sucuri naturale...productie
Last Updated: Jan 13 2013 09:01, Started by
calinvadean
, Jan 03 2013 20:30
·
0

#37
Posted 08 January 2013 - 09:33

chinaman, on 08 ianuarie 2013 - 04:10, said: cat iti rezista sucul ala 100% natural ? iti dai seama ca ai nevoie de un supply chain beton ca sa nu ti se strice imediat marfa nu ? marii producatori nu fac suc natural pentru ca nu e rentabil si ca e un business riscant, nu pentru ca nu au auzit si ei de storsul fructelor. Tu ai auzit de pasteurizare?Marii producatori nu se complica cu sucul natural ca-l fac din chimicale ca e mai ieftin si aduce profit mai mare si tu dupa 30 de ani te poti alege cu ficattul f....t daca-l bei cu nemiluita. |
#38
Posted 08 January 2013 - 14:36

chinaman, on 08 ianuarie 2013 - 04:10, said:
cat iti rezista sucul ala 100% natural ? iti dai seama ca ai nevoie de un supply chain beton ca sa nu ti se strice imediat marfa nu ? marii producatori nu fac suc natural pentru ca nu e rentabil si ca e un business riscant, nu pentru ca nu au auzit si ei de storsul fructelor. caline, daca te vei apuca sa faci suc, ideal ar fi sa-l faci nepasteurizat, pasteurizarea distruge calitatile nutririve ale sucului. |
#39
Posted 08 January 2013 - 15:53

Airbag, on 08 ianuarie 2013 - 09:33, said: Tu ai auzit de pasteurizare?Marii producatori nu se complica cu sucul natural ca-l fac din chimicale ca e mai ieftin si aduce profit mai mare si tu dupa 30 de ani te poti alege cu ficattul f....t daca-l bei cu nemiluita. fa tu suc pasteurizat din 100% suc si fara conservanti si sa te vedem cat te tine. nu stii ce vb. abtine-te. |
#40
Posted 08 January 2013 - 17:27

cirus6, on 08 ianuarie 2013 - 14:36, said: pasteurizarea distruge calitatile nutririve ale sucului. Depinde de temperatura,pana la 80°caliatile raman neschimbate chinaman, on 08 ianuarie 2013 - 15:53, said: fa tu suc pasteurizat din 100% suc si fara conservanti si sa te vedem cat te tine. nu stii ce vb. abtine-te. Baiatu,vezi de ce sant eu obraznic cum zici tu in alt thread cu unii pentru ca eu chiar am lucrat la o astfel de linie am testat linia chiar cu pere transformate in suc si am vazut si rezultatul final spre deosebire de alti specialisti care fac presupuneri in fata calculatorului. |
#41
Posted 09 January 2013 - 05:07

Airbag, on 08 ianuarie 2013 - 17:27, said:
Depinde de temperatura,pana la 80°caliatile raman neschimbate Baiatu,vezi de ce sant eu obraznic cum zici tu in alt thread cu unii pentru ca eu chiar am lucrat la o astfel de linie am testat linia chiar cu pere transformate in suc si am vazut si rezultatul final spre deosebire de alti specialisti care fac presupuneri in fata calculatorului. si scrie te rog cu "sunt" ca pari venit pe forum cu tramvaiu fara bilet si stand pe scari ca in 90'. Edited by chinaman, 09 January 2013 - 05:09. |
#42
Posted 09 January 2013 - 13:08

M-am interesat la firma de o instalatie SH,ar fi in jur de 20.000 de euroi.Ai aparat de spalat cu maruntire grosiera,presa manuala cu capacitate de 1200kg/h,aparat de pasteurizare si instalatie de inbuteliere in pungile amintite.
Daca te intereseaza pot sa-l pun sa faca niste poze sa le afisez. @Chinaman-mai bine vezi de speculatiile tale financiare la banci si burse si lasa productia pe seama celor care se pricep. |
#43
Posted 10 January 2013 - 12:47

Airbag, on 09 ianuarie 2013 - 13:08, said:
M-am interesat la firma de o instalatie SH,ar fi in jur de 20.000 de euroi.Ai aparat de spalat cu maruntire grosiera,presa manuala cu capacitate de 1200kg/h,aparat de pasteurizare si instalatie de inbuteliere in pungile amintite. Daca te intereseaza pot sa-l pun sa faca niste poze sa le afisez. @Chinaman-mai bine vezi de speculatiile tale financiare la banci si burse si lasa productia pe seama celor care se pricep. daca tot te-ai apucat zi-ne cum rezolvi problemele ce le-am enuntat si asa si vedem cat de specialist esti. ce e trist e ca unii ar putea sa creada ca se pot face sucuri 100% naturale ce stau bine mersi pe raft 6 luni. |
#44
Posted 10 January 2013 - 18:11

Astazi m-am uitat putin la un Santal 100% din mere (pe ambalaj scria ca este fara consevanti si fara coloranti), nu era in frigider si expira in august 2013.
|
#45
Posted 10 January 2013 - 22:12

sunt UHT. noi vorbeam aici de 80 Celsius. ce e UHT deja poti sa bei ca e degeaba e mai nesanatos decat cel cu conservanti.
Edited by chinaman, 10 January 2013 - 22:12. |
#46
Posted 10 January 2013 - 23:38

Sucuri 100% naturale, iti tin maxim 2-3 saptamani, restul nu mai este bun.
In Austria exista o firma care produce suc de mere 100% natural, marul este presat si ambalat in sticla, pasteurizare la maxim 80°C si cu o solutie anti-bacteriana combinat pentru indepartarea resturile. Solutia se separa printr-un proces termo-chimic si sucul este ambalat la o presiune si temperatura ridicata direct in sticla (sticla de sticla). Se vinde in magazine in cantitati nu foarte mari si are un termen maxim de 21 de zile. |
|
#47
Posted 11 January 2013 - 10:39

murgaco, on 10 ianuarie 2013 - 18:11, said:
Astazi m-am uitat putin la un Santal 100% din mere (pe ambalaj scria ca este fara consevanti si fara coloranti), nu era in frigider si expira in august 2013. Omule tu esti pe langa subiect, defapt esti pe langa planeta, aici era vorba din sucuri care nu sunt din concentrat ! |
#48
Posted 11 January 2013 - 12:50

opop, on 11 ianuarie 2013 - 10:39, said:
Omule tu esti pe langa subiect, defapt esti pe langa planeta, aici era vorba din sucuri care nu sunt din concentrat ! ![]() http://www.santal.it...100--8/mela-25/ Important e ca tu esti in subiect. Apropo, nu cumva tu spuneai ceva de capsuni cand aici se vorbea de mere? Edited by murgaco, 11 January 2013 - 13:16. |
#49
Posted 13 January 2013 - 09:01

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users