Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum accesez site-ul CNAS ?

Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024
 Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 

Sistem Greoi, Blocaje Explorer

- - - - -
  • Please log in to reply
68 replies to this topic

#1
atheus24

atheus24

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 396
  • Înscris: 05.05.2009
Buna seara!
Nu stiu daca am incadrat bine acest topic tocmai pentru ca problema mea poate tine de Hard la fel de bine cum poate tine de Soft..
A inceput cu un lag pe diferite aplicatii si jocuri online. Initial credeam ca e problema de ISP, insa a evoluat (de fapt nu stiu daca exista legatura) in blocaje Explorer la diverse operatii - copiere date / transfer / citire / schimbare setari windows / instalare sau actualizare software / refresh etc. Practic cam orice operatie executata, insa nu se intampla mereu si variaza prin interval si frecventa. Sistemul se blocheaza (ingheata), unele operatii / procese devin indisponibile, altele pot fi selectate insa nu se executa. Dupa un timp in aceste conditii isi revine si executa instant operatia de la care a pornit blocajul impreuna cu toate operatiile efectuate dupa el.

Configuratia mea:

Motherboard - Asus P5P43TD/USB3 - observ ca astia de la asus.com nu o mai au in baza de date (ma simt oarecum rustic Posted Image) )
Procesor - Intel® Pentium E6800 (2M Cache, 3.33 GHz, 1066 FSB)
Placa Video - Gainward GeForce® GT240 512MB GDDR5 128bit
Placa Sunet - Asus Xonar DS
RAM - Kingston Kit 2x2GB 1333MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM - pe care de curand le-am adus din BIOS la 1066 MHz pentru a coincide cu Procesorul
HDD - Western Digital RE3 500Gb 7200rpm 16 Buffer
Monitor - LG Flatron L1953S 19"
Sursa - Delux ATX 600w

Istoric probleme:

Placa de Baza - inca de la inceput am avut probleme cu pastrarea setarilor din BIOS la caderi de curent, am incercat mai multe baterii dar fara rezultat. Acum 3 zile cand l-am curatat am schimbat-o din nou si se pare ca acum le-a salvat, insa mi-a aparut in BIOS ceva despre procesor - "New Processor Installed" si mai multe optiuni, desi procesorul e acelasi, doar l-am scos si i-am schimbat pasta termoconductoare (operatie facuta ca la carte). Daca mai apare notificarea voi face o poza si postez.

Monitor - exact inainte de revelion mi s-a busit, am mers cu el la service si nenea de acolo sustinea ca de vina erau niste condensatoare, acum nu stiu ce sa zic deoarece reparatiile la respectivul se fac undeva dosit, departe de privirile clientilor.

Placa de Sunet - am avut probleme cu ea de cand am primit-o (crash-uri si ecrane albastre). Cauza era un contact imperfect intr-o parte a slotului. Am sters zona de contact cu guma de sters si apoi n-am mai avut probleme.

Placa de Retea Onboard - am intampinat ceva probleme pe XP (la momentul respectiv am crezut ca e busita asa ca am cumparat alta dedicata), dar se pare ca pe W7 functioneaza perfect.

Placa Video - in ultimul timp coolerul scotea niste zgomote deranjante, acesta fiind si motivul pentru care am decis sa curat de praf unitatea. Acum se pare ca totul e OK.

HDD - in ultimul timp face zgomot destul de tare, la inceput parca nu era asa galagios.

Ce am incercat:

- Instalat mai multe versiuni de Windows (de la XP la Windows 7) - actualmente folosesc W7 Ultimate 64bit
- Scanat cu o gramada de antivirusi (mi-a luat saptamani intregi)
- Formatat HDD cu utilitarul producatorului (zero fill) si repartitionare
- Schimbat frecventa RAM - 1066 in loc de 1333 cat e nativ
- Curatat praf din unitate (prima data am suflat-o la o vulcanizare - fara HDD - , apoi am curatat si componentele pe rand)
- Schimbare pasta termoconductoare procesor
- Schimbare cabluri SATA HDD si DvD-Rw

Nimic din toate astea nu a ajutat, iar problema s-a cronicizat in timp, acum am freez-uri din ce in ce mai dese, delay-uri si ping-uri mari in aplicatii / jocuri online, loss, choke, ping si latency crescute.

Am cumparat un SSD in ideea de a elimina o posibila cauza a HDD-ului, insa din BIOS nu pot configura storage pe ASCI la placa mea de baza, nu am decat 3 optiuni - Enhaced, Compatibile si Disabled. Habar n-am cum sa configurez ca sa-l recunoasca.
Va rog mult de tot, daca ma puteti ajuta cu vreo sugestie, daca v-ati lovit de astfel de probleme si stiti solutia sa o prezentati. Pur si simplu nu mai am solutii, nu vreau cumpar componente orbeste fara sa stiu cauza problemei, ar insemna sa fac o investitie care nu merita - cel putin momentan.

Era sa uit, cand am curatat unitatea, am gasit o piesa metalica lipita pe capacul detasabil din josul placii de baza (l-am desfacut sa montez un SSD). M-am uitat pe placa mea de baza, nu pare sa fie de pe ea, si nici de pe placa video. Habar n-am de unde poate fi, poate stiti voi - am atasat cateva imagini cu ea.

Attached Files



#2
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,886
  • Înscris: 01.01.2010
Prietene, ori esti cusurgiu, ori al naibii de ghinionist.
Nu ak auzit de un PC cu fiercare componenta gripata.
Ce spui tu acolo sunt probmele hardware. Nu se rezolva prin reinstalari de soft.
Sa o iau cu ce este mai usor: HDD. Exista pe site-urile producatorilor, utilitare pentru determinarea uzurii HDD-urilor, curaj! Uita-te si la suruburi sa nu se fi slabit in timp, cele ce fixeaza HDD-ul. Sa fie toate.
Praful nu este o problema, cum a ajuns acolo si pleaca. Daca ai un aspirator, nu te teme sa-l folosesti. Fii atent la componentele cele mai mici..ideal, praful se sterge fara a atinge elementele.
Monitorul nu ne intereseaza in problema ta. Ai lag si offline? Ca as da vina pe placa de retea.

Cea mai grava problema pentru mine o reprezinta placa de baza. Ma tem ca de la ea pleaca toate. Ar fi minunat daca ai putea sa testezi alta placa de baza. Deci, iti recomand testarea prin eliminare ca vad ca te-ai chinuit extrem de mult sa-i dai de cap. Iti tin pumnii!

Edited by YOUR_GOD, 21 January 2013 - 00:05.


#3
xkos

xkos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,627
  • Înscris: 23.07.2007
ptr ssd
Look at Main=>Storage Configuration=>Configure SATA as
http://www.bios-mods...us-P5P43TD-USB3

Macar asta sper sa te rezolve pe partea ssd

#4
A_L_E_X

A_L_E_X

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,097
  • Înscris: 18.03.2006
Piesa metalica gasita de tine este un radiator de pe un chipset. Northbridge sau Southbridge. Lipsa radiatorului poate fi o cauza pentru problemele tale. Vezi unde ar trebui sa fie si inceaerca sa-l lipesti inapoi sau du-te la un service sa ti-l lipeasca ei pentru ca este nevoie de un adeziv special termoconductor.
L.E. Daca vrei sa faci tu operatiunea poti sa cumperi de aici adezivul. Daca nu gasesti unde se monteaza pune poze de calitate cat mai buna cu placa ta de baza.

Edited by A_L_E_X, 21 January 2013 - 00:33.


#5
address

address

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 13.08.2012
Buna seara.
Piesa cazuta este radiatorul de la chipsetul placii de baza anterioare, probabil. Placa dvs are alt tip de radiatoare, din ce se vede pe site-ul Asus.
Singura data cand am avut parte de asa ceva (intarzieri de reactie, freeze, etc.) a fost cand am incercat sa instalez un Win7 pe un computer cu un procesor E2180 (pentium dual-core, 2GHz, 1MB). Abia mai mergea, si numai ca sa ruleze minime aplicatii.
Si anumite programe problematice pot cauza freeze si reactii intarziate - verificati din Task Manager daca un eventual program pe care il instalati pe toate Windows-urile sa nu va creeze neplaceri (memorie ocupata, etc.) - opriti din Task Manager pe rand procesele, si vedeti ce se intampla.
Poate si memoria RAM sa fie cauza. Descarcati Memtest86 (http://www.memtest.org/), si urmati instructiunile de utilizare - se face cu lansare de pe bootable disc, fara pornirea OS. (Daca aveti alte memorii RAM la dispozitie, incercati-le. Poate fi si un contact imperfect in soclurile RAM.)
Ca sa gasiti exact cauza, ar trebui verificate piesele pe rand (MB, RAM, GPU, etc.) - poate aveti un service prin apropiere - nu ca verificarea in sine ar fi o mare filozofie, insa acolo au piese la dispozitie, si se poate verifica totul mult mai lejer. Pana nu identificati piesa care va face probleme, va recomand sa nu cumparati nimic - ar fi o loterie.
Primul lucru pe care l-as face, ar fi sa eliberez (pe rand) toate sloturile PCI, pot aparea probleme si de la alocarea IRQ (eventual verificati in BIOS ce canale sunt alocate si la ce anume).
Verificati si sursa - daca are variatii sau "scapari", poate fi o cauza a instabilitatii sistemului. O sursa mai veche de 3-4 ani poate crea probleme (se pot umfla condensatorii). Verificati tensiunile cu un utilitar ca AIDA64- insa calitatea tensiunilor se poate verifica doar cu un osciloscop PC. Deci, tot cu o sursa de proba se poate verifica cel mai usor. Si verificati conectorii de alimentare sa nu aiba contacte imperfecte. Din ce ati spus, ati avut parte de mai multe caderi de tensiune de retea - pot cauza probleme atat sursei cat si placii de baza.
Pentru configurarea SSD-ului, o idee interesanta este aici :
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/6nb3BYlWtYc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
insa neaparat faceti un System Restore Point inainte, si eventual un Registry Backup (cu Wise PC Engineer, de exemplu).
Regret ca nu va pot fi mai mult de ajutor.
Succes cu rezolvarea !

Edited by address, 21 January 2013 - 00:41.


#6
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008
@alex - beleste ochii la o poza cu placa lui de baza si zi-mi de unde e radiatorul.

@atheus
1. la sata lasa enhanced = ahci; compatible = ide. disabled = ti-e clar.

2. incearca sa-ti pui memoria la 1600. eu am tot kingston similar si la 1333 si 1.5v imi dadea freez (de tot). am pus-o la 1600 si 1,65v si e ok. tu las-o la 1.5 dar baga 1600.

3. vezi sa nu ai vre-un card sau adaptor in reader intern (daca ai), vezi sa nu ai floppy conectat (sau doar cablul) si incearca sa folosesti pc-ul fara prea multe acareturi. adica scoti imprimanta, webcam, samd. lasi doar pc-ul, maus tast si monitor.

4. presupun ca ai instalat driverele TOATE si de pe site-ul PRODUCATORILOR si nu cu nush ce driver pack nu?

Edited by shmu, 21 January 2013 - 00:38.


#7
atheus24

atheus24

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 396
  • Înscris: 05.05.2009
Piesa metalica e de la TV Tunner - probabil s-a desprins de la cablurile FP (desturi de dure de altfel) cand am scos-o.

@shmu

2 - e indicat sa pun 1600 daca procesorul e pe 1066?! si-asa e incompatibilitate nativa intre memorii si procesor, 1333 - 1066 (cand le-am cumparat nu am luat in calcul problema asta, in necunostinta de cauza, dar nici vanzatorul nu mi-a spus nimic).
3 - nu stiu ce anume vrei sa spui dar nu cred ca am asa ceva. Floppy nu am pentru ca placa nu are suport pt el, iar ceea ce priveste "acareturile" am un usb ocupat pentru cablu de date nokia ce-l tin permanent on, camera web la fel, mouse si tastatura cu adaptori PS2 amandoua, jack sistem audio spate si fata casti - ambele conectate, antena Radio + Cablu TV + Adaptor telecomanda pentru TV Tunner.
4 - Da

EDIT: @YOUR_GOD & address - multumesc pentru indicatii, caderi de alimentare nu au fost foarte multe, insa eu de fiecare data candumblu prin el ii scot cablul de alimentare, si nu mi se pare normal sa execut operatiile de configurare BIOS de fiecare data sau sa primesc alte mesaje gen cel atasat mai jos

Am atasat o imagine cu ce-mi apare daca scot cablul de alimentare si-l reintroduc.

Attached Files


Edited by atheus24, 21 January 2013 - 01:26.


#8
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,296
  • Înscris: 07.02.2003

View Postatheus24, on 20 ianuarie 2013 - 23:35, said:

Motherboard - Asus P5P43TD/USB3 - observ ca astia de la asus.com nu o mai au in baza de date (ma simt oarecum rustic Posted Image) )
Eu zic sa cauti mai bine inainte sa acuzi Asus ca nu ar sti de placa Posted Image  http://www.asus.com/...rd/P5P43TDUSB3/

View Postatheus24, on 20 ianuarie 2013 - 23:35, said:

Am cumparat un SSD in ideea de a elimina o posibila cauza a HDD-ului, insa din BIOS nu pot configura storage pe ASCI la placa mea de baza, nu am decat 3 optiuni - Enhaced,
Conmfigure Sata as - Ahci. Merge pe toate P5-urile de la asus.

Asa din descrierea ta nu este clar ce ar putea fi

Edited by andreic, 21 January 2013 - 01:32.


#9
address

address

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 13.08.2012
Buna seara din nou.
Din fotografia atasata, e clar ca s-a resetat BIOS-ul.
Verificati daca jumper-ul de reset BIOS de pe placa de baza este in pozitia "de lucru", sa nu fi ramas in cea de reset.
Functionarea in pozitia de Reset sau cu jumper lipsa duce la probleme.
Nu in ultimul rand (desi poate nu are o legatura directa cu problema dvs), verificati si daca aveti o impamantare adecvata. Acum multi ani, aveam un PC care se bloca deseori in BIOS la " Initialising USB controllers ". Intamplator, am descoperit cauza : computerul nu avea impamantare - cum am conectat un VHS pe iesirea de TV a placii video, a mers struna ('prelua' impamantarea de la ecranul antenei TV).
Succes cu rezolvarea !

Edited by address, 21 January 2013 - 01:41.


#10
cephalophodes

cephalophodes

    .★☆ ★☆ ★☆ ★☆.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,493
  • Înscris: 22.09.2011
eu zic, ca ramii sunt problema: vezi la timing (1T sau 2T)...

schimba si tu cablu sata....si vezi daca poate fi asta problema...

temperaturile....

eu am patit-o cu un pc, dupa ce l-am suflat de praf, nu mai pornea....care era logica??

#11
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,296
  • Înscris: 07.02.2003

View Postatheus24, on 21 ianuarie 2013 - 01:17, said:

, 1333 - 1066
Asta e treaba veche adica "se stie" memoriile pe care scrie 1333 sunt 1066 iar cele de 1600 (care trebuia sa le iei) sunt 1333, diferenta o face ca ei scriu pe ele frecventa de XMP/overclock nu cea reala care este cu o treapta mai jos. Deasemenea recomand sa pui 1.60v la ram din oficiu.

Edited by andreic, 21 January 2013 - 01:34.


#12
atheus24

atheus24

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 396
  • Înscris: 05.05.2009
@ adress - Multumesc din nou :) , poti te rog sa-mi explici care este jumper-ul de reset pentru BIOS si cum trebuie pus pe pozitia "de lucru"? Chiar nu ma pricep si nici nu stiu ce sa caut Posted Image

@cephalophodes & andreic - va rog explicati ca la cel mai batut in cap om pentru ca nu am niciun fel de notiuni de configurare BIOS. Am preferat mereu sa las valorile default pentru ca nu stiu ce fac si nu vreau sa stric ceva.
Daca ajuta o sa fac niste poze la meniuri si voi imi spuneti ce sa schimb.

Edited by atheus24, 21 January 2013 - 01:40.


#13
cephalophodes

cephalophodes

    .★☆ ★☆ ★☆ ★☆.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,493
  • Înscris: 22.09.2011
ia fiecare piesa si verific-o 1 zi intreaga pe alt PC....altfel o sa innebunesti

#14
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008

View Postatheus24, on 21 ianuarie 2013 - 01:36, said:

@ adress - Multumesc din nou Posted Image , poti te rog sa-mi explici care este jumper-ul de reset pentru BIOS si cum trebuie pus pe pozitia "de lucru"? Chiar nu ma pricep si nici nu stiu ce sa caut Posted Image

RTFM

Attached File  Clipboard01.jpg   125.95K   19 downloads

asadar verifica sa fie pus intre 1 si 2.

Attached File  dram.jpg   128.36K   20 downloads

mai citeste pe acolo ce si cum poti seta memoria. e explicat mai jos.

Edited by shmu, 21 January 2013 - 01:54.


#15
address

address

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 13.08.2012
Buna seara.
Vedeti in manualul placii (vi l-am trimis in attachment cu mesajul, vedeti la pagina 1-6, apoi la pagina 1-19),
jumper-ul e un contact care sunteaza doi pini dintr-un soclu de trei pini (e undeva in sud-vestul bateriei). In mod normal, trebuie sa stea pe pozitia de lucru, adica pe contactele 1-2 (cel din stanga si cel din mijloc). La resetarea BIOS-ului, se scoate bateria, se muta jumper-ul pe contactele 2-3 (cel din mijloc si cel din dreapta) pentru 10-15 secunde, se repune jumper-ul pe pinii 1-2, apoi se repune bateria la loc. Se da start la computer, si se da Del sa intre in Setup. Trebuie setata si data/ora sistemului. De la ultimul tab din dreapta, dati Load default values and continue. Sau, mai scurt, apasati F2 asa cum scrie in josul BIOS POST message-ului.
Rasfoind manualul, am observat ca memoriile dvs  http://www.kingston....33D3S8N9_2G.pdf  nu apar pe lista celor compatibile cu aceasta placa, doar http://www.kingston....1333D3N9_2G.pdf. V-o spun din experienta, placile Asus sunt foarte sensibile la memorii incompatibile. Si eu am tot un Asus, si am stat cam o saptamana pe internet inainte de sti ce memorii merg sigur. Sunt "n" forumuri pe net cu experimente nereusite cu memorii RAM care dau bluescreen, freeze, etc.
Sper sa va fie de folos !

Edited by address, 21 January 2013 - 02:35.


#16
atheus24

atheus24

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 396
  • Înscris: 05.05.2009
@adress - DA! si eu am observat ca nu erau notate in lista celor compatibile, tocmai de-asta banuiam ca poate fi o problema.
Am verificat si jumperul - era setat corect, ceea ce inseamna ca problema erau bateriile descarcate - am avut "norocul" sa cumpar numai asa ceva pana ieri cand am nimerit una buna. Oricum, acum problema se manifesta altfel (vedeti atasament).
In cazul acesta ati putea sa-mi recomandati niste memorii RAM compatibile cu placa & procesorul meu? Va multumesc mult pentru ca ati fost dragut si ati explicat cu rabdare si intelegere.

@shmu & andreic - am pus la DRAM Frequency *1600* si la Memory Over Voltage 1.6 v dar mi-a pus automat 1.60500. Cand sa-mi incarce windows-ul a dar memory dump bsod nu stiu ce, ecran albastru si restart, si nu a pornit pana nu i-am schimbat valorile - le-am pus din nou pe cele default.

App. andreic - in mod evident au avut ceva probleme pentru ca pana mai devreme nu a functionat site-ul, poate ca nu am notiuni de Bios si alte chestii tehnice, dar cand spun ceva poti avea incredere ;)

@ cephalophodes - si eu cred ca este de la RAM - pare ca de cand am schimbat pe 1066 lucrurile s-au inrautatit, acum cand am revenit pe auto e mai bine, dar tot sunt probleme.
Nu stiu la ce te referi cand spui timing. Timing pentru ce? La mine in bios apare ceva de genu' - DRAM Command Rate care poate fi [Auto] [1N] sau [2N] si e pus pe auto. Memoriile le am montate in primul si al treilea slot de la stanga la dreapta.

Cablul sata la HDD te referi probabil, nu? Deja le-am schimbat, si la HDD si la DvD-Rw.

Temperaturile cum le aflu, si cum stiu daca-s ok sau nu?! Posted Image sunt multe lucruri pe care nu le stiu se pare.

Attached Files


Edited by atheus24, 21 January 2013 - 03:38.


#17
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008
dai F1, intrii in bios, dai save and exit si gata. nu o sa-ti mai apara mesajul ala.

incearca sa rulezi memtest de pe un cd bootabil.

#18
address

address

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 13.08.2012
Buna ziua.
Referitor la memoriile compatibile cu Asus P5P43TD/USB3, vi le recomand pe cele deja mentionate (KVR1333D3N9) dar numai cele de 4GB (oricum, placa aceasta nu accepta memorii RAM de 8GB, deci 4GB sunt cele mai mari posibile), care apar si pe lista de Memory Support a placii dvs. In manualul placii, se specifica clar ca nu functioneaza cu memorii avand module de 256MB sau mai putin. Memoriile dvs actuale de 2GB au doar 8 module fiecare de 256 MB (8x256MB - 2GB), si poate fi cauza problemelor. Memoriile de 4GB (KVR1333D3N9/4G) se bazeaza pe module de 512MB (http://www.valueram....1333d3n9_4g.pdf), si sunt conforme specificatiilor Asus. Desi modelele de 1GB si 2GB apar pe lista de memorii acceptate de placa, acest lucru se bate cap in cap cu necesitatea unor module de 512MB (este precizat clar in manual, inaintea listei de memorii suportate). Deci, o 'mica' gafa a celor de la Asus.
Eu am un P5Q3 care merge excelent cu asa ceva (modelul de 4GB), a trebuit sa le caut atent, pentru ca in lista de pe site-ul Asus, nici macar nu erau listate memorii peste 2GB. Daca folositi Win7, este chiar mai indicat sa folositi o memorie mai mare, deci 2x4GB. Pe WinXP, nu sunt recunoscuti decat maxim 3,328GB. Eu va recomand sa luati o singura memorie RAM mai intai (e cam 90ron), iar daca merge, completati dual-channel-ul cu inca una. Sau daca gasiti un kit de doua KVR1333D3N9K2/8G (http://www.valueram....33d3n9k2_8g.pdf) la pret avantajos, e chiar mai bine. Puteti verifica preturile pe price.ro.
Si, daca tot mai apar mici probleme, incercati sa setati manual frecventa FSB-ului procesorului, a memoriei RAM, etc. (nu o valoare modificata - doar cea optima, deci exact cea care ar aparea folosind setarea [Auto], insa folositi valori numerice in loc de Auto - sa 'stie exact placa ce are de facut'). Dar, in mod normal, pe setarea Auto ar trebui sa mearga totul asa cum trebuie.
Succes cu rezolvarea !

Edited by address, 21 January 2013 - 13:59.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate