Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mutare contor electric.

Instalare aplicatie speed test pe...

Ce model de cheder este ?

Contract B2B cu relocare in Bruxe...
 Intrebare boiler perioada nefolos...

Grupa mijlocie de gradinița,...

Recomandare imprimanta

Sistem de navigatie GPS + DVR PNI...
 Aplicatie creare scurtaturi

GOLF VI 1.4 TSI VS HONDA mkVIII 1...

La mulți ani @Arader!

La mulți ani @gabiroa!
 La mulți ani @gerbil!

Recomandare arhitect din zona Buc...

Relatie 7 ani incheiata. O vreau ...

MTB/Hardtail - 10.000 lei
 

Problema nokia n73 telefon cu symbian

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
size2

size2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 52
  • Înscris: 08.02.2011
salut baieti am si eu o mare problema cu un nokia n73..
am vazut pe internet ca poti sa modifici softul de la n73 transfromandu-l in music edition.. am facut pas cu pas tot ce era acolo si am reusit sa ii pun softul de music edition pe n73-ul meu, dar acum as dorii sa il retransform in nokia n73, adica sa il aduc la starea initiala sa nu mai aiba soft de music edition deoarece nu prea sunt multumit de el..
credeti ca as mai putea face asta? daca da spuneti-mi si mie cum Posted Image !

#2
The Kid

The Kid

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,229
  • Înscris: 13.07.2007
Nu mai poti. Pentru ca softul de la music edition e, teoretic, mai avansat ca versiune decat cel original. Poti sa-ti pui soft Internet Edition, eventual.

#3
size2

size2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 52
  • Înscris: 08.02.2011
si varianta asta internet edition e ca cea originala sau are functii asemanatoare cu cele de music edition?

#4
BlueSoon

BlueSoon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,526
  • Înscris: 10.06.2006
Nu e cumva vorba de tema ?

Edited by BlueSoon, 04 January 2013 - 19:03.


#5
size2

size2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 52
  • Înscris: 08.02.2011
nu, e vorba de softul in sine

#6
vladutgm

vladutgm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,146
  • Înscris: 19.01.2008
CUm ai pus softul Music edition poti sa-l pui la loc pe cel vechi. Tin minte ca trebuie sa folosesti programul Nemesis Service Suite pentru a schimba codul din telefon cu unul de editia care o vrei si cu limba romana. Apoi cu Nokia pc suite (sau cu care ai instalat softul music edition) actualizezi de pe internet.

Gata, am gasit topicul: ai si tutorialul si codul (trebuie sa-l cauti acolo si sa fie de Romania, eventual). Respect lui florin_buftea_2000.

Am resoftat demult un N70 al unui prieten asa, adica metoda functioneaza.

Succes!

Edited by vladutgm, 04 January 2013 - 20:23.


#7
size2

size2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 52
  • Înscris: 08.02.2011

View Postvladutgm, on 04 ianuarie 2013 - 20:22, said:

CUm ai pus softul Music edition poti sa-l pui la loc pe cel vechi. Tin minte ca trebuie sa folosesti programul Nemesis Service Suite pentru a schimba codul din telefon cu unul de editia care o vrei si cu limba romana. Apoi cu Nokia pc suite (sau cu care ai instalat softul music edition) actualizezi de pe internet.

Gata, am gasit topicul: ai si tutorialul si codul (trebuie sa-l cauti acolo si sa fie de Romania, eventual). Respect lui florin_buftea_2000.

Am resoftat demult un N70 al unui prieten asa, adica metoda functioneaza.

Succes!

am rescris codul cu unu de standard edition dar cand intru in nsu mi-l vede inca cu versiunea 4.x aceea de music edition si zice ca nu exista updateuri

#8
vladutgm

vladutgm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,146
  • Înscris: 19.01.2008
Cauta un cod pentru alta tara (cu limba engleza) si incearca iar. Ar trebui sa mearga.
Iar apoi poti schimba codul cu cel romanesc. Dureaza ... dar nu stiu alta metoda.

#9
size2

size2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 52
  • Înscris: 08.02.2011
acelasi lucru

#10
vladutgm

vladutgm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,146
  • Înscris: 19.01.2008
Poate daca-i dai un reset hardware va merge, altceva nu mai stiu.
Oricum, multi vor versiunea Music Edition. :(

#11
The Kid

The Kid

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,229
  • Înscris: 13.07.2007
Ti-am explicat mai sus ca nu va merge, am fost si eu in situatia ta cu ani in urma. Daca vrei neaparat poti sa-i schimbi softul in Internet Edition (are tot buton fizic de meniu, nu te baga direct in music player), dar vei avea doar chineza si engleza ca limbi ale sistemului de operare, pt ca varianta Internet Edition e facuta pt asiatici.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate