![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
tonuri de apel (mp3 wav amr midi mmf)
Last Updated: Jul 02 2013 09:46, Started by
raptyle
, Nov 18 2005 13:42
·
0

Posted 18 November 2005 - 13:42

am deschis acest topic numai cu tonuri de apel Manele pentru a multumi totzi utilizatorii de telefoane mobile dar care doresc sa-si personalizeze telefonul cu un anumit ton dar manele.stiu ca acest gen de muzica nu este pe placul tuturor insa rog moderatorii sa nu stearga acest topic doar pentru simplul fapt ca are ca subiect de discutie muzica lautareasca sau tiganeasca.stiu ca mai sunt topicuri unde se pot gasi tonuri de apel dar manele sunt excluse din aceasta categorie.daca cumva acest topic nu a fast deschis regulamentar si am gresit facand acest lucru rog moderatorii sa-l inchida fara nici un fel de contestatie.acestea fiind spuse am sa postez eu primul nishte manele.
Attached Files |
Posted 20 November 2005 - 08:48

ma mir ca pana in momentul de fatza nu au inchis topicul.
![]() Attached FilesEdited by raptyle, 20 November 2005 - 08:53. |
Posted 03 December 2005 - 23:40

si inca ceva nou pe sistem nervos
![]() Attached Files |
Posted 05 December 2005 - 14:53

Shi de la mine cateva...sunt mai vechi dar merg...fara numar....
Attached Files |
Posted 08 December 2005 - 12:39

cateva care merita ascultate.ptr cei care le stiu sunt foarte katerinkoase melodiile
Attached Files |
Posted 13 December 2005 - 22:20

inca catevamp3-uri.iar in arhiva gasitzi in format midi
Attached Files |
Posted 18 December 2005 - 14:33

Raptyle,Felicitari! Esti genial. Foarte tare idea cu ringtonurile manele!!!!
Attached Files |
|
Posted 19 December 2005 - 21:00

da omule insa daca pun aici melodii numai eu cu tine si billyboy nu am facut absolut nimic.am deschis acest topic in sperantza ca fiecare la locul lor.pe celelalte topicuri manelele sunt interzise dar aici sunt numai manele si degeaba lumea doar descarca dar nu pun si ei o melodie doua acolo ca sa ia si altii.uite de exemplu eu caut o manea de o luna de zile dar nu am gasit-o pe net deloc.se numeste Robert calota & Sarbu de la valcea-smecheri si amante.daca o avetzi careva dati-mi si mie un mesaj sau lasati-o in mail si va raman recunoscator.mai pun acuma cateva bucatzi meserie.
Attached Files |
Posted 21 December 2005 - 00:29

Vaaaaai , Reptila , tu esti neam de manelist bä bäiatule bä ! La ce canti , la flaut cu gusa ? Asa ceva nu am mai vazut! Toate melodiile astea care parca sunt frantuzesti tu le canti , nu ? Frumos chiar foarte frumos bai Reptila dute si canta la coltul strazii bä , nu pe Forum , ca aici nu i-ti da nimeni nimic !
|
Posted 21 December 2005 - 10:40

toyo, on Dec 21 2005, 00:29, said: Vaaaaai , Reptila , tu esti neam de manelist bä bäiatule bä ! La ce canti , la flaut cu gusa ? Asa ceva nu am mai vazut! Toate melodiile astea care parca sunt frantuzesti tu le canti , nu ? Frumos chiar foarte frumos bai Reptila dute si canta la coltul strazii bä , nu pe Forum , ca aici nu i-ti da nimeni nimic ! |
Posted 08 January 2006 - 13:56

![]() Attached FilesEdited by raptyle, 08 January 2006 - 13:57. |
|
Posted 12 January 2006 - 09:07

as avea si eu o intrebare:cum se numeste programu cu care comprimati melodiile
scuze de off topic Edited by B-48-HNA, 12 January 2006 - 09:07. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users