![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Film cu Arnold Schwarzenegger...caut!
Last Updated: May 13 2018 06:19, Started by
Ironiq1
, Jan 13 2013 01:00
·
0

Posted 13 January 2013 - 01:00

Ce-mi amintesc despre film: Impuscaturi, urmariri cu masini. El incearca sa fura masina unei tipe dintr-o parcare, care tocmai venea..si ii zice ca are nevoie de ea si pleaca amandoi. Ajung la un mall unde ii zice sa il astepte nu stiu unde si ea se duce la un politist si ii spune ca "uriasul in tricou verde de pe scari o asteapta". Cam atat..in rest foarte vag, l-am vazut la tv acum 6-7 ani si imi amintesc ca mi-a placut.
|
Posted 13 January 2013 - 01:17

incearca aici poate te ajuta cu ceva http://ro.wikipedia...._Schwarzenegger
scuze asta era http://www.cinemagia...arzenegger-459/ |
Posted 13 January 2013 - 01:31

In link-ul ala cinemagia, cica filme cu Arnold: Terminator Salvation!
![]() |
Posted 13 January 2013 - 01:51

Posted 13 May 2018 - 06:10

Ironiq1, on 13 ianuarie 2013 - 01:00, said:
Ce-mi amintesc despre film: Impuscaturi, urmariri cu masini. El incearca sa fura masina unei tipe dintr-o parcare, care tocmai venea..si ii zice ca are nevoie de ea si pleaca amandoi. Ajung la un mall unde ii zice sa il astepte nu stiu unde si ea se duce la un politist si ii spune ca "uriasul in tricou verde de pe scari o asteapta". Cam atat..in rest foarte vag, l-am vazut la tv acum 6-7 ani si imi amintesc ca mi-a placut. ![]() |
Posted 13 May 2018 - 06:19

Comando . Sare din avion în timpul decolării in mlaștină . Se duc naibii toate legile fizicii și nu numai în filmul asta
Distruge singur o ditai armata fara o zgârietură . Cu el nu ai nevoie de soldați sau tehnica de luptă că rezolva singur totul . |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users