Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum reactivez Google Maps?

Conectare tableta X220la Tv

Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!
 La multi ani de Sfantul Gheorghe&...

Job - Facultate sau certificare

Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...
 Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...
 AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...

Cablu analog vs digital

Ce valoare stabiliti la RSSI la u...
 

sucuri naturale...productie

- - - - -
  • Please log in to reply
48 replies to this topic

#37
Airbag

Airbag

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,630
  • Înscris: 10.05.2005

View Postchinaman, on 08 ianuarie 2013 - 04:10, said:


cat iti rezista sucul ala 100% natural ? iti dai seama ca ai nevoie de un supply chain beton ca sa nu ti se strice imediat marfa nu ? marii producatori nu fac suc natural pentru ca nu e rentabil si ca e un business riscant, nu pentru ca nu au auzit si ei de storsul fructelor.

Tu ai auzit de pasteurizare?Marii producatori nu se complica cu sucul natural ca-l fac din chimicale ca e mai ieftin si aduce profit mai mare si tu dupa 30 de ani te poti alege cu ficattul f....t daca-l bei cu nemiluita.

#38
cirus6

cirus6

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,211
  • Înscris: 15.06.2010

View Postchinaman, on 08 ianuarie 2013 - 04:10, said:

cat iti rezista sucul ala 100% natural ? iti dai seama ca ai nevoie de un supply chain beton ca sa nu ti se strice imediat marfa nu ? marii producatori nu fac suc natural pentru ca nu e rentabil si ca e un business riscant, nu pentru ca nu au auzit si ei de storsul fructelor.
corect. asta e si motivul pentru care nu gasesti suc 100% natural pe piata.

caline, daca te vei apuca sa faci suc, ideal ar fi sa-l faci nepasteurizat, pasteurizarea distruge calitatile nutririve ale sucului.

#39
chinaman

chinaman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 560
  • Înscris: 23.06.2008

View PostAirbag, on 08 ianuarie 2013 - 09:33, said:


Tu ai auzit de pasteurizare?Marii producatori nu se complica cu sucul natural ca-l fac din chimicale ca e mai ieftin si aduce profit mai mare si tu dupa 30 de ani te poti alege cu ficattul f....t daca-l bei cu nemiluita.

fa tu suc pasteurizat din 100% suc si fara conservanti si sa te vedem cat te tine. nu stii ce vb. abtine-te.

#40
Airbag

Airbag

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,630
  • Înscris: 10.05.2005

View Postcirus6, on 08 ianuarie 2013 - 14:36, said:


pasteurizarea distruge calitatile nutririve ale sucului.

Depinde de temperatura,pana la 80°caliatile raman neschimbate

View Postchinaman, on 08 ianuarie 2013 - 15:53, said:


fa tu suc pasteurizat din 100% suc si fara conservanti si sa te vedem cat te tine. nu stii ce vb. abtine-te.

Baiatu,vezi de ce sant eu obraznic cum zici tu in alt thread cu unii pentru ca eu chiar am lucrat la o astfel de linie am testat linia chiar cu pere transformate in suc si am vazut si rezultatul final spre deosebire de alti specialisti care fac presupuneri in fata calculatorului.

#41
chinaman

chinaman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 560
  • Înscris: 23.06.2008

View PostAirbag, on 08 ianuarie 2013 - 17:27, said:

Depinde de temperatura,pana la 80°caliatile raman neschimbate
Baiatu,vezi de ce sant eu obraznic cum zici tu in alt thread cu unii pentru ca eu chiar am lucrat la o astfel de linie am testat linia chiar cu pere transformate in suc si am vazut si rezultatul final spre deosebire de alti specialisti care fac presupuneri in fata calculatorului.
ba omule daca incalzesti pana la 80 de grade nu sterilizezi deci iti raman o gramada de bacterii (multe vii multe inactive temporar). deci ai nevoie de un agent bacteriostatic ca sa nu bei mucegai nu ? cu oxidarea ce faci sau umpli sticla pana iti sare pe dinafara si si asa se oxideaza. sa nu mai vorbim de restul problemelor gen separare si coagulare dar o sa zici ca daca e natural lumea e bucuroasa sa bea o zeama ce arata zici ca-i diaree. lasa-ne cu prostiile bea tu suc pasteurizat la 80 de grade 100% natural dupa 6 luni si o sa-ti borasti matzele, ce dracu crezi ca toti suntem de pe linie ca tine? daca ai apasat la butoane ca la pacanele pe instalatie nu te face expert in tehnologia de preparare. tu crezi ca asta o sa-si duca sucurile cu tiru frigo peste tot si o sa le bage in raft la frig?

si scrie te rog cu "sunt" ca pari venit pe forum cu tramvaiu fara bilet si stand pe scari ca in 90'.

Edited by chinaman, 09 January 2013 - 05:09.


#42
Airbag

Airbag

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,630
  • Înscris: 10.05.2005
M-am interesat la firma de o instalatie SH,ar fi in jur de 20.000 de euroi.Ai aparat de spalat cu maruntire grosiera,presa manuala cu capacitate de 1200kg/h,aparat de pasteurizare si instalatie de inbuteliere in pungile amintite.

Daca te intereseaza pot sa-l pun sa faca niste poze sa le afisez.

@Chinaman-mai bine vezi de speculatiile tale financiare la banci si burse si lasa productia pe seama celor care se pricep.

#43
chinaman

chinaman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 560
  • Înscris: 23.06.2008

View PostAirbag, on 09 ianuarie 2013 - 13:08, said:

M-am interesat la firma de o instalatie SH,ar fi in jur de 20.000 de euroi.Ai aparat de spalat cu maruntire grosiera,presa manuala cu capacitate de 1200kg/h,aparat de pasteurizare si instalatie de inbuteliere in pungile amintite.

Daca te intereseaza pot sa-l pun sa faca niste poze sa le afisez.

@Chinaman-mai bine vezi de speculatiile tale financiare la banci si burse si lasa productia pe seama celor care se pricep.

daca tot te-ai apucat zi-ne cum rezolvi problemele ce le-am enuntat si asa si vedem cat de specialist esti. ce e trist e ca unii ar putea sa creada ca se pot face sucuri 100% naturale ce stau bine mersi pe raft 6 luni.

#44
murgaco

murgaco

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 285
  • Înscris: 21.12.2008
Astazi m-am uitat putin la un Santal 100% din mere (pe ambalaj scria ca este fara consevanti si fara coloranti), nu era in frigider si expira in august 2013.

#45
chinaman

chinaman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 560
  • Înscris: 23.06.2008
sunt UHT. noi vorbeam aici de 80 Celsius. ce e UHT deja poti sa bei ca e degeaba e mai nesanatos decat cel cu conservanti.

Edited by chinaman, 10 January 2013 - 22:12.


#46
business11

business11

    Info Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,815
  • Înscris: 13.07.2011
Sucuri 100% naturale, iti tin maxim 2-3 saptamani, restul nu mai este bun.

In Austria exista o firma care produce suc de mere 100% natural, marul este presat si ambalat in sticla, pasteurizare la maxim 80°C si cu o solutie anti-bacteriana combinat pentru indepartarea resturile. Solutia se separa printr-un proces termo-chimic si sucul este ambalat la o presiune si temperatura ridicata direct in sticla (sticla de sticla). Se vinde in magazine in cantitati nu foarte mari si are un termen maxim de 21 de zile.

#47
opop

opop

    bolnav cronic :(

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,570
  • Înscris: 06.01.2007

View Postmurgaco, on 10 ianuarie 2013 - 18:11, said:

Astazi m-am uitat putin la un Santal 100% din mere (pe ambalaj scria ca este fara consevanti si fara coloranti), nu era in frigider si expira in august 2013.

Omule tu esti pe langa subiect, defapt esti pe langa planeta, aici era vorba din sucuri care nu sunt din concentrat !

#48
murgaco

murgaco

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 285
  • Înscris: 21.12.2008

View Postopop, on 11 ianuarie 2013 - 10:39, said:

Omule tu esti pe langa subiect, defapt esti pe langa planeta, aici era vorba din sucuri care nu sunt din concentrat !
Citisem 100 % de mere si nu am vazut pe ambalaj ca ar fi din concentrate. Pe net am vazut ca se obtine din aproximativ 6 mere....  acuma am vazut ca de fapt este din concentrat de mere.. am gresit  Posted Image
http://www.santal.it...100--8/mela-25/
Important e ca tu esti in subiect.
Apropo, nu cumva tu spuneai ceva de capsuni cand aici se vorbea de mere?

Edited by murgaco, 11 January 2013 - 13:16.


#49
wide

wide

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,292
  • Înscris: 08.02.2012

View Post667, on 06 ianuarie 2013 - 12:22, said:

Ai condus vreo afacere in productie pana acum?

da, si inca conduc!
daca nu ai o oferta competitiva esti ........ sa zicem invizibil pt toata lumea! mai ales daca esti la inceput de drum.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate