![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Problema drop meniu in css cam urat
Last Updated: Jan 20 2013 00:12, Started by
iiluzii
, Jan 19 2013 23:50
·
0

Posted 19 January 2013 - 23:50

Poza cred ca explica tot.
![]() unde tre sa modific in css ca sa am acolo background-ul ala solid ca nu iam dat de cap css am asa : .menu, .menu ul, .menu li, .menu a {margin: 0;padding: 0;} .menu {background-color:green;height: 40px;width: 100%;z-index:1000;} .menu li {position: relative;list-style: none;float: left;display: blick;height: 10px;} .menu li a {display: block;padding: 0 10px;margin: 5px 0;text-decoration: none;color:white;border-left: 10px; border-right: 10px;font-family: Lucida Calligraphy;font-size: 15px;} .menu li:first-child a { border-left: none;} .menu li:last-child a{ border-right: none;} .menu li:hover > a { text-decoration:none;} .menu ul {position: absolute;top: 25px;left: 0;} .menu ul li {height: 0;overflow: hidden;padding: 0;} .menu li:hover > ul li {height: 25px;overflow: visible;padding: 0;text-decoration:none;} .menu ul li a {width:150px;padding: 4px 0 12px 10px;margin: 0;position:relative;} .menu ul li:last-child a { border: none; } .menu a.dume {background-color:green; text-decoration:none; text-color:white;} .menu a.dume:hover {background-color:green; text-decoration:underline; text-color:white;} .meniu-ascuns a:hover {text-decoration:underline;} .meniu-link a:hover {text-decoration:underline;} |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users