Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxa membrana tweeter infundata

ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 

S-a dovedit stiintific: MOARTEA NU EXISTA!

- - - - -
  • Please log in to reply
88 replies to this topic

#1
Socrate1970

Socrate1970

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 751
  • Înscris: 17.06.2008
Robert Lanza, cercetator la Advanced Cell Technology, a dovedit prin fizica cuantica faptul ca moartea nu exista. Cand trupul isi termina „bateriile”, mai raman 20 de wati de „energie informationala”.
  O noua teorie stiintifica demonstreaza ca moartea trupului nu este punctul terminus al calatoriei sufletului, asa cum, de altfel, sustineau si stramosii nostri, dacii.


„Multiversul” ne asteapta

  Prin observatii ce tin de fizica cuantica s-a ajuns la notiunea de „lumi multiple” sau „multivers”, in loc de „univers”. Noua teorie care demonstreaza ca moartea nu exista are la baza conceptul de biocentrism.
  Adica, exista un numar infinit de universuri si tot ceea ce este posibil sa se intample are loc in unele dintre acestea. Iar ceea ce nu este posibil sa se intample este doar moartea! Toate aceste multiple universuri exista simultan si, indiferent ce se intampla intr-unul dintre acestea, „actiunea” se continua intr-un altul.
  Daca un corp este distrus intr-un univers, nucleul energetic de 20 de wati – masurat stiintific – care a facut creierul sa functioneze ca un computer nu se stinge odata cu trupul. Se stie de ani multi ca „energia nu se distruge, se transforma”, iar „fantana energo-informationala” a creierului, cum au numit cercetatorii cei 20 de wati, transcede intr-o nou univers.


Timpul si spatiul, „instrumente pentru creier”

  Un experiment, publicat recent in „Science”, arata comportamentul unei particule ce trebuia  sa treaca simultan prin doua separatoare de fascicule. Particula a trecut prin primul separator de fascicule. Cat timp aceasta a petrecut in separator, un Observator oarecare se poate decide sa actioneze comutatorul celui de-al doilea separator, pornindu-l sau oprindu-l. Ceea ce Observatorul a decis la acel moment, a determinat particula sa se comporte intr-un anume fel, sa treaca mai departe sau sa mai astepte. Indiferent de alegerea pe care a facut-o Observatorul, particula este cea care experimenteaza optiunile. Ideea e ca manifestarea energiei transcede ideea clasica de timp si spatiu. Ganditi-va la cei 20 de wati de energie ca la un holoproiector, care afiseaza rezultatele experimentului pe un ecran. Indiferent daca Observatorul a oprit sau a pornit al doilea separator de fascicule, holoproiectorul ramane activat de aceeasi baterie de 20 de wati. Conform Biocentrismului, spatiul si timpul sunt doar instrumente pe care creierul uman, „bateria de 20 de wati”, le foloseste ca sa aranjeze intr-o forma accesibila informatiile primite. Mintea are nevoie de ele. „Bateria” nu, doar le proceseaza la un moment dat, dar functionarea ei categoric nu depinde de timp si spatiu.


Legatura Cer-Pamant

  Vorba lui Einstein:„Oamenii ca mine stiu ca diferenta intre trecut, prezent si viitor nu este decat o iluzie perpetuata de incapatanarea umana”. Orice se intampla cu trupul uman, „bateria” este cea care va experimenta trecerea prin „al doilea separator de fascicule”. Aici intervine Multiversul. Intr-un univers, trupul poate sa moara, dar simultan, in alt univers, el poate continua sa traiasca.
  Practic, ceea ce au descoperit cercetatorii acum, in trecut se numea Pomul vietii, a carui filosofie se regaseste in toate culturile antice. Este Thorul, „legatura Cer – Pamant”, care constituie calea prin care „fantana nemuritoare de energie”, „bateria de 20 de wati” purtatoare de infoenergie sare dintr-un univers in altul. In stiinta, Thorul poarta denumirea de Podul Einstein-Rosen. De fapt, sunt mai multe poduri, fiecare catre alt univers, care uneste „gaurile negre”. Conform acestei teorii, universul in care ne aflam noi se afla in interiorul unei gauri negre, care exista in interiorul altui univers si tot asa. Cine este Observatorul care alege sa ne comute la un moment dat, acordand „bateriei” energoinformationale sa experimenteze si alte universuri? Rugaciunea „Tatal nostru” contine esenta acestei teorii: „Tatal nostru care esti in ceruri (…)/ Faca-se voia Ta, precum in Cer, asa si pe Pamant”!



autor: Adina Mutar - ziarul "National"

http://www.robertlan...eory-says-no-2/

#2
echo3

echo3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,567
  • Înscris: 21.12.2012
Dovada strong.

#3
nazdaq

nazdaq

    Feralia Genitalia

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,089
  • Înscris: 24.11.2012
ok, rugam pe aceasta cale primul creier nesofisticat informational sa alimenteze un bec ecologic 5 minute iar cu restul sa faca tranzitia pentru a ne dovedi aceasta.
iar cei ce-si doresc odihna vesnica pot alege o ora de alimentare pana la epuizarea energiei informationale. si cu ocazia asta am terminat-o cu dependenta de combustibili fosili.

#4
flo28bv

flo28bv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 324
  • Înscris: 13.09.2006
O noua teorie stiintifica demonstreaza ca moartea trupului nu este punctul terminus al calatoriei sufletului, asa cum, de altfel, sustineau si stramosii nostri, dacii.


Mai ce destepti erau dacii astia!

#5
NASTYPRIMUL

NASTYPRIMUL

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,605
  • Înscris: 20.09.2008
Au aflat copiii ca exista sex?
Si l-au denumit cip-cirip.Posted Image
Nu ma refer la cel ce a deschis topicul, ci la modul stiintific in care se demonstreaza ce este negat de aceeasi stiinta, ceea ce se stie de cind lumea.

Edited by NASTYPRIMUL, 25 January 2013 - 11:03.


#6
sirgoofy

sirgoofy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,989
  • Înscris: 06.09.2008
Mda, mai bine tac, nu te poti pune cu acesti "cercetatori"...au creierul odihnit Posted Image

Edited by sirgoofy, 25 January 2013 - 11:06.


#7
nazdaq

nazdaq

    Feralia Genitalia

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,089
  • Înscris: 24.11.2012
stiam ca are 27 de grame (sic!). aflam ca are 20w. ce urmeaza? 15 terrabiti?  4 suporti, unul rupt in doua?

#8
Socrate1970

Socrate1970

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 751
  • Înscris: 17.06.2008
Thread-ul se numeste : Stiri din stiinta / Curiozitati. Posted Image
Eu doar am citit o stire si am oferit un  prilej forumistilor sa dezbata o tema. Nu sunt cercetator, am tratat-o ca pe o curiozitate!
Alfel, o puneam la Fun si era loc de si mai multa bascalie! Chiar vroiam sa vad pareri pertinente din Romania 2013... Sunt destui oameni cu carte pe SP.
Daca tot ne pricem la fotbal si politica, de ce nu si la "stiinta"? Posted Image


"Who is Robert Lanza
Robert Lanza, M. D. is considered one of the leading scientists in the world. He is currently Chief Scientific Officer at Advanced Cell Technology, and Adjunct Professor at Wake Forest University School of Medicine. He has hundreds of publications and inventions, and over 30 scientific books: among them, “Principles of Tissue Engineering,” which is recognized as the definitive reference in the field. Others include One World: The Health & Survival of the Human Species in the 21st Century (Foreword by former President and Nobel laureate Jimmy Carter), and the “Handbook of Stem Cells” and “Essentials of Stem Cell Biology,” which are considered the definitive references in stem cell research."

Edited by Socrate1970, 25 January 2013 - 11:21.


#9
NASTYPRIMUL

NASTYPRIMUL

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,605
  • Înscris: 20.09.2008
Eu spun ca subiectul este contrazis si de religii (aceleasi care spun cu alte cuvinte ce se spune in topic, deci se contrazic singuri), dar si de stiinta, care acum si ea se contrazice singura.
Spuneam ca e real ca e o asa numita sfera a constiintei care e de fapt indestructibila. Acolo noi stocam toate informatiile din toate vietile.
Dar se confunda acea sfera de constiinta cu sufletul, sau alte corpuri energetice. care formeaza un tot unita in viata.
Sfera de constiinta are capacitate de transcendere intre universul. Este corpul divin. De vina ptr toate.....
Multe dun manifestarile luminoase sferice mici, si care se misca evident inteligent, sint astfel de sfere de constiinta.
Si pot fi confundate usor cu fulgerele globulatei, sau cu eventuale alte manifestari gen robotei. De la distanta, comandati.

#10
pierre_de_timp

pierre_de_timp

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,251
  • Înscris: 30.12.2007
uuuffff. Ce m-am linistit! Acum pot sa imi vad de viata mai departe, da? Merci.

#11
SILE802002

SILE802002

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 620
  • Înscris: 05.02.2008

View Postpierre_de_timp, on 25 ianuarie 2013 - 11:36, said:

uuuffff. Ce m-am linistit! Acum pot sa imi vad de viata mai departe, da? Merci.

asta ne tinea pe loc sa ne traim viata! nu aveam certitudinea mortii. sau incertitudinea! polemica stiinta vs. religie nu se va stinge niciodata. si cum nimeni nu s-a intors sa ne confirme sau infirme moartea/universurile paralele...prefer viata

#12
johnnickelby

johnnickelby

    Survivor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,742
  • Înscris: 05.11.2008
Ma distreaza jena cu care unii privesc o stire de acest gen. Tot ceea ce si-au imaginat ei despre viata, toate convingerile lor par niste idei de pusti care au picat bacul. Normal s-o dea in bascalie, este singura lor sansa sa n-o ia razna.

#13
popascu

popascu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,775
  • Înscris: 22.04.2008
Si inseamna ca si animalele pot avea aceeasi chestie cu suflet si continuarea trairii in alta dimensiune sau si plantele?? Nu de alta dar oamenii sunt de fapt animale , nu au un alt statut fizico-biologic.

#14
florin_buda

florin_buda

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 564
  • Înscris: 30.03.2005
prevăd un lanț de sinucideri :))))

#15
nazdaq

nazdaq

    Feralia Genitalia

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,089
  • Înscris: 24.11.2012

View Postjohnnickelby, on 25 ianuarie 2013 - 11:56, said:

Ma distreaza jena cu care unii privesc o stire de acest gen. Tot ceea ce si-au imaginat ei despre viata, toate convingerile lor par niste idei de pusti care au picat bacul. Normal s-o dea in bascalie, este singura lor sansa sa n-o ia razna.
suuure, tocmai ce s-a relatat ca o multime dezordonata de forumusti softpedia a dat navala in biserica x, rupand usile si indesand bani in toate gaurile. preotul si diaconul s-au declarat satisfacuti.

Edited by nazdaq, 25 January 2013 - 12:22.


#16
popascu

popascu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,775
  • Înscris: 22.04.2008
Si cu cercetarile astea nu te poti lua dupa toate rezultatele. Dar totusi ceva cu mai multe vieti si ceva religie amestecata pe acolo o fi.

#17
johnnickelby

johnnickelby

    Survivor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,742
  • Înscris: 05.11.2008
Este exact la fel cum altii au inhatat  ideea de DM (dark matter) si DE a unor oameni de stiinta de acelasi calibru cu al lui Robert Lanza.
Cu ce sunt unii mai buni decat ceilalti?

Edited by johnnickelby, 25 January 2013 - 12:52.


#18
nazdaq

nazdaq

    Feralia Genitalia

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,089
  • Înscris: 24.11.2012

View Postjohnnickelby, on 25 ianuarie 2013 - 12:29, said:

Este exact la fel cum ai inhatat tu ideea de DM (dark matter) si DE a unor oameni de stiinta de acelasi calibru cu al lui Robert Lanza.
Cu ce esti mai buna?
r u talking to me?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate