Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Cazare Romania pensiuni cu tiche...

Berea intra la alcool?

Stare ciudata dupa lovitura la cap
 HDHuri "normale" pt un na...

HP-Laserjet 5-

Lipire rama display

Obsesia pentru greutate, imaginea...
 Nu imi apare niciun router la lap...

Sistem supraveghere camion

Unitate centrala in balcon iarna

Huse auto cu ventilatie
 Growatt vs MPP Solar

Stare centuri București

Poprire banca...

Ora "gresita" Nokia 2220s
 

problema automatizare usa garaj

- - - - -
  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#19
micutu_flo

micutu_flo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 233
  • Înscris: 20.11.2005
Salut, aseara am dat la manivela Posted Image  si la urcare merge destul de usor , adica similar cu ridicarea masinii pe cric , doar manivela e mai mare Posted Image
Multumesc

#20
_Stefan_

_Stefan_

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 13.07.2013
Trebuie inlocuit motorul. Nu poate fi reparat. Este un defect frecvent la aceste tipuri de motoare compacte. Una din rotile dintate care alcatuiesc reductorul planetar s-a tocit.

#21
micutu_flo

micutu_flo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 233
  • Înscris: 20.11.2005
Salut, intr-adevar motorul era dus, dar din cate se pare din cauza montajului initial, ruloul freca in ceva surub care nu era prins bine si era si defazata cursa, acestea cred ca au strest in timp motorul si a cedat .
Multumesc.

#22
titidudu

titidudu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 05.07.2009
Ma poate ajuta cineva cu sfaturi referitor la programarea automatizarii usii de garaj?

Automatizarea e de la EurosanDoor si nu mai am manualul de instalare / service.
Am vrut sa programez un alt buton de pe telecomanda pentru deschidere/inchidere usa (butonul initial programat s-a cam uzat si nu mai comuta intotdeauna).
SI de indata ce am intrat in meniul de setare, s-a resetat tot ce era programat inainte.
Nu mai reusesc sa fac sa "invete" telecomanda.
Panelul are 4 butoane: SET, UP, DOWN, CODE. Si mai este un buton laterall pe carcasa automatizarii cu care puteam deschide usa fara telecomanda - nici acesta nu mai functioneaza de cand am intrat in stari.

Modelul de automatizare e EurosanDoor 1000N.
Caut sa atasez o poza cu panelul de control.

Attached Files


Edited by titidudu, 02 May 2015 - 09:40.


#23
victor_cj

victor_cj

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 101
  • Înscris: 24.04.2015
Era indicat sa se inlocuiasca push butoanele care nu sunt functionale. La unele automatizari cand se acceseaza set/code trebuiesc redefinite si memorate capetele de cursa si la final initializata telecomanda. Incercati sa  deconectati alimentarea automatizarii de la retea si o reconectati dupa minim 3 minute, ar trebuii sa functioneze dinou daca nu ati finalizat setarea. Pe scurt setarea ar putea fi in felul urmator se apasa set dupa care cu up sau down se actioneaza usa si se definesc capetele de cursa memorarea se face cu set apasare lunga 2-3 secunde, dupa care urmeaza initializarea telecomenzii se apasa un buton de la telecomanda pentru 3-5 secunde si se apasa code lung 2-3 secunde.

#24
titidudu

titidudu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 05.07.2009
Merci de raspuns!
Am reusit pana la urma. Aproximativ pasii care i-ai spus mai sus.
Doar ca nu am reusit chiar din prima; am avut nervi cu setarea capat cursa la inchidere; daca o lasam sa mearga prea mult dadea eroare si se deschidea automat.

O schema de conectare fotocelule la automatizarea asta nu ai?
Pana acum nu le-am montat (desi le aveam luate de cand am montat usa).
Senzorii sunt Nice.
Cablarea e facuta deja (la un senzor merg 2 fire iar la celalalt 4).

#25
victor_cj

victor_cj

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 101
  • Înscris: 24.04.2015
Senzorul cu doua fire este emitatorul la care ai alimentare de 24Vcc mai sunt modele cu 12Vcc sau chiar 5Vcc. Senzorul cu patru fire este receptorul la care ai alimentarea ca la emitatoru cu doua fire si un contact NO(normal deschis) celelate doua fire ramase. Cu cunostinte minime de automatizari/electronica identificati/rezolvati si problema conexiunilor pentru conectarea fotocelulelor fara schema.

#26
titidudu

titidudu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 05.07.2009
Bun! Merci de info.
Nu prea stiu eu multa electronica, dar excelez la improvizatii :) sper sa ma descurc.
Contactele de pe intrarea in carcasa automatizarii sunt marcate si am identificat alimentarea; celelalte 2 sunt cel mai probabil contactul NO.

#27
moore_mike

moore_mike

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 24.11.2009
Buna ziua,
Ar fi posibil de conectat o baterie  ( 24V) la o automatizate Nice Shel75. ( fara UPS)
Se opreste des curentul electric si spinarea nu ma mai lasa sa o deschid manual.

Edited by moore_mike, 09 August 2016 - 11:49.


#28
Simiciupe

Simiciupe

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 15.03.2018
Salut,
daca se face procedura de initializare a unei noi telecomenzi, restul care au fost initializate inainte se vor sterge?
Merci

#29
asatisfieduser

asatisfieduser

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 21.02.2010
Salut,

Am o usa de garaj actionata cu NICE SHEL50, a functionat ireprosabil pana acum. Problema e ca viteza deplasarii s-a schimbat, a devenit mica (cu sau fara usa cuplata la lantul de antrenare). Inainte, viteza de deplasare era mai mare, iar inainte de capetele de cursa (cca 10-20 cm) se trecea pe o treapta de viteza mai redusa, pana se atingea efectiv capatul de cursa. Acum, deplasarea pe toata lungimea cursei inchis-deschis se face cu viteza redusa. Am reprogramat valorile pentru capete de cursa si pentru viteza de deplasare, dar nu s-a modificat nimic.

Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Multumesc!

#30
tisalitacristian

tisalitacristian

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 18.09.2008
Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am o usa de garaj cu sistem botticelli bt a 650. As dori sa pun un comutator in garaj sa nu folosesc mereu telecomanda. Se poate Sau nu?  Daca ma poate ajuta cineva cu un rasp sfat ceva. Multumesc

#31
adrian_newt

adrian_newt

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 13.03.2010
Salut, se poate pune un buton cu impuls conectat între pinii 60 și 61. Găsești în manual mai exact.
Comanda funcționează în felul urmator: deschide/stop/închide. O sa îți dai seama când pui în funcțiune.
Ai grija unde pui butonul ca să nu fie accesibil din exterior.
Spor!

Edited by adrian_newt, 30 May 2020 - 09:55.


#32
dalin1

dalin1

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 05.04.2008
Salutare, am problema cu o poarta batanta Nice model A60 si sunt curios daca a mai patit cineva asa ceva pentru ca mi se pare foarte bizar.

Acum vreo 2 ani ma trezeam cu poarta deschisa partial, de obicei cand ploua afara adica mai des primavara si toamna, cam de 5-6 ori pe an aproximativ.
In ultimul an nu se mai deschidea singura poarta partial, dar uneori de cateva ori se aprindea becul care avertizeaza ca se deschide poarta si se auzea pornind motorul de la poarta
ca si cum ar urma sa se dechida poarta. Dura 2-3 secunde toata treaba asta dar poarta ramanea inchisa.Cand am chemat pe baietii de la service de la Nice si am facut revizia la echipment le-am povestit
si de situatia asta dar ei eu zis ca e ceva normal ca motorul are o functie anti inghet si ca din cauza asta porneste cateva secunde pentru a nu ingheta.Ce-i drept dupa revizie n am mai observat sa se intample treaba asta.
     In schimb ieri a plouat in draci si ghici ce, m am trezit cu poarta deschisa total, am incercat sa o inchid din telecomanda si nu mergea.Am sters de apa unul dintre cele 2 modulele care detecteaza daca trece cineva prin fata portii in timp ce se deschide poarta si astfel am reusit sa o inchid.Am zis ca poate are o sensibilitate la ploaie si i am pus o folie de protectie deasupra pentru a nu mai ploua
direct pe el. ( aceasi situatie am avut intr o iarna cand aveam zapada pe el si nu mergea sa deschid poarta).
Dimineata asta, soc si groaza, poarta mea era deschisa total asa ca daca are cineva vreo idee despre ce se intampla cu poarta apreciez daca o impartaseste cu mine.

Multumesc!

#33
adrian_newt

adrian_newt

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 13.03.2010
În primul rand, în cutia de control sunt urme de umezeala? Ai montat și întrerupător cu cheie pentru deschidere/închidere? Dacă da, acolo este totul uscat?yy
Protecție antiinghet nu am mai auzit sa pornească motoarele... Sau dacă chiar este asa, ar trebui sa pornească 2 secunde într-un sens și imediat în celalalt sens, nu sa îți lase poarta întredeschisa.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate