThinkAbout, on 30 ianuarie 2013 - 20:29, said:

si daca schimbam termenul evrei cu cel de musulmani si-ti aduc niste personalitati din lumea islamica cu retorica profund anticrestina la care adaug dorinta liber exprimata a userului ascary chiar aici pe softpedia-adica de a auzi chemarea la rugaciune islamica din cetatea vaticanului transformata in moschee, mai spui ca nu-i tot la fel.

View Postmarcuzzzo, on 30 ianuarie 2013 - 21:40, said:

Cum pot sa vorbesti de planurile evreilor in intregime?
Aici vorbiti de ei de parca ar fi un fel de confrerie secreta care unelteste,Dumnezeu doar stie din ce motive,ca sa stapaneasca lumea.
Pai orice om are individualitatea lui,modul lui de a se gandi sau de a-si construi o scara de valori.
Ma pufneste rasul atunci cand mai rostiti asemenea bazaconii.

View Postsalomee, on 30 ianuarie 2013 - 23:18, said:

Adevarat ca acest articol este luat de pe ''islamic host''. Dar s-a intrebat cineva unde este originalul ?
Mma lamuresti cine e Paul Meyer de la ultimul punct - clarinetistul, filologistul, sau alt ilustru necunoscut.

View Postkyrre, on 31 ianuarie 2013 - 08:19, said:


Deja m-am plictisit sa va citez, identific.
Am o intrebare pentru voi (doua), dragii mei utilizatori iubitori de adevar:
-Ce parerea aveti de Tezele sioniste de la Basel de la sf sec 19?
-Si cine au fost principalii furnizori de armament din al doilea razboi mondial?

Edited by ZorbaGrecu, 31 January 2013 - 12:48.


#40
Ascary

Ascary

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,062
  • Înscris: 16.01.2007

View Postflorincroitoru, on 31 ianuarie 2013 - 12:40, said:

Aha, deci matale eşti musulman? Ce naţie eşti?

da
roman

View Postflorincroitoru, on 31 ianuarie 2013 - 12:40, said:


Creştinismul nu a fost făcut de Isus Hristos, cum cred mulţi.
da,profetul Isus (pacea asupra sa ) a profetit una dar oamenii au dat alte valente profetiilor lui.

#41
florincroitoru

florincroitoru

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,809
  • Înscris: 05.02.2008

View PostZorbaGrecu, on 31 ianuarie 2013 - 12:47, said:

-Ce parerea aveti de Tezele sioniste de la Basel de la sf sec 19?
-Si cine au fost principalii furnizori de armament din al doilea razboi mondial?
Trebuie să le caut pe net.Nu știu nimic de aceste teze.
Preupun că SUA a fost principalul furnizor de armament.

View PostAscary, on 31 ianuarie 2013 - 13:15, said:

da
roman
da,profetul Isus (pacea asupra sa ) a profetit una dar oamenii au dat alte valente profetiilor lui.
1) Ce ți-a venit de te-ai făcut musulman.Ai fost botezat creștin,nu?
2)Românbii trebuie să rămână creștini.Au voie să fie atei.
3)Ce e "pacea asupra sa"?
4) Eu nu cred în profeți sau in profeții.
5) Îți repet că oamenii nu au învățat ce a spus Hristos și după aceea au dat alte valențe.valențele creștinismului sînt de origine populară. I Hristos e doar o figură mitică.

#42
ZorbaGrecu

ZorbaGrecu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,450
  • Înscris: 17.12.2012

View Postflorincroitoru, on 31 ianuarie 2013 - 13:37, said:

Trebuie să le caut pe net.Nu ştiu nimic de aceste teze.
Preupun că SUA a fost principalul furnizor de armament.

Se poate.
Insa eu am pus niste intrebari concrete la obiect. Astept un raspuns pe masura intrebarilor puse, la fel de clar si la obiect.

#43
nazdaq

nazdaq

    Feralia Genitalia

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,089
  • Înscris: 24.11.2012

View Postflorincroitoru, on 31 ianuarie 2013 - 13:37, said:

3)Ce e "pacea asupra sa"?
o formula care subliniaza singurele recipiente ale pacii islamice. ceilalti sunt toti subiectul razboiului. chiar si ei insisi.

#44
Ascary

Ascary

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,062
  • Înscris: 16.01.2007

View Postflorincroitoru, on 31 ianuarie 2013 - 13:37, said:

1) Ce ţi-a venit de te-ai făcut musulman.Ai fost botezat creştin,nu?
2)Românbii trebuie să rămână creştini.Au voie să fie atei.
3)Ce e "pacea asupra sa"?
4) Eu nu cred în profeţi sau in profeţii.
5) Îţi repet că oamenii nu au învăţat ce a spus Hristos şi după aceea au dat alte valenţe.valenţele creştinismului sînt de origine populară. I Hristos e doar o figură mitică.
1/.asa mi-a casunat,alt raspuns nu am la intrebarea aceasta. da fusesem botezat crestineste
2/.trebuie dar se pare ca de cand au acces la informatie migreaza catre alte religii (probabil unde ortodoxismul nu ofera suficiente raspunsuri la intrebarile firesti ce si le pun credinciosii)
3/. forma de respect catre toti profetii conform preceptelor islamice ce indeamna credinciosul sa isi aduca aminte de binecuvantarile si respectul ce-l datoreaza acestora.
4/.am inteles si-ti respect orientarea desi eu am cu totul alte convingeri
5/.din punctul meu de vedere Isus (pacea asupra sa) este un profet ca tot ceilalti,nu fiu,nu dumnezeu

#45
florincroitoru

florincroitoru

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,809
  • Înscris: 05.02.2008
Nu am înţeles nimic.Pacea islamică e ţinută în recipiente?Pacea islamică e o pace deosebită de alte păci? Creştinii sînt subiectul războiului? Adică ce înseamnă asta?

#46
Ascary

Ascary

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,062
  • Înscris: 16.01.2007

View Postnazdaq, on 31 ianuarie 2013 - 13:43, said:

o formula care subliniaza singurele recipiente ale pacii islamice. ceilalti sunt toti subiectul razboiului. chiar si ei insisi.
ramai in lumea ta domnule conte
(nu-ti place sa fii "zgandarit" da'ti place al naibii de mult sa zgandaresti pe altii)

#47
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

View Postandreic, on 31 ianuarie 2013 - 06:34, said:

Asa se face manipularea, ghiveciul de abureli la un loc, citeste unu care nu intelege de fapt nimic dar il gadila frumos la creieras, scrie ca domne asa este cum zice ala... muhahahaha Posted Image (asemanarile cu mesaje de mai sus nu sunt intamplatoare)
Romanii in general sunt filozofi, ei au descoperit de ce nu le merge lor bine, din cauza planurilor evreilor muhahahahaha Posted Image
Respectivul a deschis topicuri intr-o veselie despre evrei cu sutele in care propovaduia ura impotriva evreilor si crestinilor in numele pacii, are si pe aici niste zvacniri, de genul sperantei lui ca o putere va extermina USA pentru pacea lumii, e drept cea islamica.
Acum forumurile lor s-au inchis pentru curatenie nu de alta insa repetivitatea obsesiva a faptului ca romanii sunt tampiti ca sarbatoresc craciunul si pastele, ca sunt prost condusi de evrei (sic) in loc sa fie condusi de musulmani si mai ales modul belicos in care noii convertiti isi afisau scarba de tot ce-i romanesc, nu face bine la imaginea islamului asa ca trebuie schimbata foaia si deghizat lupul in alta blana.

View Postandreic, on 31 ianuarie 2013 - 06:34, said:

Democratia e una, traditionalismul dupa tine inseamna lipsa drepturilor fundamentale ? He he ce le mai invartesti... spinning. Ce e multicolor in orient ? Visele tale poate, vezi ce patesc crestinutii de alta culoare cand ajung pe acolo si se umfla in pene la musulmani. (ii culege cu sicriul)
la ei se aplica alte reguli, de exemplu incep prin a spune cat de mult iubesc ei democratia, insa nu pe toata ci pe parti, independenta la exterior, adica la noi in comunitatea islamica, nimeni nu se amesteca, noi ne ciopartim, noi ne aruncam in aer, criticile sunt neadmise, orasele noastre sunt sfinte asa ca sa nu dea mama ratiunii ca un desht de nemusulman sa calce pa`acolo sa spurce.
Pentru restul aplica principiul fratiei intre oameni, ce-i al tau este si al meu frate in numele democratiei, insa ce-i al meu este numai al meu ca asa spune islamu`
pentru infratire, lasa-te tu jos nemusulmanule ca sa ma ridic eu si sa fim la egalitate, iar dupa, veti vedea....

#48
nazdaq

nazdaq

    Feralia Genitalia

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,089
  • Înscris: 24.11.2012

View Postflorincroitoru, on 31 ianuarie 2013 - 13:55, said:

Nu am înţeles nimic.Pacea islamică e ţinută în recipiente?Pacea islamică e o pace deosebită de alte păci? Creştinii sînt subiectul războiului? Adică ce înseamnă asta?
recipient al pacii=cel ce primeste/beneficiaza de acea pace.

#49
florincroitoru

florincroitoru

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,809
  • Înscris: 05.02.2008

View PostAscary, on 31 ianuarie 2013 - 13:53, said:

1/.asa mi-a casunat,alt raspuns nu am la intrebarea aceasta. da fusesem botezat crestineste
2/.trebuie dar se pare ca de cand au acces la informatie migreaza catre alte religii (probabil unde ortodoxismul nu ofera suficiente raspunsuri la intrebarile firesti ce si le pun credinciosii)
3/. forma de respect catre toti profetii conform preceptelor islamice ce indeamna credinciosul sa isi aduca aminte de binecuvantarile si respectul ce-l datoreaza acestora.
1) Și te duci pe la geamie ? Adică ești practicant?
2) Și oferă islamul răspuns la "întrebările firești"?
3) Aha, deci "pacea asupra sa" este o zicere respectoasă, de ex cînd vorbim despre cineva: Profetul Mohamed, pacea asupra sa!....a făcut , a dres, a zis....E ca atunci cînd zice popa la biserică: "pace vouă!" ori "pacea Domnului să pogoare peste voi!"

#50
nazdaq

nazdaq

    Feralia Genitalia

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,089
  • Înscris: 24.11.2012

View PostAscary, on 31 ianuarie 2013 - 13:55, said:

ramai in lumea ta domnule conte
(nu-ti place sa fii "zgandarit" da'ti place al naibii de mult sa zgandaresti pe altii)
daca tineai la fel de mult la dumnezeul poporului tau si al familiei tale asa cum te tii de prostia asta de "certitudine" ca-s bluebrain poate ca zgandareala mea ar fi doar de natura teista. in cazul de fata, insa...zgandarala vine din repulsie morala.
ti-am mai spus...un om care gaseste ca mohamed este exemplu de urmat genereaza repulsie morala oricarui interlocutor de bun simt.

#51
Ascary

Ascary

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,062
  • Înscris: 16.01.2007

View Postflorincroitoru, on 31 ianuarie 2013 - 14:03, said:

1) Şi te duci pe la geamie ? Adică eşti practicant?
2) Şi oferă islamul răspuns la "întrebările fireşti"?
3) Aha, deci "pacea asupra sa" este o zicere respectoasă, de ex cînd vorbim despre cineva: Profetul Mohamed, pacea asupra sa!....a făcut , a dres, a zis....E ca atunci cînd zice popa la biserică: "pace vouă!" ori "pacea Domnului să pogoare peste voi!"
da
da
da

View Postnazdaq, on 31 ianuarie 2013 - 14:05, said:

daca tineai la fel de mult la dumnezeul poporului tau si al familiei tale asa cum te tii de prostia asta de "certitudine" ca-s bluebrain poate ca zgandareala mea ar fi doar de natura teista. in cazul de fata, insa...zgandarala vine din repulsie morala.
ti-am mai spus...un om care gaseste ca mohamed este exemplu de urmat genereaza repulsie morala oricarui interlocutor de bun simt.
dupa cum spuneam,va statea mult mai bine pe aria de proza si poezie
(pacat c-ati abandonat-o)

#52
nazdaq

nazdaq

    Feralia Genitalia

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,089
  • Înscris: 24.11.2012

View PostAscary, on 31 ianuarie 2013 - 14:07, said:

dupa cum spuneam,va statea mult mai bine pe aria de proza si poezie
(pacat c-ati abandonat-o)
eu cred ca n-ai ce sa zici si tot ii dai inainte cu quid pro quo-ul ca fiind unica idee antrenanta ce te-a intersectat sinaptic in ultima saptamana.

#53
Ascary

Ascary

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,062
  • Înscris: 16.01.2007

View Postnazdaq, on 31 ianuarie 2013 - 14:18, said:

eu cred ca n-ai ce sa zici si tot ii dai inainte cu quid pro quo-ul ca fiind unica idee antrenanta ce te-a intersectat sinaptic in ultima saptamana.
au fost vremuri cand va luam apararea in timp ce toti va blamau,dar nu regret
(regret doar faptul ca mi-am pierdut un prieten,fie el si virtual. Pacat domnule :(  )

#54
nazdaq

nazdaq

    Feralia Genitalia

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,089
  • Înscris: 24.11.2012

View PostAscary, on 31 ianuarie 2013 - 14:29, said:

au fost vremuri cand va luam apararea in timp ce toti va blamau,dar nu regret
(regret doar faptul ca mi-am pierdut un prieten,fie el si virtual. Pacat domnule Posted Image  )
domnul ala fata de care manifesti atata intristare cred ca se strica de ras citindu-te acum. oricum, profit de ocazie sa-i transmit pe aceasta cale ca-i momentul sa reapara in viata dumneavoastra si sa va linisteasca temerile neintemeiate, oferindu-va, eventual...o dovada.
caci nimic nu-i mai trist decat o constitutie fragila care ajunge sa creada tot felul de bazaconii care i-ar justifica ingusta (ne)cunoastere a lumii. (si, nu, nu ma refer la convertirea dumneavoastra neaparat...ci la faptul ca ti-e mai simplu sa ma iei drept o veche cunostinta decat sa-ti asumi ca islamul trezeste repulsie morala SI in afara comunitatii evreiesti)

Edited by nazdaq, 31 January 2013 - 14:38.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate