![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Romtelecom atacă RCS
Last Updated: Jan 31 2021 09:17, Started by
cxd
, Jan 08 2013 17:39
·
0

Posted 04 March 2015 - 14:57

Traducerea este eronată, iar mai bine ne lași pe noi să înțelegem ce scrie acolo.
Diferență o face prețul. |
Posted 04 March 2015 - 15:05

Posted 04 March 2015 - 15:07

Traducerea este eronată, iar mai bine ne lași pe noi să înțelegem ce scrie acolo. Diferență o face prețul. Kyky, ce combatant acerb ai devenit. ![]() ![]() Edited by Rao633, 04 March 2015 - 15:07. |
Posted 04 March 2015 - 15:57

Nu sau cel puțin nu asta e intenția de a „mușca” din forumuiști
![]() ![]() Desigur, acum poate să vină cineva și spună că nu e adevărat ce am scris acolo.
Ne explici si noua cum e cu pretul, in afara de faptul ca este mai mare? dacă observi pe forum, cei cu Fo au prețuri mai mici. Nu mai știu cine dădea 36 de lei pentru internetul pe FO. |
Posted 04 March 2015 - 16:06

Posted 04 March 2015 - 16:33

Da.
46000 de clienți este enorm de puțin. Chestie e că 36 de lei dau majoritatea clienților cu FO de Telekom, iar folosind „prietenia” îți aduci mai mulți clienți. De exemplu, eu dau 72 de lei pentru internet și telefonie pe VDSL, iar o fost colegă dă 75 de lei pentru IPTV cu vreo 92 sau 100 de canale și HD, internet de 200 Mbps și VoIP cu minute nelimitate în toate rețelele fixe și Telekom Mobil prin FO. Unde stă tipa asta, RDS a început să piardă teren. Cei 46000 de clienți au fost atrași de „oferta ascunsă” a Telekom-ului. Oricum ofertele vor deveni publice odată cu creștrea numărului de „fibrari”. |
Posted 04 March 2015 - 17:17

Am fibra telekom trasa in bloc de mai bine de un an si nu au niciun client, nu vad niciun router, AP WirelessNet, cutiile sunt intacte pe fiecare etaj.
Au venit din usa in usa in doua randuri. Serviciile de tv, net fix sunt bune dar cu RDS nu vad cum sa razbeasca. Iar ofertele integrate cu care se tot lauda sunt comice, cu fix in 2015 si telekom mobil, o retea de toata jena din toate punctele de vedere (parere personala intarita pe zi ce trece), 32 kbps nelimitat. |
Posted 04 March 2015 - 17:24

cei drept, ăia 32 Kbps sunt buni pentru ce folosesc WhatsApp sau servicii de mesagerie instant fără alte fișiere.
Dar totuși e rușinos. Acum fiecare cu ce-și dorește. |
Posted 05 March 2015 - 09:24

Am fibra telekom trasa in bloc de mai bine de un an si nu au niciun client, nu vad niciun router, AP WirelessNet, cutiile sunt intacte pe fiecare etaj. Au venit din usa in usa in doua randuri. Serviciile de tv, net fix sunt bune dar cu RDS nu vad cum sa razbeasca. Iar ofertele integrate cu care se tot lauda sunt comice, cu fix in 2015 si telekom mobil, o retea de toata jena din toate punctele de vedere (parere personala intarita pe zi ce trece), 32 kbps nelimitat. |
Posted 05 March 2015 - 12:55

Nu stiu unde n-am fost clar, au fost echipe door2door in doua randuri prin bloc. Stickerele cu 200Mbps la 18 lei cred ca au un an. Reteaua e inceputa inca din toamna 2013, daca imi aduc bine aminte. Pur si simplu nu au clienți. Si la cum ii functioneaza unicului utilizator de 1Gbps de pe aici, xcit, in conditiile in care bate vantul pe retea, cred ca e normal.
cei drept, ăia 32 Kbps sunt buni pentru ce folosesc WhatsApp sau servicii de mesagerie instant fără alte fișiere. Dar totuși e rușinos. Acum fiecare cu ce-și dorește. Unii te limiteaza la 128 sau 256 ca sa nu gâtuiesti 3G-ul, 4G-ul, Telekom te limiteaza la 32 ca sa nu rupi prea rau EDGE-ul, fiecare operator cu ale lui. Edited by w21, 05 March 2015 - 12:59. |
|
Posted 23 January 2021 - 01:33

Uite asa am ajuns în 2021 mecanic și fără fibra de la Telekom,doar de la rds.Unchiuljim ce o mai face oare?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users