![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Allview Speed City
Last Updated: Apr 06 2017 07:33, Started by
gepres
, Jan 01 2013 23:19
·
0

Posted 19 January 2014 - 23:25

In manualele de utilizare ale produselor din ziua de azi numai ce nu trebuie nu scrie.
|
Posted 20 January 2014 - 19:02

Si totusi...
Tableta din 08.03.2013, folosita aproape zilnic, incarcata in general la 10-12% ramas. Brusc, la sf anului,descarcare rapida pana la 70% si oprire. Sunat service 04.01, curier 06.01, mail reparat 18.01, curier inapoi azi, 20.01. Fisa service: inlocuit acumulator. Rezonabil ca timp de service, 16 zile, din care 6 nelucratoare. (emag) Costuri zero. Sa vedem si ce au facut, deocamdata nu stiu cat va tine acumulatorul! Cel initial scazuse de la cca 4 ore ecran+wifi, la aproape 3 inainte de cadere Problema e alta: Pe cert.gar. scrie prelungire garantie 2 (DOUA!) zile. Conform date initiale, garantie tableta 2 ani, barerie 1an. Ori acum am baterie noua - teoretic! Cand iese acumulatorul din garantie, anul asta in martie, sau la anul in ianuarie, la un an dupa schimbare? Stie cineva raspunsul, pana ajung la emag? |
Posted 21 January 2014 - 12:18

pot confirma ca merge foarte bine procedeul - am urmat intocmai pasii - doar ca driverul tabletei o sa trebuiasca instalat fortat inainte de instalare cu burning tool ( w7 x64)
succes! |
Posted 24 January 2014 - 22:34

Am si eu aceasta tableta din mai si sincer nu prea am avut probleme cu ea. Foarte bine construita si android-ul mi se pare stabil.Nu mi s-a blocat decat atunci cand mai dezinstalam vreo aplicatie.Acum, daca ar fi sa aleg alta tableta in aceeasi gama ar fi ori asta ori evolio x7.Eu unul o folosesc in special pt. browsing youtube si gaming destul de pretentios (Fifa 14 , real racing 3 si angry birds go pe care le ruleaza mai mult decat decent , fifa chiar fluent) Plusul fata de celelalte tablete city(plus,life) ar fi memoria ram ce pe mine ma avantajeaza
Am si eu aceasta tableta din mai si sincer nu prea am avut probleme cu ea. Foarte bine construita si android-ul mi se pare stabil.Nu mi s-a blocat decat atunci cand mai dezinstalam vreo aplicatie.Acum, daca ar fi sa aleg alta tableta in aceeasi gama ar fi ori asta ori evolio x7.Eu unul o folosesc in special pt. browsing youtube si gaming destul de pretentios (Fifa 14 , real racing 3 si angry birds go pe care le ruleaza mai mult decat decent , fifa chiar fluent) Plusul fata de celelalte tablete city(plus,life) ar fi memoria ram ce pe mine ma avantajeaza |
Posted 28 January 2014 - 12:38

Si la mine a mers!
Nu a vrut pe laptopul cu Win7 64 bit, indiferent ce-am incercat, dar, apoi, am folosit alt sistem, cu WIN XP SP3, si a mers brici! Ar fi interesant si folositor daca ar pune careva din colegii de pe forum si firmware-ul ORIGINAL pentru ALLVIEW SPEED CITY! Multumim, menthor, pentru mura-n gura pe care ne-ai dat-o, altfel iar stateam saptamani pana se intorcea de la garantie! As mai adauga ca mi se pare ca bateria tine mai mult acum iar receptia wireless este mai slaba! Dar poate fi doar o parare, deoarece mi-au schimbat, in garantie, bateria, a doua oara, si mi-au instalat si din nou si sistemul de operare. Insa cu ce a venit de la garantie nu ma mai puteam conecta deloc la wireless, asa ca a trebuit sa urmez procedura de mai sus. Mult bloatware chinezesc, dar bine ca acum nu mai este brick! Edited by groaznicu, 28 January 2014 - 12:49. |
Posted 03 February 2014 - 11:48

Tableta nu se lasa atatea ore la incarcat,probabil ai distrus bateria. Bateriile Li-po si Li-ion au incarcarea controlata electronic. Nu se distrug datorita incarcarii excesive, deoarece indiferent cat timp este tinut dispozitivul conectat la incarcator, modulul electronic intern opreste incarcarea cand este atinsa o anumita tensiune, considerata full charge. Motivele pentru care se distrug bateriile Li-ion sunt doua: 1 - calitate proasta, nu tin decat la 100-200 de cicluri incarcare-descarcare dupa care crapa oricum,, si 2- bateria este subdimensionata pentru consumul tabletei(telefonului), o baterie distrugandu-se cu atat mai repede cu cat curentul de descarcare este mai mare! O baterie bine dimensionata, nu are voie sa se incalzeasca mai mult de 40-45 de grade nici la incarcare, nici la descarcare. Daca tableta (sau laptopul) se incalzeste puternic in zona bateriei in timp ce rulezi un joc pe ea, inseamna ca acumulatorul este foarte solicitat. Este recomandat ca in conditii de utilizare intensiva (programe care solicita la maxim procesorul timp de ore intregi) sa conectati incarcatorul! In particular la aceasta tableta, este o combinatie fatala de subdimensionare, cu o calitate jalnica a bateriei! La asta adaugi personal necalificat in service, si o conducere deplorabila a importatorulul romanesc, si obtii o catastrofa de tableta, buna doar de facut nervi si pierdut timpul pe la OPC! |
Posted 03 February 2014 - 21:15

Stie cineva cat costa inlocuire acumulator, piesa+ manopera la acest model?
|
Posted 10 February 2014 - 00:29

a reusit cineva sa faca har-reset? nu am butoane de volum + - iar in bootloader cand apas pe butonul home se inchide ecranul.
am incercat si fara card/cablu micro sd atasat. video cum ar trebui sa mearga. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/kiVGjwqeu2k?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 11 February 2014 - 22:47

Stie cineva cat costa inlocuire acumulator, piesa+ manopera la acest model? pretul unui acumulator era de 15 lei si taxa de transport 20 lei. precizez ca l-am montat eu deci am scapat foarte ieftin! autonomia este destul de slaba, daca vizionez un film de 2 ore nu rezista... ![]() sunt multumit la banii astia! sper sa mai gasesti pe stoc! bafta! |
|
Posted 13 February 2014 - 17:16

Am avut si eu probleme cu acumulatorul si alimentatorul. Pe 27/01/2014 am trimis la ei solicitare la care am primit raspuns pe 28/01/2014 sa o trimit la ei. Tot in aceeasi zi i-am sunat ca pot trimite curierul sa ridice coletul cu tableta, din Bucuresti. Am asteptat curierul pana pe data de 04/02/2014 cand am revenit cu o noua solicitare. Dupa o ora a venit in sfarsit si curierul. Astazi am sunat la ei sa vad daca s-a rezolvat si mi-se spune ca a fost trimisa de catre ei (Visual Fan Brasov) la alt service autorizat si ma vor suna cand vor avea vreo veste. Dupa nici o ora ma suna un domn de la Cargus sa imi spuna ca are un colet pentru mine de la Constanta. Da, am scris bine Constanta. Plecase de ieri de la Green Soft, Constanta. Sper ca au inlocuit bateria asa cum scrie in certificatul de garantie, garantie care s-a prelungit cu 10 zile. Mi-au trimis si alt alimentator, primul fiind defect, nu mai incarca. Alimentatorul trimis de ei functioneaza, dar se vede de la o posta ca nu este nou.
Pana la urma cu bune si cu rele bine ca s-a rezolvat. |
Posted 13 February 2014 - 22:02

De unde sti ca nu e nou? propo va merge the dark knight?
|
Posted 14 February 2014 - 09:23

@NFS01 crede-ma ca stiu sa fac diferenta intre un obiect nou si unul folosit. In primul rand nu era nici macar in tipla sau punguta si in al doilea rand se vedeau pe el urmele folosirii si mici zgarieturi. Pentru mine conteaza doar sa functioneze.
|
Posted 14 February 2014 - 20:55

Acum:
Wifi+ecran peste 4 ore (navigare, clip-uri) 3g+ecran aproape 3 ore (la fel) Numai ecran (documentatii, film, etc) peste 5 ore Stand by dupa 4 zile si cca o ora diverse mai aveam 40% Fara jocuri. Asa a fost si noua. Acumulator de 15 lei.... parca da cu virgula!!... la banii astia l-as schimba si la 6 luni daca ar merge ca mai sus! |
Posted 27 February 2014 - 10:55

Salutari , stie cineva de ce nu pot naviga in meniul recovery ? dupa ce intru in acest meniu incerc navigarea cu tasta home si in momentul in care o apas meniul dispare lasand ecranul negru iar cand apas iar meniul recovery revine pe display
![]() Pe langa asta nu gasesc driverele pentru speed city iar calculatorul nu le cauta automat , mai mult cand conectez tablema la pc nu se intampla nimic . Ceva solutii ? |
|
Posted 27 February 2014 - 15:21

Salut am o problema cu utilizarea procesorului,deci deschid tableta si dureaza cam 10 minute in care merge la 1.2ghz 50% usage. aveti o astfel de prob? tin sa mentionez ca la z1 shine nu face asa.
|
Posted 10 April 2014 - 15:49

Am trimis tableta la service pentru a schimba acumulatorul ( din nou) si cu ocazia asta am cerut i resoftare pe motiv ca se bloca in timpul utilizarii ( asta si facea) . Dupa ce a venit acasa am incercat iar meniul recovery si acum functioneaza . Era de la soft.
|
Posted 18 April 2014 - 13:06

Salut. Merge un acumulator de samsung tab 7.0 pe allview speed city?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users