![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
AM NEVOIE DE UN RASPUNS RAPID!
Last Updated: Jun 20 2013 15:22, Started by
norbybmx
, Jan 18 2013 20:39
·
0

Posted 18 January 2013 - 20:39

Inainte de fiecare antrenament cu o jumatate de ora beau un shake format din lapte banane si miere iar dupa ce termin antrenamentul beau un ou crud amestecat cu lapte si zahar!!! nu vreau sa dau bani pe proteine si m-am gandit ca oul si laptele amestecat ar fi o alternativa buna pareri?
|
Posted 18 January 2013 - 20:45

De unde ai auzit de asa ceva
![]() Ce mananci tu acolo e echivalentul a 20-26 de grame de proteine ![]() ![]() ![]() ![]() Bananele = zero proteine mierea=zero proteine zahar=zero proteine Oul de ce-l bei crud, vrei sa faci salmonela? Edited by echo3, 18 January 2013 - 20:55. |
Posted 18 January 2013 - 20:47

parerea mea e ca nu ai nevoie de un raspuns rapid.
iar legat de subiect: cam putina proteina in un singur ou si un pahar cu lapte, mai multa totusi decat in banana cu lapte si miere. daca chiar vrei alimentatie mai naturala pune 4 albusuri in primul shake si 4 in al 2-lea Edited by onlyone, 18 January 2013 - 20:48. |
Posted 18 January 2013 - 20:52

Pai sa le luam pe rand:
Mierea contine dextroza in cantitatea cea mai mare. Ea are rolul de a ajuta absorbtia proteinelor, deci cel mai bine ar fi sa o combini cu ceva bogat in proteine (oul = 14% proteine, 12% lipide). De preferat dupa antrenament, cand corpul are nevoie de asa ceva. Inainte se iau ceva carbohidrati, pentru energie: aici ar merge banana (14% carbs) si zaharul tau.. Laptele de vaca are 3,5% proteine, 3,5% lipide si 4,5% carbs. Tu decizi cand il bei. Si tare bine ar fi daca nu te-ai mai grabi asa, mai ales ca sportul asta nu se prea impaca cu graba...
Oul de ce-l bei crud, vrei sa faci salmonela?
daca chiar vrei alimentatie mai naturala pune 4 albusuri in primul shake si 4 in al 2-lea Edited by vlad29marko, 18 January 2013 - 21:10. |
Posted 18 January 2013 - 20:54

Auzisem la cineva in loc de vasodilator o cafea si doua banane inainte de antrenament, nu sunt sigur de informatie.
|
Posted 18 January 2013 - 20:58

Pai sa le luam pe rand: Mierea contine dextroza in cantitatea cea mai mare. Ea are rolul de a ajuta absorbtia proteinelor, deci cel mai bine ar fi sa o combini cu ceva bogat in proteine (oul = 14% proteine, 12% lipide). De preferat dupa antrenament, cand corpul are nevoie de asa ceva. Inainte se iau ceva carbohidrati, pentru energie: aici ar merge banana (14% carbs) si zaharul tau.. Laptele de vaca are 3,5% proteine, 3.5% lipide si 4,5% carbs. Tu decizi cand il bei. Si tare bine ar fi daca nu te-ai mai grabi asa, mai ales ca sportul asta nu se prea impaca cu graba... Ouale de prepelita, pe-alea sa le bei crude.. Dar asta e alta poveste. Mai bine decat sa bei un ou de gaina, intr-adevar.. ar fi mai bine dupa antrenament sa mananc un ou fiert?mai bine?
Pai sa le luam pe rand: Mierea contine dextroza in cantitatea cea mai mare. Ea are rolul de a ajuta absorbtia proteinelor, deci cel mai bine ar fi sa o combini cu ceva bogat in proteine (oul = 14% proteine, 12% lipide). De preferat dupa antrenament, cand corpul are nevoie de asa ceva. Inainte se iau ceva carbohidrati, pentru energie: aici ar merge banana (14% carbs) si zaharul tau.. Laptele de vaca are 3,5% proteine, 3.5% lipide si 4,5% carbs. Tu decizi cand il bei. Si tare bine ar fi daca nu te-ai mai grabi asa, mai ales ca sportul asta nu se prea impaca cu graba... Ouale de prepelita, pe-alea sa le bei crude.. Dar asta e alta poveste. Mai bine decat sa bei un ou de gaina, intr-adevar..
parerea mea e ca nu ai nevoie de un raspuns rapid. iar legat de subiect: cam putina proteina in un singur ou si un pahar cu lapte, mai multa totusi decat in banana cu lapte si miere. daca chiar vrei alimentatie mai naturala pune 4 albusuri in primul shake si 4 in al 2-lea |
Posted 18 January 2013 - 20:59

Auzisem la cineva in loc de vasodilator o cafea si doua banane inainte de antrenament, nu sunt sigur de informatie. Zaharul, la fel ca si cafeaua, este bun, insa doar pentru moment. Dupa ce este deja digerat de stomac, energia creata dispare si raman in urma doar multe calorii, cu un minimum de satietate si energie. Ai nimerit si cu bananele, dupa cum am zis mai sus. ![]() |
Posted 18 January 2013 - 20:59

Dupa antrenament e bine sa mananci carbohidrati, proteine,grasimi si fibre.
|
Posted 18 January 2013 - 21:00

Posted 18 January 2013 - 21:00

De unde ai auzit de asa ceva ![]() Ce mananci tu acolo e echivalentul a 20-26 de grame de proteine ![]() ![]() ![]() ![]() Bananele = zero proteine mierea=zero proteine zahar=zero proteine Oul de ce-l bei crud, vrei sa faci salmonela?
parerea mea e ca nu ai nevoie de un raspuns rapid. iar legat de subiect: cam putina proteina in un singur ou si un pahar cu lapte, mai multa totusi decat in banana cu lapte si miere. daca chiar vrei alimentatie mai naturala pune 4 albusuri in primul shake si 4 in al 2-lea |
Posted 18 January 2013 - 21:18

Posted 18 January 2013 - 21:22

lecitina am acasa destula la ce ajuta? LECITÍNĂ s. f. Substanță organică fosforată, care se găsește în organismele vii, mai ales în țesutul nervos și în gălbenușul de ou. Rolul cel mai cunoscut al lecitinei este cel din cadrul proceselor de memorie si invatare, insa lecitina mai detine si alte functii importante (pentru ficat, rinichi, dar mai ales creier). Cred ca se referea la faptul ca nici galbenusul nu e de neglijat. ![]() ![]() PS. echo3 e un om rau! ![]() Edited by vlad29marko, 18 January 2013 - 21:24. |
Posted 19 January 2013 - 10:45

a dat in balbaiala,saracu'...... probabil de la ouale fierte
![]() |
Posted 20 June 2013 - 15:22

Eu iti recomand fasolea ,chilli daca poti manca (capsaicina ardeiului te ajuta sa arzi cateva calorii in plus ) , soia (nu in exces ) , albus de ou FIERT ,carne , multa carne ( fara grasime ) . Pe langa alimentele de mai sus iti recomand sa iei si o cupa de proteine (jumatate din portia normala ) , asa iti va ajunge mai mult timp proteinele si nu va fi o risipa de bani . Sper ca am ajutat
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users