![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
sucuri naturale...productie

#19
Posted 04 January 2013 - 22:27

Nu stiu daca ambalatul se facea manual sau automat,ce-mi aduc aminte e ca patronul ne aducea pe gratis zeci de asemenea pungi la 3l si 5l.Punga era bagata intr-o cutie de carton si se tragea numai tzatza afara cu capul in jos sa curga zeama.Avea de toate de caise,pere,capsuni,mere.Instalatie se preteaza la oricare dintre ele.
|
#20
Posted 04 January 2013 - 22:50

Gandeste pe o durata mai lunga, petul este ieftin la inceput dar cu timpul sa cumperi sticle pet nu cred ca iti convine. Ambalarea la punga se face automat, economisesti un salariu si cam 70% pretul de pe un pet. Banuiesc 100 de pungi pentru astfel de bauturi costa cat 20 de peturi. |
#21
Posted 05 January 2013 - 10:31

Nu stiu daca ambalatul se facea manual sau automat,ce-mi aduc aminte e ca patronul ne aducea pe gratis zeci de asemenea pungi la 3l si 5l.Punga era bagata intr-o cutie de carton si se tragea numai tzatza afara cu capul in jos sa curga zeama.Avea de toate de caise,pere,capsuni,mere.Instalatie se preteaza la oricare dintre ele. |
#22
Posted 05 January 2013 - 12:28

ai dreptate pe de-o parte, dar nu stiu cat costa o punga+cutia de carton, stiu doar ca un pet la 2 l costa undeva la 1 leu. problema mare este costul unei asemenea masinarii...cu siguranta este destul de mare fata de cei 7-8 sute de lei cat costa forta de munca pentru o asemenea operate Exista multi producatori de vin care isi ambaleaza vinul in astfel de pungi. Dar uite pentru tine am gasit o optiune foarte interesanta: http://www.pungiplas...ente-de-plastic |
#23
Posted 05 January 2013 - 15:36

#24
Posted 05 January 2013 - 16:21

De ce stau perele mai mult timp ca merele sau capsunii,tu n-ai citit la inceput am zis ca se pasteurizeaza sucul. Deci in 2 luni produci pentru tot anul sau cum ? Edited by opop, 05 January 2013 - 16:22. |
#25
Posted 05 January 2013 - 23:29

Pai bine, da' recolta de capsuni tine maxim 2 luni, idem si celelalte fructe. Adica nu cred ca e rentabil sa cumperi inafara sezonului cu 15 lei/0.5 kg si fara gust. Deci in 2 luni produci pentru tot anul sau cum ? Ba nenica io de eram in locul tau refuzam nasterea bre,pai cine zice sa le iei toate o data,in mai iei capsuni,in iunie cirese,in iulie visine,in august mere si sept.,pere si le pasteurizezi sa tina 6 luni pana le vinzi. |
#26
Posted 05 January 2013 - 23:42

Ba nenica io de eram in locul tau refuzam nasterea bre,pai cine zice sa le iei toate o data,in mai iei capsuni,in iunie cirese,in iulie visine,in august mere si sept.,pere si le pasteurizezi sa tina 6 luni pana le vinzi. cred ca nu mai intelegi limba romana, ma refeream la productie, pai tu intr-o luna crezi poti sa produce sa poti distribui un an pana la urmatoarea recolta ? si dupa 6 luni ce se intampla ? din noiembrie pana in mai nu mai produci nimic ? |
#27
Posted 06 January 2013 - 00:03

cred ca nu mai intelegi limba romana, ma refeream la productie, pai tu intr-o luna crezi poti sa produce sa poti distribui un an pana la urmatoarea recolta ? si dupa 6 luni ce se intampla ? din noiembrie pana in mai nu mai produci nimic ? Si io la ce plm ma refeream, daca cumperi 20t de fructe in fiecare luna incepand din mai pana in septembrie ai 100t in total nu-ti ajunge sa faci productie si sa vinzi pana in anul urmator? |
#28
Posted 06 January 2013 - 00:04

Daca productia / distributia nu este continua nu cred ca sunt sanse de reusita.
Chiar daca reusesti sa scoti un produs foarte bun, din momentul in care ai terminat stocul de suc si pana la urmatoarea recolta / productie, ai pierdut toti clienti...poate si locurile de desfacere. Practic in fiecare an trebuie sa o iei de la inceput. |
|
#29
Posted 06 January 2013 - 00:20

Si io la ce plm ma refeream, daca cumperi 20t de fructe in fiecare luna incepand din mai pana in septembrie ai 100t in total nu-ti ajunge sa faci productie si sa vinzi pana in anul urmator? Daca in mai ti se cere suc de caise, de unde il scoti tu ? |
#30
Posted 06 January 2013 - 10:03

macar sa fie cererea atat de mare incat sa nu faca fata privind stocul de fructe
ideea e foarte buna si exista si cerere dar trebuie vazut exact cata. 90% din sucurile existente sunt numai coloranti, arome chimice, conservanti si zahar fast food-urile si restaurantele i-ai putea gasi ca si clienti insa pretul o sa fie foarte mic, poti reusi numai prin preturi foarte mici si implicit castiguri mici pana incepe lumea sa te cunoasca |
#31
Posted 06 January 2013 - 12:22

macar sa fie cererea atat de mare incat sa nu faca fata privind stocul de fructe ideea e foarte buna si exista si cerere dar trebuie vazut exact cata. 90% din sucurile existente sunt numai coloranti, arome chimice, conservanti si zahar fast food-urile si restaurantele i-ai putea gasi ca si clienti insa pretul o sa fie foarte mic, poti reusi numai prin preturi foarte mici si implicit castiguri mici pana incepe lumea sa te cunoasca Ai condus vreo afacere in productie pana acum? Edited by 667, 06 January 2013 - 12:23. |
#32
Posted 06 January 2013 - 19:13

pana la urma ii vorba de sucuri naturale si nu de MD...deci pe undeva ii normala "pauza" de productie. dar nu obligatorie...merele se culeg pana la inceputul lunii noiembrie daca este o toamna mai blanda...se poate face stoc de mere si faci suc si in martie daca vrei...daca sucul pasteorizat tine 6 luni atunci esti acoperit tot anul pentru ca din luna iunie incep merele de vara...si uite asa te acoperi tot anul.
chiar daca ma repet...ii vorba de sucuri naturale din fructe adevarate nu din extracte, deci este normal sa fie de sezon. mananci si bei cat este si apoi daca ti-a placut astepti pana la anul...din punctul meu de vedere este simplu...acest suc este exact ca si lubenita, rosiile de gradina, porumbul dulce, prune, etc. |
#33
Posted 06 January 2013 - 20:12

pana la urma ii vorba de sucuri naturale si nu de MD...deci pe undeva ii normala "pauza" de productie. dar nu obligatorie...merele se culeg pana la inceputul lunii noiembrie daca este o toamna mai blanda...se poate face stoc de mere si faci suc si in martie daca vrei...daca sucul pasteorizat tine 6 luni atunci esti acoperit tot anul pentru ca din luna iunie incep merele de vara...si uite asa te acoperi tot anul. chiar daca ma repet...ii vorba de sucuri naturale din fructe adevarate nu din extracte, deci este normal sa fie de sezon. mananci si bei cat este si apoi daca ti-a placut astepti pana la anul...din punctul meu de vedere este simplu...acest suc este exact ca si lubenita, rosiile de gradina, porumbul dulce, prune, etc. Tu nu intelegi ca fara continuitate nu ai distributie ? te duci in piata cu sucul pasteurizat si il tii in caldura ? Ca sa-ti faci o idee, a fost la lidl in toamna asta suc de struguri albi natural, obtinut prin presare nu din concentrat si era 6 lei cutia de 1L . Si era vorba de mare retailer care avea distributie si infrastructura. Stati linistiti ca nu inventati voi roata, nu degeaba suc natural fara concentrat se face DOAR din mere, unde sunt deja destui producatori din tara. Edited by opop, 06 January 2013 - 20:15. |
|
#34
Posted 06 January 2013 - 20:57

pana la urma ii vorba de sucuri naturale si nu de MD...deci pe undeva ii normala "pauza" de productie. dar nu obligatorie...merele se culeg pana la inceputul lunii noiembrie daca este o toamna mai blanda...se poate face stoc de mere si faci suc si in martie daca vrei...daca sucul pasteorizat tine 6 luni atunci esti acoperit tot anul pentru ca din luna iunie incep merele de vara...si uite asa te acoperi tot anul. chiar daca ma repet...ii vorba de sucuri naturale din fructe adevarate nu din extracte, deci este normal sa fie de sezon. mananci si bei cat este si apoi daca ti-a placut astepti pana la anul...din punctul meu de vedere este simplu...acest suc este exact ca si lubenita, rosiile de gradina, porumbul dulce, prune, etc. Ca sa iti menti clientii / locurile de desfacere, trebuie sa oferi produsul pe toata durata anului. Daca unei persoane ii place sucul tau iar di fabruarie nu il mai gaseste pe piata, poate gaseste alt suc de mere de la concurenta care ii place, pe care il gaseste tot timpul si care ii intra in obisnuinta sa il cumpere. Nu te asteapta pe tine sa reiesi pe piata. Totusi nu cred ca vei avea o distributie la nivel national, deci te poti limita la o piata de desfacere pe care o poti alimenta tot anul.
Stati linistiti ca nu inventati voi roata, nu degeaba suc natural fara concentrat se face DOAR din mere, unde sunt deja destui producatori din tara. Daca iesi cu un produs bun la un pret concurential iti poti castiga locul in piata. |
#35
Posted 06 January 2013 - 23:22

ma baieti....voi suferiti de boala lui Becali din cate se vede...daca nu ii mare si nu iti dai in cap macar cu Metro da-i pace ca ii mic si fara profit.
opop...o productie de suc natural tine mai mult de agricultura decat a managment de Coca cola. care sa fie problema daca sta sucul pasteorizat in piata??? bine ca ala de la cutie ii bun ca sta la caldura si are termen de garantie 2-3 ani intre sucul de struguri de la lidl si sucul de struguri din struguri ii diferenta mare si de pret si de calitate....2 L la pet 100% natural ii 8 lei si poti sta tu linistit ca dintr-o piatra ca si tine nu sa oprit roata...a sarit si a mers mai departe
cred ca nu mai intelegi limba romana, ma refeream la productie, pai tu intr-o luna crezi poti sa produce sa poti distribui un an pana la urmatoarea recolta ? si dupa 6 luni ce se intampla ? din noiembrie pana in mai nu mai produci nimic ? |
#36
Posted 08 January 2013 - 04:10

ma baieti....voi suferiti de boala lui Becali din cate se vede...daca nu ii mare si nu iti dai in cap macar cu Metro da-i pace ca ii mic si fara profit. opop...o productie de suc natural tine mai mult de agricultura decat a managment de Coca cola. care sa fie problema daca sta sucul pasteorizat in piata??? bine ca ala de la cutie ii bun ca sta la caldura si are termen de garantie 2-3 ani intre sucul de struguri de la lidl si sucul de struguri din struguri ii diferenta mare si de pret si de calitate....2 L la pet 100% natural ii 8 lei si poti sta tu linistit ca dintr-o piatra ca si tine nu sa oprit roata...a sarit si a mers mai departe da tu cam in cate luni crezi ca se recolteaza si se pune in conserva alte produse??? rosii in conserva, pasta de rosii, porumb boabe, masline... la altii crezi ca sunt mai multe anotimpuri calde intr-un an? tu refuzi sa intelegi ce inseamna 100% natural, si incurci aceeasi treaba cu apa aromata sau suc cu aroma. cat iti rezista sucul ala 100% natural ? iti dai seama ca ai nevoie de un supply chain beton ca sa nu ti se strice imediat marfa nu ? marii producatori nu fac suc natural pentru ca nu e rentabil si ca e un business riscant, nu pentru ca nu au auzit si ei de storsul fructelor. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users