![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Medic de familie - București
Last Updated: Jan 15 2013 14:20, Started by
TVWLTOOZ
, Jan 15 2013 14:20
·
0

Posted 15 January 2013 - 14:20

Salutare,
E cazul să-mi schimb medicul de familie pe fondul incompetenței celui actual. O să vă zic ce vreau de la noul medic, iar de la voi o să am rugămintea fie să-mi recomandați unul, fie să mă îndrumați către un portal cu filtrele necesare sau orice altceva ce m-ar ajuta. 1. Să fie în zona Dristor 2. Pentru analize să-mi dea trimiteri la clinici private, că ultima dată când am fost într-o policlinică de stat am plecat cu sechele 3. Să nu fie nevoit să caute pe google simptomele ca să-mi spună ce afecțiunea am 4. Să respecte programările câtuși de puțin Mulțumesc! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users