Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amintiri despre satelit si retran...

Care este cel mai bun mod de a pr...

Recomandare centrala termica apar...

samsung Xcover 5 Nu mai vrea
 Telefon de budget pentru filme 10...

Recomandare serviciu / firma recu...

La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?
 La multi ani @Constantin si Elena...

La mulți ani @Ion_Bumbu!

Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis
 Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...

Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire
 

SYNAPS CHD-3100

- - - - -
  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#1
izmenar

izmenar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 20.05.2007
salutare
am inteles ca SYNAPS CHD-3100 poate sa decodeaza toate canalele $ digi ?
pt nextgen/UPC se poate folosi modul CI+ Connax ?

#2
satelitdigital

satelitdigital

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 11.01.2013

 izmenar, on 15 ianuarie 2013 - 21:38, said:

salutare
am inteles ca SYNAPS CHD-3100 poate sa decodeaza toate canalele $ digi ?
pt nextgen/UPC se poate folosi modul CI+ Connax ?

 izmenar, on 15 ianuarie 2013 - 21:38, said:

salutare
am inteles ca SYNAPS CHD-3100 poate sa decodeaza toate canalele $ digi ?
pt nextgen/UPC se poate folosi modul CI+ Connax ?

Merg decodate canalele de la rcs cablu fara nici o problema cu el  doar se softeaza  si functioneaza toate pachetele codate de la rcs

#3
stelian73

stelian73

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 12.10.2011

 satelitdigital, on 25 ianuarie 2013 - 15:06, said:




Merg decodate canalele de la rcs cablu fara nici o problema cu el  doar se softeaza  si functioneaza toate pachetele codate de la rcs
Da ! se face lumina dar sa folosesti softul care trebuie.Succes!

#4
bogdan_popescu

bogdan_popescu

    Jesus is coming soon!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,543
  • Înscris: 13.05.2008
Sunteti cu totii impotriva regulamentului Softpedia. E ilegal si Softpedia nu incurajeaza pirateria :P

Am si eu un Amiko dvb-c 8240 cicxe pvr HD ce are acelasi soft cu Synaps 3100. ;)
E foarte bun :D

#5
stelian73

stelian73

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 12.10.2011
Merg ambele.Gasiti softul pe forumuri.Succes!

#6
noembrie

noembrie

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 26.01.2013
si stie careva unde pot gasi softul pentru synaps chd 3100 dvb-c,ca sa vad programeele decodate

#7
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,074
  • Înscris: 20.06.2009
Cătă, mai dă-i un raport şi de aici...!Posted Image

#8
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,397
  • Înscris: 05.09.2005
Alooo..aloo. Priateria este interzisa pe acest Forum!

#9
satelitdigital

satelitdigital

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 11.01.2013
iti fac

 noembrie, on 26 ianuarie 2013 - 12:11, said:

si stie careva unde pot gasi softul pentru synaps chd 3100 dvb-c,ca sa vad programeele decodate
in cursul zilei de luni iti fac rost de soft si vb pe mesinger daca este ca sa il trimit  sa iti rezolvi problema  adresa de messinger este satelitdigital

#10
balauru69

balauru69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,869
  • Înscris: 27.08.2005
Ma poate ajuta si pe mine cineva, am exact aceeasi problema. Am cumparat un Amiko dvb-c 8240 cicxe pvr HD de pe Okazii, din pacate fie sunt eu prea prost si nu stiu cum sa receptionez canalele codate (am incercat si scan, si blind scan), fie am luat tzeapa. Evident, vanzatorul nu mai raspunde la telefon ...

Multumesc

#11
bogdan_popescu

bogdan_popescu

    Jesus is coming soon!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,543
  • Înscris: 13.05.2008
Eu nu inteleg persoanele care cumpara de pe okazii la suprapret si fara nicio garantie de la toti teparii cand aceleasi produse sunt in magazine online mult mai ieftine si cu garantie.
Dai calificativ negativ macar.

Edited by bogdan_popescu, 10 March 2013 - 10:04.


#12
balauru69

balauru69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,869
  • Înscris: 27.08.2005
Omul are calificativ pozitiv 100%, alti useri care au cumparat de la el spun ca totul este ok si functioneaza. Asa cum am spus, s-ar putea sa fie vina mea, sa trebuiasca sa umblu undeva anume in meniu, dar nu ma prind unde. Este prima data cand am asa ceva in casa, si nu prea stiu "cu ce se mananca" STB & shit.

Nu i-am acordat inca un calificativ, tocmai pt. ca nu stiu care este adevarul, si nu este fair din partea mea sa-i dau negativ, dupa care sa vad ca totusi are dreptate.

Edited by balauru69, 10 March 2013 - 10:49.


#13
bogdan_popescu

bogdan_popescu

    Jesus is coming soon!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,543
  • Înscris: 13.05.2008
Daca nu-ti raspunde deloc in cateva zile merita negativ orice ar fi.
Pentru problema ta dai search pe google la synaps CHD 3000 + alte cuvinte cheie, aici nu se permit discutii pe aceasta tema.

#14
balauru69

balauru69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,869
  • Înscris: 27.08.2005
Multumesc mult Bogdan! Am rezolvat, merge perfect.

#15
matache2000

matache2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 144
  • Înscris: 22.12.2009
salutare aceste receivere merg si cu noile carduri CI+ de la RDS sau UPC?

#16
ciaxxl

ciaxxl

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 08.06.2008

 balauru69, on 10 martie 2013 - 12:02, said:

Multumesc mult Bogdan! Am rezolvat, merge perfect.
Salutare.
Am si eu un Amiko CHD-8240. Merge, vad totul pe RDS. Am o singura problema. Merge EPGul  cand vrea el .Cand si cand. Exista vreo solutie?

#17
ciaxxl

ciaxxl

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 08.06.2008

 balauru69, on 10 martie 2013 - 12:02, said:

Multumesc mult Bogdan! Am rezolvat, merge perfect.

 balauru69, on 10 martie 2013 - 12:02, said:

Multumesc mult Bogdan! Am rezolvat, merge perfect.
Salut.
Iti merge si EPGul bine?

#18
wasya68

wasya68

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 07.01.2017
Salutare baieti.Va mai merg canale codate de la RDS,pe SYNAPS CHD-3100 ?Cred ca ne luam ramas bun de la ele.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate